banner

U App Storeu postoji niz aplikacija koje možete odabrati između gotovo bilo kojeg zadatka, bilo da su u pitanju igre, vremenske aplikacije i slično. Međutim, iako možemo dobiti nekoliko igara ili aplikacija drugih vrsta, obično više razmišljamo o odabiru produktivnosti, uglavnom zato što su to aplikacije s kojima obično provodimo puno više vremena.

To, naravno, čini još važnijim odabrati najbolju aplikaciju kada je u pitanju produktivnost ili barem ona najpotpunija.

To je razlog zašto je Pocket Informant toliko popularan među korisnicima snage za produktivnost. Obuhvaća značajke tri različita alata za produktivnost plus više, sve u jednoj jedinstvenoj snažnoj aplikaciji.

whatsapp trikovi i varalice

Evo boljeg izgleda kako Pocket Informant funkcionira:

Iako se većina aplikacija za produktivnost fokusira na jedan aspekt produktivnosti (kalendar, bilješke, zadatke i slično), Pocket Informant nudi sve tri od svog početka prije nekoliko godina, kombinirajući ih u jedinstvenu aplikaciju, mega produktivnost / planiranje.Jednom kada ga počnete koristiti, prvo što morate učiniti je omogućiti džepnom informatoru vaš kalendar, kontakte i podsjetnike, kao i lokacijske usluge vašeg iOS uređaja.

Važna nota: Pocket Informant se u svojoj besplatnoj verziji sinkronizira s ograničenim kalendarima / podsjetnicima. Ograničenje možete ukloniti (i dobiti pristup nekoliko drugih značajki) putem kupnje putem aplikacije (14,99 USD), iako će neki korisnici u besplatnoj verziji pronaći više nego dovoljno.

Glavni zaslon aplikacije ima pet kartica na dnu zaslona koji vam omogućuju pristup najvažnijim odjeljcima, uključujući kalendar, bilješke i zadatke.

Najviša lijeva kartica definitivno je najvažnija, jer su tamo prikazane sve vaše obveze i događaji za taj dan. Ukratko, ovdje ćete pronaći najnužnije stvari o kojima morate voditi računa.

aplikacije za izradu plakata

Sljedeće je Kalendar na kartici koja vam kao očekivano prikazuje događaje iz kalendara. To podržava i portretne i pejzažne orijentacije i može prikazati ne samo vaše nadolazeće događaje, već i vaše zadatke.

Uz to, zaslon kalendara sadrži četiri različita prikaza, uključujući vrlo povoljan Tjedni prikaz koji s velikim detaljima prikazuje događaje i zadatke.

Zatim je kartica Zadaci / Podsjetnici koja prikazuje vaše podsjetnike filtrirane do roka.

ea sportske igre za android

Posljednje dvije kartice Bilješke i kontakti, dostupni su kao premium značajke, premda da budemo iskreni osjećaju se više kao dodaci nego kao stvarni dodaci paketu produktivnosti.

Sjajna stvar Pocket Informanta je ta što se on integrira s izvornim aplikacijama vašeg iOS uređaja, što znači da se sve ažurira na svim vašim uređajima.

Sve u svemu, mislim da Pocket Informant već donosi veliku vrijednost u svojoj besplatnoj verziji. Ali svatko tko ozbiljno misli na njihovu produktivnost i tko cijeni da ne mora preskakati i izlaziti iz različitih aplikacija, definitivno bi trebao razmotriti nadogradnju na plaćenu verziju aplikacije. U početku bi vam se moglo činiti malo skupljim, ali ako uzmete u obzir da imate više od tri aplikacije u jednoj, fleksibilnost koju omogućava zahvaljujući višestrukim značajkama i praktičnosti imati sve to u jednoj aplikaciji, onda je cijena postaje daleko podnošljiviji.