banner

Moram reći da sam nakon nekoliko dana korištenja MIUI-ja na Redmi Note 4G prilično zadivljen nekim ugrađenim postavkama koje dolazi. Jedna od karakteristika koja mi se sviđa je mogućnost postavljanja prilagođenih boja na LED svjetlo uređaja. Iako se može činiti kao mala značajka, u određenim situacijama može vam dobro doći, primjerice, kad ste na poslu i telefon je ispred vas, ali u tihom načinu rada. Različita svjetla u boji pulsa za različite događaje olakšavaju pogoditi je li obavijest važna ili može li pričekati.

Palo mi je na pamet da mora postojati aplikacija u Play Storeu koja će dobiti istu značajku s boljom kontrolom na mom Xperia Z i doista je postojala. Light Manager za Android jednostavna je aplikacija koja vam daje potpunu kontrolu nad LED svjetlom obavijesti o pulsu vašeg uređaja. S nedavnim ažuriranjima, aplikacija također funkcionira za Lollipop uređaje. Također je omogućio bolju kontrolu u odnosu na MIUI postavke dionica, pa čak i MIUI korisnici mogu pogledati.

svemir gif pozadina

Light Manager za Android

Jednom kada instalirate i pokrenete aplikaciju, morat ćete joj odobriti pristup dolaznim obavijestima. Tako će aplikacija raditi s aplikacijama drugih proizvođača poput WhatsAppa i Hangoutsa. Aplikaciji nije potreban korijenski pristup za uređaje koji rade na Android KitKat i novijim verzijama.

Neke postavke poput propuštenih poziva, poruka i Gmail obavijesti dolaze unaprijed konfigurirane i možete dodirnuti bilo koju od njih ako želite promijeniti boju pulsa ili je onemogućiti. Aplikacija ima 9 unaprijed postavljenih boja, ali možete odabrati prilagođenu boju iz postavki. Dodirnite Test mogućnost provjere LED obavijesti o pulsu boje. Neki će uređaji možda morati zaključati telefon da bi testirali svjetlo obavijesti.Ako aplikacija koju želite konfigurirati nije zadana po popisu, možete je dodati ručno. DodirniteDodatiaplikacijai izvršite svoj izbor. Možete dodati koliko god želite aplikacija, samo zapamtite da postoji samo nekoliko zasebnih pulsnih lampica koje možete primijeniti za svaku. Iako aplikacija daje različite nijanse koje možete odabrati za boje, hardver možda ne podržava uvijek.

Royalty free glazbene slike

Stanje baterije i mrežna veza mogu se nadzirati pomoću ovih LED lampica. Postoji nekoliko statusa sustava kao što su Airplane mode i Silent mode koji se mogu konfigurirati, ali mislim da vam ne trebaju. Aplikacija prikazuje neke oglase, ali možete je donirati za verziju profesionalne inačice kako biste ih uklonili. Osim toga, ne postoje zaključane značajke koje se mogu otključati samo kupnjom pro verzije. U naprednim postavkama aplikacije možete konfigurirati vrijeme mirovanja na aplikaciji tako da se podudara s bilo kojim načinima ne uznemiravajući koje ste konfigurirali na svom uređaju.

besplatna wifi aplikacija za tablet

Bilješka: Aplikacija ima opciju koja se zove Način zaslona, koja je u beta fazi. Ovaj je način dizajniran za uređaje koji nemaju fizička LED svjetla za obavijesti, pa će se na zaslonu prikazati upozorenja.

Upali svjetlo!

Na taj način možete kontrolirati obavijesti o LED pulsu na svom Android uređaju. Aplikaciju koristim već neko vrijeme i nisam primijetio nikakve greške u operaciji. Isprobajte aplikaciju već danas ako želite najbolje iskoristiti LED lampicu obavijesti svog uređaja.