banner

Hans Christian Anderson je jednom rekao 'Gdje riječi propadnu, glazba govori' i to je tako istinito. Glazba je univerzalni jezik i imperativ je da kad je slušate treba biti u najboljem redu. Ne samo iskustvo, čak i način na koji svirate glazbu može uvelike igrati u podizanju prečke. U doba svega pametnog, kada se većina nas prebacuje na internetsko strujanje pjesama, glazbena aplikacija koja se često zaustavlja ili ruši može opustošiti glazbeno putovanje.

Android tržište je neizmjerno, pa evo ovdje, predstavljamo ukupno 11 aplikacija i trikova kako poboljšati Android glazbeno iskustvo

Također pročitajte: Usporedbe usluga streaminga glazbe u Indiji: Pomažemo vam u odabiru najboljih.

1. Prelazite prstom po redu čekanja

Ništa ne zvuči tako jednostavno kao što prelazite zaslonom kako biste prešli na sljedeću pjesmu. Softver Hendriksen to pokušava riješiti pomoću aplikacije koja nosi naziv Audio Swipe. To je naizgled jednostavna aplikacija koja vam omogućuje da mijenjate pjesme prelaskom prsta. I još više, pjesme možete reproducirati / pauzirati samo jednim dodirom.Aplikacija ne zahtijeva dozvolu za postavljanje. Sve što trebate učiniti je postaviti postavke zadanog glazbenog playera u postavkama. Kad to učinite, lagano prelazite kroz red. A ako se brinete da li bi aplikacija mogla biti baterija, ne brinite, vragovi su pokrenuli i taj aspekt. Dugo pritisnite bilo gdje na zaslonu i zaslon će postati crn.

Imajte na umu da prijelazni potezi funkcioniraju sve dok je aktivan Audio Swipe.

2. Klizite kroz kontrole glasnoće

Kad telefoni idu na način bez izostanka i beskonačan način, željelo bi se da i kompanije odvoje sa rockerima za glasnoću. Nadamo se da će ih u dalekoj budućnosti to smisliti. A do tada, što reći o kontroli glasnoće sa zaslona, ​​sa samo nekoliko prijelaza po rubu zaslona.

VolumeSlider, aplikacija koja je dizajnirana za upotrebu ivice zaslona telefona kao klizača za glasnoću, čini da želite odbaciti nezgrapne glasnoće (ako samo).

Sve što trebate učiniti je dati dozvolu u postavkama Pristupačnost i postaviti mogućnost upute za medije. Jednostavno. Od sada ćete moći kontrolirati glasnoću samo pomicanjem zaslona telefona gore i dolje.

google čitač pdf
Štoviše, djeluje na većini aplikacija na tržištu. Kontroliranje glasnoće na YouTubeu nikada nije bilo tako jednostavno.

3. val za promjenu pjesama

Zvuči li valovito mijenjanje pjesama pomalo futuristički? Ako je odgovor da, svidjet će vam se ova aplikacija koja nosi naziv Wave Control. Od vas se zahtijeva da pomaknete ruke na određene načine kako biste dovršili zadatke, poput reprodukcije / stanke, reprodukcije prethodne pjesme, preskakanja do sljedeće pjesme itd.

Aplikacija funkcionira putem centra za blizinu vašeg telefona. Možda ćete prvo trebati malo prakse kako biste dobili vješanje valovi, A nakon što postavite, promijenite pjesme poput profesionalaca.

I da, zaista pomaže da ketchup i druge neuredne umake isključite od telefona, dok istovremeno jedete i slušate pjesme.

4. Pojačajte

Započnite zabavu bez zvučnika, ali još uvijek uz gromak glazbe. Kako, možete pitati? AmpMe je odgovor. Ova aplikacija pojačava zvuk sinkronizirajući telefon s obližnjim uređajima kako bi stvorili ogroman zvučnik.

Sve što morate učiniti je stvoriti popis za reprodukciju i započeti sinkronizaciju s uređajima u blizini ili se pridružiti zabavi. Za ovu aplikaciju nije potrebno puno aktivne internetske veze ako su vaše pjesme pohranjene izvan mreže.

Saznati kako možete koristiti Android uređaj kao mikrofon za Bluetooth zvučnike

5. Pojačajte bas

Telefon bez ekvilajzera izgleda kao malo prazan, zar ne? Nema bas efekata, nema šarenih glazbenih prijelaza. Equalizer & Bass Booster želi to promijeniti sa svojim ugrađenim ekvilajzerom i atraktivnim vizualizacijama.

Efekt basa je USP aplikacije, posebno ako su uključene slušalice, ali smanjuje prozračnost i daje pjesmi fantastičnost.

Bass način rada može se isključiti / uključiti samo jednostavnim prebacivanjem prekidača u nijansi obavijesti.

6. Usmjerite glazbu

Većina nas ima naviku slušati pjesme samo na jednom uhu. Drugo uho je jasno za slušanje brbljanja o uredu, a što ne (možda šefove naredbe?). Pa, u tim situacijama morate napraviti kompromis u vezi s kvalitetom zvuka, jer jedan pupak rijetko može nadoknaditi dva, zar ne?

Android N ima klasičan odgovor. Nova opcija na Nougat uređajima omogućuje desni i lijevi audio kanal da paralelno reproduciraju oba ušna pupoljka. Dakle, sada imate savršeno rješenje za slušanje glazbe u svom sjaju.

Opcija za ovu se skriva u postavkama Pristupačnost. Sve što trebate učiniti je prebaciti opciju mono mono reprodukcije na Uključeno.

7. Provjerite blokade cesta

Mnogo puta, kvaliteta pjesama pati jer se zvuk ne može slobodno kretati. Do toga može doći zbog blokiranja rešetke zvučnika na poklopcu telefona. Stoga napravite naviku provjeriti poklopce telefona puno prije kupnje.

Kada govorite o omotima telefona, pogledajte bitku s telefonskim kućištima: Otterbox Defender vs. Lifeproof Fre

8. Povećajte glasnoću

Ovo je hack koji većina nas koristi od davnina. Ako je teško položiti ruke na zvučnike, telefon postavite u kut s rešetkama zvučnika okrenutim prema zidu.

Bićete zadivljeni povećanjem glasnoće svog uređaja.

Čak sam išla naprijed i stavila svoj telefon u čašu (naravno prazna) kako bih postigla efekt niskog zvučnika, kad su booster aplikacije bile rijetkost.

9. Pregledajte aplikaciju Glazba

Još jedan razlog za kvalitetu glazbe za ronjenje je odabir glazbenih aplikacija. Uz mnoštvo glazbenih aplikacija na tržištu, većina nas često nastoji preuzeti prvu dostupnu aplikaciju, uglavnom radi uštede vremena. No, ne koriste sve aplikacije najkvalitetniju glazbu i to zauzvrat može utjecati na kvalitetu pjesme.

Naša preporuka: Ne idite usmenim putem i pažljivo pregledavajte aplikaciju prije nego što napravite skok.

10. Čuvanje podataka?

Aplikacije za strujanje glazbe poput Wynka i Saavna isporučuju se s ugrađenim načinom čuvanja podataka. Izrađena za spremanje podataka tijekom vaših glazbenih posjeta, ova će postavka možda biti razlog za kvalitetu pjesme.

Prijeđite na postavke i bit će pod krinkom čuvanja podataka ili kvalitete struje. Odaberite odgovarajuću verziju i slušajte pjesme u svom sjaju.

jedan ui savjet i trik

11. Kvaliteta u odnosu na robnu marku

Za sve proizvode marke ne jamči da su dobri, a isti argument vrijedi i za slušalice. Dakle, prije nego što uložite u proizvod visokih cijena, dobro istražite proizvod prije nego što se zanesete.

Većinu vremena slušalice koje dolaze zajedno s telefonom rade dobro. Ali ako tražite bežične, pogledajte neke od najboljih bežičnih slušalica.

To je omot!

Dakle, na taj način možete podići Android glazbeno iskustvo poput profesionalaca. Isprobajte ih sve, najbolja stvar kod svih ovdje spomenutih aplikacija je da ih možete istovremeno koristiti. Isprobajte ih i javite nam kako je to prošlo.

Također pročitajte: Otkrijte novu glazbu i underground izvođače na mreži.