banner

S obzirom na to da smo objasnili što su iso datoteke i kako montirati / izdvojiti / snimiti iso slike, ne biste se trebali iznenaditi ako vam kažemo da biste na svoj PC mogli instalirati Windows 7 pomoću iso datoteke, a vi u tu svrhu uopće ne zahtijevaju instalacijski CD.

Jednostavno ga možete kupiti i preuzeti iz Microsoftove prodavaonice (iso datoteka koja postoji). Nakon što kupite kopiju Windows 7 ISO datoteke i preuzmete je na svoje računalo, imate dvije mogućnosti.

Prvo možete kreirati DVD za pokretanje. Druga opcija bi bila stvaranje USB flash pogona koji se može pokrenuti. Nakon stvaranja medija za pokretanje, iz njega možete lako instalirati Windows 7.

Izo datoteku možete snimiti na DVD-u pomoću ugrađenog Windows 7 ISO snimača. Sada se postavlja pitanje kako iz ove datoteke stvoriti pokretački USB flash pogon? Kao i uvijek, tu smo da pomognemo. Ovaj će vas članak naučiti korak po korak kako ga napraviti pomoću alata poznatog kao Alat za preuzimanje sustava Windows 7USB / DVD,

Evo koraka.1. Preuzmite i instalirajte alat za preuzimanje sustava Windows 7USB / DVD.

kako koristiti winmerge

2. Otvorite ga i kliknite gumb 'Pregledaj' da biste odabrali ISO datoteku s mjesta na kojem je preuzete.

google knjige vs kindle

3. Nakon odabira ISO datoteke, kliknite na gumb 'Dalje'.

4. Sada morate odabrati uređaj za pohranu da biste stvorili pogon za pokretanje sustava Windows 7. Ako odaberete USB pogon, ISO datoteku možete snimiti na palac pogon, a ako odaberete DVD, tada bi se mogao stvoriti DVD za pokretanje. Budući da ovdje želimo napraviti bootable USB pogon, stoga smo odabrali prvu mogućnost.

5. Umetnite USB uređaj oblikovan u NTFS. Imajte na umu da veličina uređaja treba biti veća od 4 GB, Kliknite gumb 'Početak kopiranja'.

6. Započet će proces gorenja. Proći će neko vrijeme. Po završetku postupka (100% kopiranje završeno) zatvorite aplikaciju.

7. Sada idite na Windows Explorer da otvorite USB pogon. Vidjet ćete sve instalacijske datoteke unutar pogona.

igraći alati s7

8. Ovaj pogon pogona možete koristiti kao uređaj za pokretanje. Jedino što trebate učiniti je ponovo pokrenuti računalo, prijeđite na postavke BIOS-a i promijenite redoslijed pokretanja unutar postavki BIOS-a s CD / DVD-a na USB flash pogon. Pobrinite se da sustav prilikom pokretanja prvo provjeri USB pogon.

To je to. Ako želite kupiti Windows 7, iskoristite ovaj postupak. Smanjuje troškove otpreme i štedi vam vrijeme. Također možete testirati pogon Windows 7 prije nego što ga kupite.