banner

Nekoliko dana unatrag dok sam razgovarao o najboljim Androidovim sigurnosnim aplikacijama za korištenje na vašem Androidu, naglasio sam avast! Značajke protiv krađe (tako vole pisati svoje ime). Koristio sam i pregledao mnoge besplatne i plaćene aplikacije protiv krađe dostupne u Trgovini Play, ali moram reći da čini se da to nitko ne čini bolje nego avast !.

U posljednje vrijeme dobivam prigovore da je postavljanje avast! Protiv krađe je vrlo komplicirano, ali kad sam koristio aplikaciju, shvatio sam da ljudi uzimaju avast! Za detalje kao složenost. Stoga ću danas razgovarati o procesu postavljanja i korištenja avasta! Jednostavno protuprovalna značajka na vašem mobitelu. Ovo je Android aplikacija o kojoj govorimo, tako da je udžbenik ograničen na Android uređaje.

Postavljanje Avast protiv krađe na avast! u Androidu

Kad lansirate avast! Mobilna sigurnost prvi put će se od vas tražiti da konfigurirate protuprovalni modul. Jednom kada prihvatite i pokrenete postupak postavljanja, vaš će se telefon provjeravati na ovisnosti sustava poput internetske veze itd. Nakon uspješnog testa postupak će započeti.

promijenite font u google chrome

Sljedeće će vas pitanje pitati želite li je pokrenuti kao korijenski korisnik ili ne. Ako imate korijenski pristup na svom uređaju, stavite potvrdu protiv mogućnosti korijenske instalacije da biste iz aplikacije dobili dodatne dodatke. Za vodič ću se držati nekorijenjene instalacije, ali povremeno ćemo govoriti o značajkama korijena.Eto, sada je zgodna stvar: aplikacija će vas pitati ime lažne aplikacije koju biste preuzeli za svoj mobilni. Bit će avast! Sama aplikacija protiv krađe, ali s glupoznim imenom i ikonom kako bi zavarali radoznale oči. Možete sami dati ime ili pitati avast! da vam pomognem. Nakon što to potvrdite, aplikacija će preuzeti i instalirati prilagođenu aplikaciju za vaš telefon.

Nakon što instalirate prilagođenu aplikaciju, avast možete zatvoriti! Mobilni vrijednosni papiri i otvorite lažnu aplikaciju za kontrolu značajki protiv krađe. Sada možete nastaviti i postaviti neke osnovne postavke kao što su naziv vašeg uređaja, lozinka koja će se koristiti za sigurnost i provjeru autentičnosti u udaljenim naredbama, telefonski broj prijatelja za obavijesti itd. Nakon što postavite ove postavke, možete ići naprijed i skrenuti na funkciji protiv krađe.

iphone 7 zaglavljen na provjeri ažuriranja

U naprednim postavkama možete konfigurirati ponašanje telefona kad se izgubi ili ukrade. Možete konfigurirati poruku zaključanog zaslona, ​​USB ispravljanje pogrešaka, GPS ponašanje. Korisnici korijena ovdje će dobiti neke dodatne postavke kao što su potpuno brisanje i resetiranje tvornice. Korijenski korisnici također mogu instalirati aplikaciju kao sistemsku particiju.

hound vs Google sada

Dakle, to je bilo sve o podešavanju telefona. Sada ćemo vidjeti kako to iskoristiti u nesretnom slučaju da se vaš telefon izgubi ili ukrade.

Koristeći avast! Protiv krađe za povrat izgubljenog Android telefona

Koristeći avast! nakon što ukradete telefon malo je škakljivo jer više nećete imati pristup svom telefonu, a morat ćete ga kontrolirati pomoću nekih SMS naredbi. Prvo što će telefon učiniti kad otkrije promjenu SIM kartice jest da će zaključati telefon i SMS sve detalje dvama brojevima prijatelja konfiguriranim u aplikaciji.

avast! ima dugi popis naredbi koje se mogu koristiti za daljinsko upravljanje uređajem, a najbolje je učiniti ih zapamtiti. Zapravo ih se nije teško sjetiti Svi oni počinju s vašim avastom! lozinku (onu koju ste postavili tijekom konfiguriranja aplikacije), a slijede je jednostavne riječi poput LOST, TRACK itd. Sve SMS naredbe možete pronaći na službenoj stranici proizvoda Avast! Obilježavanje stranice će biti oprezna stvar.

Zaključak

Očito se svi nadamo da nikad neće doći vrijeme kada bismo morali koristiti ovu aplikaciju. Ali onda, život nije uvijek ukusan, zar ne? Kad ga nema, aplikacije poput ove srebrne su obloge usred tamnih oblaka.

Top slike kredita: Microsoft Images