banner

Izvješteno je da je Nintendoova Super Mario Run igra, koja je bila prvi pokušaj da se uključi u tržište mobilnih igara, povučena iz iOS App Store-a u većim regijama poput Velike Britanije i SAD-a, ali igra je i dalje dostupna u Indiji.

Nekoliko medijskih izvještaja sugeriralo je da je igra Super Mario Run povučena u App Storeu u ponedjeljak, ali tek smo provjerili i ona je još uvijek dostupna u iOS App Store-u u Indiji.

Prema niti na Redditu, korisnici su saznali da je igra Super Mario Run uklonjena iz App Store-a. Jedan od korisnika izjavio je da bi do toga moglo doći zbog problema s ažuriranjem ranije u ponedjeljak ujutro, a pošto Apple ne dozvoljava programerima da vraćaju aplikacije na prethodnu verziju, Nintendo bi ga možda trebao skinuti sa App Store-a.

Prilikom pretraživanja Super Mario Run korisnici su preusmjereni na igru ​​Sonic Boom. Aplikacija je bila dostupna u Trgovini Play tijekom čitavog događaja uklanjanja i stavljanja natrag u App Store.Mario nije više vodoinstalater

Prema izvješću u Kotakuu, Mario više nije vodoinstalater. Da, to je istina. Iako ovo ne bi trebalo biti iznenađenje jer je Mario učinio bilo što osim vodoinstalacije, Mariov lik se u osnovi vrti oko ambijenta u igri.

Mario je započeo kao stolar, a kasnije je dobio i vodoinstalaterskog avatarja jer je bolje odgovarao scenariju igre Mario Bros.

'Sa (1983.)Mario Bros., doveli smo Luigija i puno se igre odigralo pod zemljom, tako da smo ga natjerali da odgovara tom okruženju i odlučili smo da bi mogao biti vodoinstalater ”, Miyamoto je prethodno rekao USA Todayu. 'Scenarij diktira njegovu ulogu'.