banner

Prije smo s vama podijelili mnoštvo trikova pomoću kojih možete preuzimati videozapise sa gotovo bilo kojeg internetskog servisa za dijeljenje videozapisa. Sve što trebate je unijeti URL stranice, a alat će se pobrinuti za ostalo. Dovoljno jednostavno, dogovoreno, ali znate li da kada gledate videozapis na svom pregledniku, a zatim koristite takav alat za preuzimanje videozapisa na tvrdi disk, zapravo koristite dvostruku propusnost?

Kada gledate videozapis na mreži, vaš preglednik preuzima ga u vašu predmemoriju (poliranje u tehničkom smislu) tako da prvi put upotrebljavate propusnost. Opet, kada ga preuzmete pomoću jednog od alata, drugi je put kada prolazite. Ne bi li bilo lijepo ako video zapis jednostavno upotrijebimo u predmemoriji i spremimo ga izravno na svoje računalo?

VideoCacheView (pomaknite se prema dnu ove stranice da biste pronašli vezu za preuzimanje
) jedan je tako sjajan alat koji omogućuje spremanje videozapisa koji se nalazi u predmemoriju preglednika na vaš tvrdi disk. Alat automatski pretražuje predmemoriju Internet Explorera, Opere, Chromea i svih preglednika koji se pokreću na Mozilla motoru preglednika (Firefox).

Samo preuzmite i instalirajte prijenosni alat za skeniranje vaše predmemorije. Alat će vratiti popis videozapisa u vašu predmemoriju koji možete pogledati i spremiti. Nazivi videozapisa na popisu možda nemaju nikakvog smisla, pa ćete možda morati reproducirati te datoteke prije nego što odlučite koji želite spremiti.

iphone fizike igreobjašnjenja dozvola za Android aplikacije

Možete reproducirati i spremiti datoteku pomoću izbornika desne tipke miša. Također možete spremiti datoteke tako da odaberete više datoteka prije nego što ih pohranite. Datoteka će se odmah spremiti na željeno mjesto.

Točke za pamćenje dok koristite VideoCacheView

  • Budući da svi preglednici koriste FLV kodiranje za međusobno spremanje video zapisa u predmemoriju, možete ih preuzeti samo u FLV formatu. Ako želite preuzeti video zapise u MP4, 3GP ili bilo kojem drugom video formatu, morat ćete upotrijebiti neki drugi program za preuzimanje video zapisa.
  • Alat će preuzeti cijeli video samo ako je videozapis u potpunosti spremljen u predmemoriju. Ako se videozapis nije uspio u potpunosti spremiti, dobit ćete samo zaštićeni dio.
  • Ono što vidite je ono što ste dobili, pa će stoga kvaliteta preuzimanja videozapisa ovisiti o kvaliteti u kojoj spajate videozapis.

Moja presuda

Alat učinkovito obavlja željeni zadatak, ali ima puno zadataka i nedostataka. Ako imate ograničenu količinu podataka, tada možete upotrijebiti alat za uštedu svoje propusnosti, ali ako ne postoji povodac u vašoj internetskoj upotrebi, preporučujem vam da preuzmete video uređaje za preuzimanje.