banner

Ne tako davno, samostalno nabavljanje i postavljanje sustava daljinskog nadzora kod kuće ne samo da bi bilo izuzetno komplicirano, nego i suludo skupo.

Srećom, uz eksploziju mobilnog tržišta i, prije svega, mobilnih aplikacija, to je sada moguće učiniti s relativno jednostavnom i što je najvažnije, uz djelić troškova. Što je još bolje, u App Storeu postoji čitav niz nadzornih aplikacija koje vam omogućavaju da to učinite, ali samo su neke od njih besplatne.

Dakle, ako tražite alat koji će vam pomoći da pazite na svoje kućne ljubimce ili da uhvatite prava provalnika bez ikakvih troškova, AtHome aplikacija za iPhone (besplatna verzija) i druge iOS uređaje možda je samo za vas , Zato prođimo kroz postupak postavljanja i na vašem iPhoneu i na Mac računalu kako biste mogli imati vlastiti besplatni sigurnosni sustav za dom.

Na vašem Macu

Prije svega, prijeđite na ovu web stranicu kako biste preuzeli AtHome Video Streamer, potrebnu aplikaciju klijenta za vaš Mac (dostupna je i verzija sustava Windows) koja će sa njega prenositi video na vaš iOS uređaj. Jednom to učinite, instalirajte i otvorite.Prvo što ćete se od vas zatražiti je da stvorite korisničko ime i lozinku za Mac-ovu kameru koja će se od tada nadalje povezati s njegovim profilom.

proširenje datoteke sa sličicama

Nakon kreiranja profila imat ćete potpun pristup glavnom prozoru AtHome. ovo je dobar trenutak da ga pokažete na mjesto na koje želite pripaziti. Postoji nekoliko postavki koje možete prilagoditi u ovom prozoru, uključujući rezoluciju slike, kvalitetu snimaka, njihovu odredišnu mapu i još mnogo toga.

Najvažniji dio ovog prozora, međutim, nalazi se u donjem lijevom kutu Postavke struje, Tamo ćete pronaći svoje ID veze (ili kratki CID) koja će vam kasnije trebati.

igre izlaze ožujak 2018

Na vašem iPhone ili drugom iOS uređaju

Na svom iPhone ili drugom iOS uređaju preuzmite AtHome mobilna aplikacija, Otvorite ga i nakon nekoliko uvodnih zaslona odradit će vam se mogućnost dodavanja kamere za praćenje. Za to ćete morati dodati obje vjerodajnice koje ste stvorili gore i vaš CID, Kad to učinite, pritisnite Sastavljeno,

Nakon toga imat ćete pristup na iPhoneu kako biste vidjeli kameru svog Mac računala. Prije gledanja struje, kameru možete dati naziv i urediti neke njegove postavke.

Uz to, aplikacija iPhone omogućuje vam i postavljanje vremena za snimanje, a još bolje, način otkrivanja pokreta u kojem možete podesiti razinu osjetljivosti. Obojici tome možete pristupiti iz odjeljka Video uživo zaslon.

Video uživo zaslon je mjesto na kojem možete vidjeti strujanje video zapisa s vašeg Maca, kao i ručno snimanje. Snimke se pohranjuju na vaš Mac.

kako pločice prozora

Izvoli. Ako tražite jednostavno nadzorno rješenje kojim možete besplatno nadzirati mrežu, to je to. Čak i ako želite neke dodane značajke poput višestrukih CID-ova za upotrebu na mnogim uređajima i bez ograničenja u odbrojavanju vremena aplikacije, cijena Kod kuće (7,99 USD) još uvijek je razumno.