banner

Instagramu nije potreban uvod. Ovo uber-cool dijeljenje fotografija polako je postalo jedna od najpopularnijih platformi na društvenim medijima, a sve zahvaljujući novim i trendi značajkama. A dobra je stvar što su mnoge od ovih značajki dostupne i na web verziji, osim jedne - Instagram DM-ovi.

Da, možete pogledati Instagram priče svog prijatelja ili čak potražiti i pratiti hashtag. Možete čak postavljati slike s web verzije. Međutim, ne možete provjeriti ili poslati poruku. A ako ste entuzijastični Instagrammer poput mene (koji većinu dana mora zuriti u radnu površinu), može se pokazati da je to ogromno ludost.

Srećom, sve još nije izgubljeno. Postoji mnogo zaokruživanja u obliku aplikacija i Chromeovih proširenja koja vam mogu pomoći u pregledavanju i odgovaranju na Instagram DM-ove iz udobnosti vašeg računala. Da, dobro ste pročitali, nema potrebe otvarati Instagram aplikaciju na svojim pametnim telefonima.

odricanje: Nismo odgovorni za nijedan problem koji se pojavljuje nakon instaliranja tih aplikacija i proširenja. Zato koračajte oprezno i ​​na vlastiti rizik.
Također na Guiding Tech

5 zgodnih Instagram bio hakova koje biste trebali znati

Čitaj više

1. metoda: Kako pregledati Instagram DM-ove na računalu

Gledanje Instagram poruka na PC-u nije raketna znanost, a postoji mnogo aplikacija i alata koji to omogućuju. U našem slučaju alat koji nam je pomogao bio je IG: dm i dobro, naziv govori sve.

IG: dm ne samo da prikazuje sve vaše Instagram poruke, već vam omogućuje i odgovor na dolazne poruke, slično Facebook Facebooku.Preuzmite IG: dm

Sve što trebate učiniti je preuzeti i instalirati aplikaciju. Nakon što učinite, prijavite se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom i to je to.

Nakon dovršetka provjere, vidjet ćete sve poruke s lijeve strane, s okvirom za poruke s desne strane. Samo kliknite na jedan i počnite razgovarati.

Iako vam IG: dm omogućuje da razgovarate sa svojim sljedbenicima, on nema sve značajke Instagrama kao što su GIF-ovi, Like i mogućnost slanja glasovnih poruka.

Za sada možete razmjenjivati ​​samo slike i emojije, osim standardnog teksta. Osim toga, dvostruko dodirivanje poruke svidjet će joj se, slično kao i telefonska značajka.

Osim gore navedenog, IG: dm ima i prilične značajke. Za ne, možete pretraživati ​​poruke i račune pomoću okvira za pretraživanje ili možete prebaciti veličinu prozora DM.

No dobar dio ovih značajki namijenjen je profesionalnim korisnicima. Nakon nadogradnje, možete se prijaviti na više računa, izravno koristiti slati tip emojija ili izravno citirati chat poruke.

Sve u svemu, IG: dm je lijep alat koji imate na računalu. Jednostavna je za upotrebu, a činjenica da izravno preslikava sučelje Instagrama, trešnja je na vrhu.

Međutim, imajte na umu da ponekad ovaj alat može malo sporo reagirati. Osim toga, s ovim alatom ne možete vidjeti zahtjev za porukama.

Također na Guiding Tech

Što se događa kada deinstalirate WhatsApp

Čitaj više

Druga metoda: Kako pregledati Instagram DM-ove na Chromeu

Na Google Chromeu mnogo je lakše pregledavati poruke. A najbolje je što vam ne trebaju nikakve druge postavke. Jednostavno proširenje čini trik.

Prednost koju ta proširenja imaju u odnosu na namjenske aplikacije i alate je ta što djeluju kao emulatori. I zbog toga dobivate isto iskustvo kao odjeljak DM na telefonu, ali na većem zaslonu.

Proširenje za koje sam smatrao da je najkorisnije bilo je prikladno nazvano Direktna poruka za Instagram. Kao što smo gore spomenuli, ona gotovo ponavlja izgled i osjećaj Instagram aplikacije.

Posjetite Preuzmi izravnu poruku za Instagram

Jednom kada dodate proširenje u Chrome, ne treba zasebnu prijavu. Ako ste prijavljeni na svoj profil, proširenje podiže vjerodajnice za prijavu iz vašeg preglednika. Nakon što učinite, kliknite malu ikonu u obliku DM-a na vašem pregledniku i bam! Pozdrav, Instagram.

ar android igre

Sada morate samo kliknuti na ikonu DM-a i spremni ste za razgovor. Pored toga, možete slati srca, slike i emojije. Osim toga, mogu vam se svidjeti i starije poruke.

Nažalost, mogućnost slanja GIF-ova i naljepnica izostaje. Uz to možete blokirati ili prijaviti i prijaviti se unutar malog prozora ili stvoriti grupni chat.

Za razliku od IG: dm, možete vidjeti i Zahtjeve za poruke. I ne samo to, Izravna poruka za Instagram također vam omogućuje Dopuštanje ili Odbijanje zahtjeva.

Ono što sam volio kod proširenja Direktne poruke za Instagram jest da je čist i izravan. Nema oglasa i ne morate instalirati nikakve alate treće strane za slanje emojisa.

Samo kliknite na ikonu kad trebate provjeriti svoje DM-ove i kliknite izvan prozora kada završite svoj posao. Da, tako je jednostavno.

Postoje li alternative?

Naravno, ovo dvoje nisu jedina dva alata na tržištu za gledanje Instagram DM-ova. Postoje i drugi alati, poput Web-a za Instagram Plus DM.

Posjetite Web za Instagram Plus DM.

U funkciji je gotovo slična gornjoj. Međutim, postoji nekoliko oglasa između njih. Uz to će vam trebati dodatak treće strane za slanje emojisa. Na svijetloj strani možete vidjeti broj novih sljedbenika ili poruka tako da samo zadržite pokazivač miša iznad ikone na traci statusa.

Također na Guiding Tech

#socijalni mediji

Kliknite ovdje da vidite našu stranicu s člancima o društvenim medijima

Chat kao šef!

Dakle, ovako ste mogli gledati Instagram DM-ove iz udobnosti svog računala i preglednika. Za koju ćete metodu krenuti? Samostalna aplikacija ili vrhunski Chrome proširenje?

Javite nam što mislite o obje metode u odjeljku za komentare u nastavku.

Sljedeće: Trebate pronaći prvu Instagram poruku na svojoj niti? Pročitajte sljedeći post da biste vidjeli kako to učiniti.