banner

Nadam se da smo do sada ustanovili da Instagram nijesamo za selfieje. U stvari, neki od najboljih snimaka koje sam nedavno vidio su iz moje Instagram stranice. Kamere u iPhoneima i vrhunskim Android telefonima ovih su dana zaista sjajne. U kombinaciji s tim da Instagram konačno dobiva napredne značajke za uređivanje fotografija koje nadilaze mnogo više filtera i češće nego ne, rezultat je uistinu zadivljujući.

Ali Instagram nema mogućnost spremanja fotografije. Što ako želite zadržati fotografiju na kojoj ste označeni za sigurno čuvanje? Što ako ne možete imati kao spektakularno uhvaćen munja kao pozadinu? Pomoću ovih aplikacija moći ćete u nekoliko sekundi spremiti Instagram fotografije / videozapise.

android

1. EasyDownloader za Instagram

EasyDownloader ispunjava svoje ime. Otvorite aplikaciju i ona će se pokretati u pozadini - vidjet ćete ikonu na traci s obavijestima. Aplikaciju možete zaustaviti pokretanjem pritiskom na Vlast gumb u gornjoj traci.

Sada prijeđite na Instagram aplikaciju i nakon što pronađete fotografiju / videozapis s javnog profila koji želite preuzeti, dodirnite tri točkaste tipke izbornika i odaberite Kopirajte URL za dijeljenje,Aplikacija EasyDownloader koja se radi u pozadini programirana je za slušanje ove naredbe. Čim dodirnete taj gumb, aplikacija će početi preuzimati odgovarajuću sliku i dobit ćete obavijest. Ako dodirnete obavijest, preusmjerit ćete se na sliku.

2. Otkriveni modul Instagram Downloader (korijen)

Ako ste ukorijenjeni i imate postavljen Xposed Framework, postoji modul koji će postupak preuzimanja Instagrama znatno pojednostaviti.

Super savjet: Ako ne znate što je Xposed Framework, pogledajte naš vodič o njemu i saznajte o najboljim modulima.

Korak 1: Otvori Xposed Installer app. Ići Preuzimanja, traziti Instagram Downloader i od verzije ploči, preuzmi najnoviju verziju.

Korak 2: Dok se Xposed moduli preuzimaju kao APK-ove, morat će ih se instalirati kao takve. Dodirnite Instalirati i vratite se na Xposed Installer app.

3. korak: Sad idi na moduli i provjeriti Instagram Downloader, Sada ćete morati ponovo pokrenuti telefon da bi modul počeo s radom.

Znam da postupak instaliranja modula nije najjednostavniji, ali vrijedi značajka koju ovaj modul omogućava.

Sada kada se telefon ponovno pokrenuo, otvorite Instagram aplikaciju, odaberite fotografiju / videozapis koji vam se sviđa i dodirnite izbornik s tri točka. Sada ćete vidjeti preuzimanje datoteka opcija,

Koja je prednost raditi sve ovo umjesto da upotrebljavate EasyDownloader aplikaciju? Prvo, ne morate vam omogućiti EasyDownloader aplikacija svaki put kad želite preuzeti fotografiju. Drugo, budući da je ovo Xposed modul, ne zauzima gotovo toliko prostora ili RAM-a kao stvarna aplikacija koja stalno radi u pozadini.

Ako imate svoje korijene i instalirate Xposed Framework, ovaj je način još bolji.

iPhone

1. InstaSave

Aplikacija je besplatna, ali je napunjena oglasima s natpisom i zaslonom. Zahvaljujući načinu na koji iOS 7 funkcionira, InstaSave ne može izravno komunicirati s Instagram aplikacijom.

Morat ćete prvo otići u Instagram aplikaciju, odabrati sliku i odabrati izbornik s tri točke Kopirajte URL za dijeljenje,

Sada otvorite instaSave aplikaciju i dodirnite Dodirnite za zalijepi URL dugme. Sada će se pregledati fotografija / video. Dodirnite preuzimanje datoteka gumb za preuzimanje.

2. Hashtack

Ranije sam detaljno pisao o Hashtacku. To je aplikacija koja Facebook, Twitter i Instagram povezuje u jedan jedini feed. Jedna od najboljih karakteristika Hashtack-a je ta što vam omogućuje spremanje bilo koje Instagram fotografije / videozapisa izravno u roletu kamere pomoću pritiska na gumb.

Naravno da ćete se morati prijaviti sa svojim Instagram vjerodajnicama za upotrebu aplikacije. Nakon što vidite svoj feed na Instagramu, dodirnite Instagram logotip na bilo kojoj fotografiji za detaljniji prikaz.

uređivanje fotografija u google pogonu

Ovdje ćete primijetiti Uštedjeti dugme. Dodirnite je i fotografija / videozapis će se odmah prikazati na vašem uređaju. Bez prebacivanja aplikacija, bez kopiranja veza, ništa.