banner

Ranije ove godine u lipnju, Microsoft je najavio svoju sljedeću igračku konzolu, Xbox One X, koja je tvrtka nazvana najmanjim Xboxom i najsnažnijom svjetskom konzolom ikad. Xbox One X Project Scorpio Edition dostupan je za predbilježbe.

Igračka konzola trebala bi se naći u prodaji 8. studenoga 2017., ali tvrtka je već započela s preradama za narudžbu ograničene verzije „Project Scorpio“ Xbox One X 1TB konzole.

Xbox X podržava 4K, što omogućava tvorcima igara, kao i igračima, da im iskustvo igranja bude potop, s boljim teksturama, glatkijim kadrovskim brzinama i bržim vremenima učitavanja - zahvaljujući 8-jezgrenom AMD-ovom CPU-u i 12 GB grafičke memorije ,

Xbox One X 1TB konzola - Project Scorpion Edition dostupan je za predbilježbu po cijeni od 499 dolara.Igračka konzola Project Scorpio objavljena je zajedno s 42 igraća naslova malih i velikih kreativaca. Konzola sadrži 1 TB za pohranu i 8 GB flash memorije.

'Xbox One X osmišljen je kao najbolja konzola za kreiranje i igranje igara, stavljajući najveću vjernost u ruke o najboljim svjetskim kreatorima igara za stvaranje pravih 4K igara', navela je tvrtka.

Više u vijestima: Dosadilo vam je mijenjanje konzola za PC, Xbox i PlayStation? Evo rješenja

Dobra vijest za Xbox igrače je da su Xbox One igre i dodaci na tržištu kompatibilni s Xbox One X.

Štoviše, naslovi igara za Xbox One neće samo bolje igrati na Xbox One X, već će i izgledati bolje.

Što je u vezi s Konzolom škorpiona projekta?

prednosti i nedostaci kontroverznih pitanja

Konzola Scorpio Edition Xbox One X dolazi s ograničenim izdanjem prilagođenog dizajna i uključuje ekskluzivno vertikalno postolje Xbox One X.

I konzola i kontroleri ove konzole s ograničenim izdanjem na njima imaju natpis 'Projekt Škorpion'. Kliknite ovdje kako biste predbilježili konzolu.