banner

Prilagodba je oduvijek bila uporište za Android u odnosu na suparnički iOS. Možete promijeniti zadane aplikacije, izgled i osjećaj sučelja, implementirati nove geste, pa čak i promijeniti ikone aplikacija. Pokretači aplikacija poput Nova, Action, Microsoft i Lawnchair igrali su veliku ulogu u stvaranju čistog i produktivnog korisničkog sučelja na Androidu s uobičajenim OEM-ima.

Možda ste iz naših objava za pokretanje Androida naučili da svaki pokretač dolazi s najpovoljnijom prodajnom točkom kako biste privukli nove korisnike. Nova suosjeća s mogućnostima prilagodbe, Microsoft udvostručuje na strani produktivnosti, a Lawnchair, Evie i Action djeluju kao savršena alternativa za pokretanje piksela s više funkcija za korisnika koji nisu Pixel.

Odabir savršenog na temelju opcija i mogućnosti prilagodbe za vas može biti naporno iskustvo. Srećom, već smo uspoređivali sličnosti Action s Novom i Microsoftovim pokretačem.

U ovom postu ćemo usporediti Action Laser s lansirnom bacačem. Usporedba će se temeljiti na postavkama i mogućnostima prilagodbe koje obje pružaju krajnjem korisniku. Uključimo se.

Kartica klipa vatrogasaca

Preuzmite Action Launcher za AndroidPreuzmite Launchair Launcher za Android

Desktop

Obje aplikacije nude pristojnu količinu opcija kako biste se osjećali kao kod kuće. Počevši s travnjakom, možete promijeniti rešetku ikona, zaključati radnu površinu, sakriti oznake, promijeniti veličinu teksta / ikone, boju teksta, prilagoditi oblačić za prečace i još mnogo toga.

Najdraža mi je funkcija širokog widgeta. Omogućuje vam rastezanje normalnog widgeta do ruba zaslona. I to je za mene sve ujednačeno.

Akcijski pokretač uglavnom se nalazi na istoj stranici kao i travnjak, osim dvije značajke ubojica - Quickpage i Quickdrawer.

Prelazite prstom ulijevo na početni zaslon i možete pristupiti svim uključenim aplikacijama u pokretu. Quickpage je ploča widgeta koja sjedi na desnom rubu početnog zaslona. Možete prelaziti prstom udesno i pregledavati informacije o widgetu.

Ostale funkcije uključuju prilagođavanje hvatanja, efekt pomicanja, tekstualne naljepnice i ljestvicu ikona.

Ladica za aplikacije

Lawnchair nudi beskrajne mogućnosti. U stilu, možete promijeniti neprozirnost ladice aplikacija, boju pozadine, veličinu ikone, broj stupaca i još mnogo toga.

Ako vam to nije bilo dovoljno, možete promijeniti boju teksta, kategorije aplikacija napraviti u ladici, prikazati traku za pretraživanje, prijedloge aplikacija i daljnja prilagođavanja.

Akcija pokretač dobiva osnovne osnove. Možete sakriti aplikacije, izrađivati ​​mape u ladici aplikacija, mijenjati ljestvicu ikone mreže i još mnogo toga. Možete primijeniti i boju po svom izboru kao pozadinu ladice za aplikacije.

Također na Guiding Tech

Kompletni vodič za Microsoft Launcher 5.0

Čitaj više

Postavke dok

Pokretač akcija omogućuje vam potpuno isključivanje priključne stanice na početnom zaslonu.

Kad je omogućeno, možete se pobrkati sa širinom dokumenata, primijeniti više stranica, promijeniti boju i vratiti efekt nijanse na prethodne verzije Androida.

Lawnchair, još jednom, rubovi iz akcije s više mogućnosti. Možete prilagoditi pozadinu, radijus kuta, veličinu podnožja, pa čak i ukloniti traku za pretraživanje.

geste

Pokreti su jedan od razloga zašto na prvom mjestu odaberem trećeplantare. Neke geste koje sam navikao često nedostaju na Androidovoj koži.

I Lawnchair i Action nude osnovne kretnje izvan okvira. Pomoću Akcije možete birati između različitih gesta, poput dvostrukog dodirivanja radne površine, uvlačenja i odvajanja prsta, prelaska prstom prema gore itd. I dodijeliti mu razne akcije.

Radnja također omogućava odabir vremenskog razmaka između dvostrukog ili trostrukog dodirivanja.

Ležaljke su ovdje ograničene. Ali posao se obavlja dvostrukim dodirom, prelaskom prstima gore / dolje, slavinama gumba na početnoj stranici i drugim gestama.

Google Feed

I Lawnchair i Action implementirali su rješenje da omoguće Google feed na početnom zaslonu.

U travnjaku idite na Postavke> Dodaci> omogućite Googleovu aplikaciju i instalirajte Lawnfeed. Google aplikacija aktivirat će se nakon toga.

Akcija pokretač naziva ga Google otkrivanjem feeda i morate instalirati dodatak Action pokretača da biste pristupili Google feedu s početnog zaslona.

Preuzmite travnjak za kosilicu

Preuzmite Google pokretač Google dodatka

Značajke

Akcijski pokretač ovdje ima prednost. Jedna od takvih karakteristika su i rolete. Djeluje kao skrivena ikona aplikacije za omot widgeta. Pređite prstom prema gore na aplikaciji i pristupite informacijama widgeta. Pruža vam snagu Android widgeta, a pritom je prazan početni zaslon.

Omoti omogućuju stvaranje nevidljivih mapa na početnom zaslonu. Prva aplikacija u mapi djeluje kao naslovnica i glavna ikona. Dodirnite je da biste otvorili aplikaciju i prevucite prstom prema gore da biste otvorili aplikacije mape.

Pomoću Androida 10 Google je ometao lansirne treće strane s navigacijom gestama. Nakon povratne reakcije, Google je objavio rješenje. Drago mi je što mogu izvijestiti da ga je pokretač Action implementirao, a aplikacija sada besprijekorno radi s Android gestama.

Lawnchair je dodao sezamove prečace. Omogućuje vam pretraživanje, pristup i izvršavanje dubokih prečaca od aplikacija trećih strana na ploči s obavijestima.

Također na Guiding Tech

Top 6 Android pokretača bez oglasa

Čitaj više

Rezervna kopija i cijena

Lawnchair kreira lokalnu sigurnosnu kopiju i možete joj pristupiti s upraviteljem datoteka.

Aplikacija je potpuno besplatna za korištenje, što je iznenađujuće s obzirom na čistu količinu funkcija koje dobivate s njom.

Akcija pokretač daje vam dvije mogućnosti za izradu sigurnosnih kopija. Koristite pohranu uređaja ili odaberite Google Drive za pohranu sigurnosne kopije.

Aplikacija je besplatna za osnovne značajke, ali košta (Action Launcher Plus) 5 USD za otključavanje funkcija poput roleta i prekrivača. To je jednokratna uplata.

Također na Guiding Tech

#Android Launcher

Kliknite ovdje da biste vidjeli našu stranicu sa članovima Android Launcher

Prilagodbe ili geste

Kao što vidite iz gornje usporedbe, obje aplikacije nude različite razloge za odabir jednog nad drugim. Akcija pokretač pruža više mogućnosti i mogućnosti gesta izvan okvira. Ležaljka je besplatna, a mogućnosti prilagodbe su ovdje beskrajne.

Sljedeće: Evie je također jak kandidat za pokretanje zadataka. Pročitajte usporedbu u nastavku s kosilicom da biste odabrali savršenu.