banner

Prethodno smo predstavili kako stvoriti prezentaciju pozadina za radne površine u sustavu Windows 7. Međutim, prilično sam lijen kad je riječ o promjeni pozadine i često ćemo imati isti skup pozadina koje se postavljaju mjesecima.

najbolja štednja baterije za android 2016

Vjerojatno ste već znali da možete postaviti pozadinu za desni klik na slici u programu Windows Explorer i odabiru Postavi kao pozadinu, ali jeste li znali da možete učiniti istu stvar s više slika u sustavu Windows 7? U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako.

Napomena: Mogućnost pokretanja nasumičnih pozadinskih pozadina radne površine u određenom vremenskom intervalu nije dostupna u sustavu Windows 7 Basic, no trebala bi raditi u svim ostalim verzijama sustava Windows 7.

Korak 1. Otvorite mapu u kojoj su spremljene slike koje želite postaviti kao pozadinu.Korak 2. Sada samo odaberite slike koje želite postaviti kao pozadinu. To se može učiniti na:

  • Klikom i povlačenjem odabira
  • Shift + klik - za odabir uzastopnog niza slika
  • Ctrl + Klik - biti selektivniji

kako doći do umjetničkog djela albuma na iphoneu

3. korak Sada desnom tipkom miša kliknite jednu od odabranih slika i odaberite Postavi kao pozadinu,

To je to! Vaša radna površina sada bi se trebala automatski okretati kroz te slike u zadanom vremenskom intervalu. Ako želite promijeniti vremenski interval ili druge vizualne postavke, to ćete ipak morati učiniti na drugi način.

Ako znate bilo kakve trikove sa super pozadinama, javite ih u komentarima.