banner

Jutros sam prenio svu svoju glazbenu kolekciju u Google Music (oko 28 GB) kako bih svoje omiljene pjesme mogao prenositi na bilo koji svoj uređaj izravno s Googleovih poslužitelja. Kad sam se time pohvalio na Facebooku, jedan moj prijatelj iz Velike Britanije objavio je komentar u kojem je rekao da, ako je samo Spotify dostupan indijskim korisnicima, to ne bih trebao činiti.

Iako je to bio samo komentar, uzeo sam to kao izazov. Iako sam čuo puno o Spotifyju, do danas nisam imao potrebu da to upotrijebim. Trebalo mi je nekoliko sati da počnem koristiti Spotify jer on nije dostupan u mojoj zemlji. Ali sad kad sam to dokumentirao, moji čitatelji trebali bi ga moći koristiti za nekoliko minuta.

Kako koristiti Spotify izvan SAD-a, Velike Britanije i bilo koje od podržanih zemalja

Korak 1: Prije svega, morat ćemo promijeniti svoj proxy server u UK. Na raspolaganju je mnogo mrežnih internetskih usluga, ali osobno preporučujem Tunnel Bear za ovaj zadatak. Korištenje Tunnel Bear-a za Windows možete surfati koristeći proksi iz Velike Britanije i SAD-a s maksimalnom ograničenjem propusnosti od 500 MB, što je više nego dovoljno za zadatak. Morat ćete stvoriti besplatni račun prije nego što budete mogli koristiti Tunnel Bear.Korak 2: Nakon aktiviranja proxyja u Velikoj Britaniji na Tunnel Bear-u, otvorite početnu stranicu Spotify i kliknite na Gumb za prijavu napraviti račun. Za registriranje na Spotify obavezno je imati Facebook račun.

osnovni telefon 360

3. korak: Nakon što se registrirate na Spotify, prijavite se na svoj račun i odaberite Uredi profil u gornjem desnom kutu. U postavkama računa, odaberite Ujedinjeno Kraljevstvo kao trenutna zemlja i spremite podatke. To je razlog zašto smo na punomoćju u Velikoj Britaniji. Ako niste na proxyju u Velikoj Britaniji, Spotify vam neće dopustiti da promijenite svoje podatke o državi.

pregled tipkovnice đumbira

4. korak: To je sve, možete naprijed i instalirati Spotify na svoje računalo. Možete se prijaviti pomoću vjerodajnica za prijavu na Facebooku. Ne isključujte VPN uslugu dok se ne prijavite prvi put.

aplikacije Chromebook za vrtić

Voila, nakon što se Spotify prijavi po prvi put, možete je koristiti u bilo kojem trenutku i bez VPN usluge.

Video

Za daljnje upute pogledajte naš video vodič na tu temu.

Zaključak

Nitko vas ne sprečava da istražite beskrajni svijet glazbe, osim nekih neugodnih oglasa koji se besplatno reproduciraju između pjesama. Ne brinite, uskoro ćemo pokriti kratki savjet kako bismo se brinuli o tim oglasima. Sretno spotificiranje!