banner

Miš je naš izbor oružja kada uzmemo na webu. Ovaj skromni, gotovo uzeti zdravi izum donio je evolucijsku promjenu u digitalnom čovjeku. Što bismo bili bez njega! Ali miš bi mogao biti i kamen spoticanja ako ga ne optimiziramo da bi nam pružio produktivnost koju tražimo. Također, ako imate problema s bilo kojom tipkom miša, možete zamijeniti lijevu, srednju i desnu tipku pomoću ovih alata preglednika. Pomicanje web stranica i izmjena zadanog ponašanja daleki je put kako bi učinili uobičajenu operaciju povlačenja pomicanjem ... inteligentnom!

Evo dva proširenja (za Chrome i Firefox) koja vam mogu pomoći u postavljanju pametnog pomicanja i osigurati da možete pomičite se po stranici čak i kad gumb za pomicanje miša ne radi,

Traka za pomicanje bilo gdje (Chrome proširenje)

Traka za pomicanje bilo gdje se ponaša onako kako samo ime sugerira. Možete pomicati web stranicu iz bilo kojeg dijela preglednika jednostavnim pritiskom desne tipke miša i povlačenjem miša. Ponašanje je kao da se traka za pomicanje nalazi točno ispod pokazivača. Traka za pomicanje bilo gdje ima nekoliko opcija koje možete konfigurirati za prilagođavanje svoje produktivnosti.

Na primjer, možete promijeniti način na koji se vaš miš ponaša dodijelivši jedan od tri gumba kako bi funkcionirao kao gumb za zadržavanje. Ovaj zaista pomaže južnjacima. Još jedna opcija koju želim postaviti je optimalna vrijednost za trenje (Koliko brzo će se stranica zaustaviti kad jedri). Prikladan za članke koje volim brzo skenirati i pročitati.više dropbox računa

Proširenje je inspirirano sličnim dodatkom koji je tu za Firefox i onim koji ćemo ovdje pogledati sljedeće.

Traka za pomicanje bilo gdje (dodatak za Firefox)

Ovaj dodatak Firefox je onaj koji je inspirirao Chrome verziju. Djeluje na potpuno isti način. Traka za pomicanje Anywhere for Firefox je dodatak koji je Mozilla prethodno pregledala. Pod haubom dodatak izgleda malo drugačije ako prođete prema mogućnostima koje možete postaviti:

Na primjer, the Način Adobe Reader je za jednostavno pomicanje u Adobeovom stilu. Možete uskladiti ovu postavku s opcijom Grab and drag u proširenju za Chrome.

bezel telefon manje 2017

Isprobajte ova dva proširena proširenja i recite nam je li poboljšala vašu produktivnost pregledavanja.