banner

Kad je u pitanju dijeljenje ili ponovno postavljanje postova na Instagramu, to je prilično stara škola. Izvornoj aplikaciji nedostaje opcija za dijeljenje slika ili slika, čak i ako pripadaju javnim profilima. Prilično buntovno, zar ne?

osnovna telefonska isporuka

Pa, njegov nedostatak sigurno se može smatrati blagodatom ili blaženom. Za prvo, nečije fotografije mogu ostati originalne, ali tada vam ne omogućuje dijeljenje nevjerovatnih snimaka koje su dijelili vaš omiljeni fotograf ili blog o hrani.

Čak i nativna aplikacija ne podržava tu značajku, dobra vijest je da Instagram post može biti lako ponovno-objavljeno ili podijeljeno. I da, kao što je vježba s ovim zaobilaznicama, morat ćemo tu funkciju posuditi od aplikacije treće strane ili zaposliti malo rješenja unutar telefona.

Bilješka:Prije ponovnog postavljanja postova i sadržaja na Instagramu, obratite se vlasniku sadržaja za dozvolu ponovne objave.

1. Zgrabite snimku zaslona

Prva metoda uključuje malo zaobilaženja kako bi se prošli kroz proces Instagram objave. Prednost ove metode je u tome što možete primijeniti vlastite filtre i dijeliti.Sve što trebate učiniti je snimiti snimku zaslona sadržaja i otkinuti nepotrebni dio pomoću aplikacije treće strane ili ugrađenim uređivačem slika na telefonu. Provjerite jesu li naziv izvornog profila i ostali detalji vidljivi.

Provjerite jesu li naziv izvornog profila i ostali detalji vidljivi.

Nakon što to učinite, možete dijeliti sliku baš kao i druge slike i slike. Nedostatak ove metode je što možete izgubiti izvornu kvalitetu slike.

Pronaći out ako PeopleCan Pogledajte ako snimate njihove fotografije na Instagramu

2. Korištenje zbirki

Kažu da je ključ velikog poslovanja imati na umu veću sliku. Dakle, ako želite spremiti sliku na Instagramu da biste je mogli naknadno ponovno objaviti / podijeliti, to možete jednostavno učiniti pomoću ugrađenog zbirke značajka.

jedinstvo ps vita

Slično kao u gornjoj metodi, prijeđite na sliku i dodirnite malu ikonu oznake u desnom kutu. Tako ćete sliku spremiti u svoje zbirke.

Nakon što dođe odgovarajuće vrijeme, slijedite gornju vježbu i objavite je na Instagramu, nakon što ste uplatili dobrobit.

Vidi više:5 zgodnih aplikacija za prenošenje vaše Instagram priče na sljedeću razinu

3. Koristite aplikaciju za ponovno postavljanje treće strane

Google Play trgovina nikada ne iznenađuje kad su u pitanju aplikacije i uredni mali trikovi koje mogu pokrenuti. Jedna takva aplikacija je Repost za Instagram - Regrann. Aplikacija se integrira u Instagram i omogućuje vam ponovno postavljanje slika i videozapisa unutar aplikacije.

Sve što treba je poveznica na Instagram postu, koja se može zgrabiti dodirivanjem izbornika s tri točke. Nakon što je to učinio, Regrann će automatski utvrditi da ste kopirali vezu i dat će vam mogućnost dijeljenja na Instagramu.

Ponovno ne propustite kreditirati stvarnog vlasnika.

Odgađajte već, hoćete li?

Dakle, ovako možete dijeliti ili ponovo postavljati slike na Instagramu. S obzirom na to da je Instagram zaradio 700 milijuna korisnika samo u posljednje dvije godine, o popularnosti ove aplikacije teško je diskutabilno. Dakle, jeste li započeli ponovno objavljivanje?

Pogledajte sljedeće:Priče o Instagramu sada možete provjeriti putem radne površine