banner

Kad je Xiaomi prošle godine objavio novu verziju MIUI-a, pozdravljen je s nizom novih značajki. Iako su neki od njih već davno kasnili, Xiaomi je predstavio i nekoliko novih značajki poput Game Booster, App Vault itd.

Dok me je uvođenje Game Booster načina rada u MIUI 9 China ROM iznerviralo, zamislite moj šok kada sam u kasnijim izdanjima otkrio da je ovaj način odsutan. U početku sam išao naprijed i igrao igre na konvencionalan način, međutim, to me je pokrenulo u razmišljanju - kako to omogućiti na MIUI 9. Je li to moguće?

Istraživanje me dovelo do aplikacije koja se zove Activity Launcher. Ova Android aplikacija navodi sve funkcije i aktivnosti na Android telefonu i omogućuje vam stvaranje prečaca za iste. Rukovanje aplikacijom vrlo je jednostavno i omogućuje vam stvaranje kratkih prečaca u trenu.

Također vidi: Kako riješiti problem bez zvuka Google Assistant-a na Xiaomi telefonima

Korak 1: Aktivnosti skeniranja

Pokrenite aplikaciju Pokretač aktivnosti i dodirnite padajući izbornik Nedavne aktivnosti.

Ovo će preuzeti sve aktivnosti - aktivne ili neaktivne - koje su instalirane na vašem telefonu.2. korak: Pronađite pojačivač brzine

Način za povišenje igre obično se nalazi pod Sigurnost. Dakle, morat ćete se pomicati prema odjeljku s aktivnostima dok ne nađete opciju Sigurnost.

Windows 10 pozadina za prijavu

Dotaknite ga i otvorit će opcije ispod njega. Sada sve što trebate učiniti je pronaći opciju za povišenje brzine igre i dodirnite je.

Također pogledajte: Kako optimizirati svoj Windows 10 za igre poput u nadolazećem načinu igre

Korak 3: Stvorite prečac

Ovo će izravno pokrenuti Game Booster mod. Da, ovo je jednostavno.

Budući da ćete ovu funkciju koristiti prvi put, stvorit će se prečac na zaslonu i provesti vas kroz postupak postavljanja. Sve što sada trebate učiniti je dodati igre po vašem izboru.

Vidi više: Kako sinkronizirati igru ​​na različitim Android uređajima

Korak 4: Ptresite postavke

Sada kada je omogućeno pojačivanje igre, moći ćete ga prilagoditi prema vlastitim željama. Za početak možete odabrati brisanje predmemorije ili zadržati prioritet veze kakav je.

Da biste prilagodili postavke, idite na Postavke i prebacite prekidače kako želite. Nadalje, možete dodati i niz aplikacija na popisu izuzetaka.

microsoft trgovina mora biti na mreži

Alternativna aplikacija: QuickShortcutMaker

Još jedna zgodna alternativa Pokretaču aktivnosti je aplikacija QuickShortcutMaker. Slično kao u gornjoj aplikaciji, omogućuje vam stvaranje prečaca za sve aktivnosti. To je jednostavna aplikacija, a pojavljuje se u velikom broju naših članaka.

Iako je osnovna funkcionalnost obje aplikacije slična, QuickShortcutMaker ide na dodatnu milju i omogućava vam da odaberete ikonu prečaca ili naziv unutar aplikacije. Uz to, ima urednu funkciju pretraživanja, tako da ne morate trošiti vrijeme na traženje prave opcije.

Kako djeluje QuickShortcutMaker

Nakon što otvorite aplikaciju, utipkajte Pojačavač igre na traci za pretraživanje i dodirnite prvu mogućnost koja se pojavi. Sada će vam se dati mogućnost da odaberete ime i ikonu za prečac.

Nakon toga, samo dodirnite OK i gotovi ste. Jednostavno, zar ne?

Bilješka: Provjerite jesu li ispravna Androidova dopuštenja postavljena prije stvaranja prečaca.

Igra nije gotova!

Na ovaj način možete otključati Game Booster mod na Xiaomi telefonima koji rade MIUI 9. Iako ćete možda morati umazati ruke s nekoliko ručnih stvari, ovaj automatski postupak olakšava posao jer se ne morate brinuti. ručno zatvaranje aplikacija.

prednosti i nedostaci kontroverznih pitanja

Što je više? Ovaj sjajni način rada ne dopušta vašem telefonu da se usred igara prebaci na druge mobilne mreže.

Pa, što čekate? Započnite i sretno igrajte!