banner

Prije smo trebali izbrisati račun na web mjestu. Bez obzira na to je li zbog prebacivanja adrese e-pošte ili samo radi sigurnog da u potpunosti pobjegnete od gomile dosadnih poruka e-pošte, ponekad brisanje računa web stranice može biti prilično frustrirajuće.

koliko prostora zauzima ios 12

Tu dolazi Justdelete.me da spasi dan. Ovaj je online alat sjajna kolekcija veza zbog kojih je brisanje računa s web stranice lako. Međutim, treba napomenuti da je neke račune nažalost nemoguće izbrisati.

Kako radi

Pri pisanju ovog članka justdelete.me ima direktorij od 477 veza koje nastoje olakšati brisanje računa za razne usluge.Bilješka: Čak i bez da stvarno kliknete na njih, veze u boji označene gore pružaju korisniku informacije o poteškoćama na koje će naići prilikom pokušaja brisanja računa. Ispod je istaknuto značenje različitih boja.

Brisanje računa povezanih s web lokacijama označenim zelenom bojom prilično je jednostavno i obično uključuje samo nekoliko koraka. Na primjer, pogledajte opis Todoista. Nakon što se prijavite na svoj račun, jednostavno dođite do dna stranice, kliknite gumb za brisanje mog računa, ponovno unesite lozinku i račun će biti izbrisan.

Web stranice označene žutom bojom trebaju malo više rada kao što se može vidjeti u programu SurveyMonkey. Sljedeći koraci dobra su zastupljenost web-mjesta označenih žutom bojom.

gmail hotmail yahoo

One koje su istaknute crvenom bojom trebaju još više posla, a kompanija će trebati kontaktirati kako bi se olakšao postupak brisanja.

Konačno, web stranice koje su na popisu s crnom pozadinom jednostavno su nemoguće izbrisati, nažalost, što je zaista nezadovoljno. To je slučaj sa Starbucksom.

Dodaci

Ako koristite Google Chrome, može se preuzeti proširenje justdelete.me koje će vam olakšati brisanje računa. Ako posjetite web mjesto koje se nalazi u direktoriju justdelete.me, u svetištu će se pojaviti ikona semafora.

Bilješka: Boja 'semafora' odgovara bojama na web mjestu koje označavaju poteškoće s kojima se susrećete pri pokušaju brisanja računa. Klikom na ikonu doći ćete do veze do koje morate ići da biste izbrisali svoj račun.

gmd kontrola gestama

Na web stranici postoji i funkcija lažne generatora identiteta koja korisnicima omogućuje brzo generiranje lažnih podataka za slučajeve poput web stranice koju planiraju upotrijebiti samo jednom. Ponekad je to slučaj, a osobe možda žele ne otkrivati ​​nikakve osobne podatke u postupku.

Rasprava

Može biti frustrirajuće ne biti u mogućnosti obrisati račun s web stranice koja više nije potrebna. Mnogi od nas vjerojatno samo odustanu kada naiđemo na mnogo puta nepotrebne poteškoće.

Informacije povezane s tim računima su naše i trebali bismo imati pravo uklanjanja ako to molimo. Čini se da se ponekad pokušavaju otežati izbjegavanje korištenja njihovih usluga možda u pokušaju da svoj broj zadrže na određenoj razini.

Nažalost, to vjerojatno čini ljude prilično frustriranim. Učinkovitije bi moglo biti traženje korisnika za povratne informacije. Ovo je razumno jer se može razumjeti zašto tvrtka želi znati zašto kupac odlazi. Pružene povratne informacije mogu vrlo dobro pomoći tvrtki da se poboljša. To je sasvim u redu, ali molim vas, nemojte nas tjerati da ostajemo kad to ne želimo.

Što misliš?

Je li to nešto što bi vam moglo biti korisno? Također, ako imate bilo kakve druge savjete ili trikove za brisanje računa web mjesta, obavijestite nas na našem forumu.