banner

Ako mi bilo koja slučajna osoba postavi pitanje šta je jedna stvar koja, ako razmišljam, može mi u bilo kojem trenutku dati goosebumps, onda sam siguran da će moj odgovor biti 'strah od hakiranja'. Ozbiljno, smatram da su svaki moji podaci o prijavi vrijednim imovinom ... i vi biste to trebali.

Da zaštitim sve svoje lozinke i da olakšam svoj mrežni život malo lakše, koristim LastPass, najbolji mrežni upravitelj lozinki. To je fenomenalno, bogato značajkama i može se besprijekorno koristiti u različitim preglednicima i operativnim sustavima.

LastPass također omogućuje ljudima koji rade na javnim računalima i internetskim kafićima da pristupe njihovim trezorima putem interneta, ali uvijek je rizično sa svim onim keyloggerima koji rade u pozadini (dobro, u nekim od tih kafića bih trebao reći), čekajući da pogrešite. Ako radite na više od jednog računala i želite integrirati LastPass u svoj mrežni život, evo dvije najsigurnije metode.

instagram name tag

1. Koristite LastPass Portable

Najbolji način za pristup trezoru zaporke LastPass je putem dodatka preglednika. Ne samo da pruža pristup trezoru, već i automatski ispunjava vjerodajnice za vas. Duge registracijske obrasce možete treptati jednim treptajem očiju LastPassom za preglednik. A na javnom računalu lako ga možete instalirati na prijenosni preglednik koji možete pokrenuti za svoj USB palac.

Prije upotrebe prijenosnog sustava LastPass provjerite imate li na uređaju bilo koji od njih, Chrome ili Firefox, prijenosni preglednik. Ako ne znate kako koristiti prijenosne aplikacije, pročitajte naš vodič na PortableApps.com prije nego što nastavite.Prijenosni LastPass možete instalirati na jedan od sljedećih načina.

1. metoda: Otvorite prijenosni preglednik izravno s pogona olovke i instalirajte odgovarajući LastPass dodatak na mreži. Dodatak će biti instaliran na vaš pogon olovke i od sljedećeg trenutka kad god radite na javnom računalu možete koristiti prijenosni preglednik s LastPass integracijom.

2. metoda: Ako trenutno nemate pristup svom pogonu olovke, možete preuzeti datoteku dodatka za preglednik i integrirati je s prijenosnim preglednikom na pogonu olovke kad god imate pristup njemu.

usporeni okvir kickstarter

Da biste ručno integrirali dodatak, desnom tipkom miša kliknite datoteku dodatka i otvorite je s odgovarajućim prijenosnim preglednikom, Firefoxom ili Chromeom.

Tada će preglednik instalirati dodatak i na njemu možete normalno raditi kao svakodnevni dodatak preglednika.

aplikacija za lijekove za iphone

2. Koristite LastPass Pocket

Ako su vam potrebni svi podaci pohranjeni u vašem trezoru, poput brojeva kreditnih kartica, podataka o bankovnom računu i, prije svega, lozinke, LastPass Pocket također rješava svrhu. To je jednostavna aplikacija koja vam omogućuje prijenos svog trezora s prijenosnog računala. exe datoteka. Pomoću LastPass Pocket-a možete pristupiti trezoru čak i ako niste povezani s internetom.

Moja presuda

Obje gore spomenute metode rješavaju svrhu, ali ja više volim prvu nego drugu. LastPass džep hvata se kad nema internetske veze u pokretu, ali inače je manje funkcionalan u usporedbi s LastPass prijenosnim u svakom pogledu. LastPass Portable je najbolji način da dobijete pristup svom trezoru iz internetskih kafića i bilo kojeg drugog računala kojem ne možete vjerovati.