banner

Nisu svi internetski planovi neograničeni. A ako ste jedan od nesretnih ljudi koji imaju ograničenje svoje propusnosti, dobar program za nadziranje vaše upotrebe može biti pravi ušteda novca.

Srećom, tamo se nalazi dobar i besplatan program po imenu BitMeter OS, BitMeter je dostupan za Windows, Linux i Mac OSX i to je pristupačno rješenje za izbjegavanje troškova pretjerane upotrebe, budno pazeći na propusnost vašeg interneta.

Korak 1: Dođite do web mjesta Codebox za traženje veze za preuzimanje Windows (operativni sustav koji sam izabrao za ovaj vodič).

Korak 2: Kliknite Slažem se za pristanak na BitMeterove Licencni ugovorit i nastavite instalaciju.

3. korak: Odaberite mapu u koju želite instalirati program. Za Windows je ovo Programske datoteke prema zadanom. Klik Instalirati nakon što ste odabrali mapu.

windos vista gadgete

4. korak: Nakon instalacije BitMeter OS-a, dočekat će vas svijetlozelena tipka kao što vidite dolje. Idite naprijed i kliknite na njega da biste bili usmjereni na web sučelje BitMetera koje će se otvoriti u vašem zadanom pregledniku.

Bilješka: BitMeter OS nije u oblaku, dostupan je samo s računala na koje ga instalirate. Radi u pozadini, bilježi vašu propusnost u bajtovima i prenosi je u datoteku baze podataka dostupnu u web pregledniku vašeg sustava.

Glavne značajke

Monitor je stranica koja se prvo otvara kada pokrenete BitMeter. Pokazuje vam trenutnu količinu propusne širine koju koristite. Brzine preuzimanja crvene su, dok su brzine prijenosa zelene. Ovo je korisno za praćenje potencijalnih brzina prijenosa i preuzimanja.

Povijest daje vam raščlambu vašeg propusnog opsega po minutu, satu ili danu. Također može pristupiti informacijama do proteklih nekoliko mjeseci. Moguće je i izvoz podataka u CSV datoteka format.

Sažetak je jednostavno pisani sinopsis vaše propusne širine, raščlanjen opet po danu, mjesecu i godini. Vaša širina pojasa izračunava se odvojeno za preuzimanje i prijenos, kao i kombinirano ukupno dva.

pitanje omogućuje vam pretraživanje vašeg propusnog opsega unutar određenog vremena. Asortiman možete odabrati tako da odredite mjesec, dan i godinu. To je prilično moćan alat koji vam omogućuje lako pristupanje određenim informacijama o upotrebi.

Upozorenja je uredna mala značajka koja omogućuje postavljanje upozorenja koje vam se može poslati kad prijeđete navedenu mrežnu upotrebu. Također ima puno prilagođavanja, a nudi mogućnost samo brojanja prijenosa ili preuzimanja ili kombinacije dva.

Kalkulator pruža alate potrebne za približavanje vremena preuzimanja različitih veličina datoteka na temelju trenutne brzine preuzimanja / prijenosa.

Postavke vodi BitMeter OS na sljedeću razinu prilagodbe, omogućujući vam da personalizirate svoje BitMeter iskustvo, promjenom boja, primjenom Filteri podataka i više.

Iako je BitMeter OS trenutno u beta verziji, to je zapanjujuće koristan alat koji pokriva gotovo sve potrebe praćenja propusnosti.

Teško bi bilo pronaći značajku 'must-have' koju BitMeter ovdje već nije uključio. Isprobajte i javite nam što mislite u komentarima ispod!