banner

Ponekad je najbolji način da se nekome objasni stvar putem weba dijeljenjem zaslona i da ga zapravo provede kroz korake.

kako dobiti više GB na iphoneu besplatno

Iako su na raspolaganju razni alati za dijeljenje zaslona na mreži i radnoj površini, ako imate instaliran Skype, to bi riješilo svrhu.

Ovaj će tutorial objasniti kako omogućiti djelomično ili dijeljenje preko cijelog zaslona putem Skypea.

1. Otvorite Skype. Prijavite se svojim vjerodajnicama.

2. Pod kontaktima kliknite ime korisnika s kojim ćete dijeliti zaslon računala.Bilješka: Ne možete dijeliti zaslon ni s jednom slučajnom osobom. Drugi korisnik s kojim dijelite zaslon mora imati Skype instaliran na računalu, a također mora biti na vašem popisu kontakata.

što je wifi smisao

3. Idite na Poziv-> Dijeljenje zaslona-> Dijeljenje preko cijelog zaslona.

Bilješka: Ako želite dijeliti samo mali dio zaslona, ​​odaberite 'Dijeljenje izbora'. Pruža vam mogućnost podešavanja veličine zaslona koji želite dijeliti.

4. Pojavit će se dijaloški okvir s porukom da će dijeljenje zaslona pokrenuti i audio poziv. Kliknite U redu.

školske aplikacije za iphone

5. Sada se dijeli vaš zaslon zajedno sa Skype audio pozivom. Dijeljenje zaslona možete koristiti u različite svrhe, poput diskusija o bilo kojem problemu na vašem računalu, prikazivanje statusa projekta klijentima ili svrha suradnje.

Bilješka: Dijeljenje zaslona dostupno je samo u operacijskim sustavima Mac (od Skype 2.8) i Windows (od Skype 4.1). Ne radi u Panther (Mac OS X 10.3) instalacijama.

Provjerite i kako snimiti Skype pozive pomoću CallGraph-a.