banner

WikiLeaks postoji već desetak godina i smatra se jednim od najpouzdanijih izvora propuštanja povezanih s korupcijom, posebice od strane političara, kao i ratnih zločina. Organizacija održava anonimnost izvora kao sredstva zaštite.

Wikileaks objavljuje tajne dokumente od 2006. godine, ali ta organizacija se istakla nakon što je otkrila zločine američkih vojnika u ratnim zonama - posebno u Iraku i Afganistanu - kao i dosjee o zaljevu Guantanamo.

što je md5 kontrolni zbroj

Web stranica je skup velikog baze podataka i ponekad prosijavanje kroz web stranicu može biti težak zadatak.

prijenosni app dropbox

Netko je sigurno razmišljao o tome i smislio vlastitu web stranicu pod nazivom Most Damaging WikiLeaks.Autor web stranice tvrdi da će ažurirati web lokaciju s najrelevantnijim curenjima s web stranice neprofitne organizacije, koja će vas pravodobno obavijestiti, kao i uštedjeti bol od samog pretraživanja na WikiLeaksu.

'Ovu web stranicu stvorio je američki državljanin umorni od korupcije u našoj vladi. Sastoji se od curenja Podeste, DNK-a i dokumenata FBI-a, navodi se u napomeni autora.

imena disneyevih miksa

Sve se čini dobrim u vezi s spomenutom web stranicom koja tvrdi da će zadržati kolekciju najrelevantnijih propuštanja, osim što se većina curenja koja su trenutno izložena na web stranici odnosi na Hillary Clinton na ovaj ili onaj način.

Toliko da moja bočna traka doslovno postaje žuta sa malim mrljama bijele boje nakon što sam u traku za pretraživanje udario Hillary. Za dvojnike poput mene, autor stranice spomenuo je u jednom svom FAQ-u zašto su curenja usredotočena na Hillary i na Trumpu nema ništa.

'Julian Assange, koji nije nužno pro-Trump, izjavio je da će, ukoliko se pronađe bilo koji sporni Trumpov materijal, biti objavljen. Međutim, sve sporno što su već rekli, rekao je i sam Trump ', piše na web stranici.

Iako nisam ni zagovornik Trumpa ni Hillary, mogli biste osjetiti da je web mjesto usmjereno na Hillary Clinton, jer neki od curenja spomenutih na njihovom popisu Top 100 možda ne govori o Hillary, ali većina onih nekoliko govori o Johnu Podesti - predsjednik predsjedničke kampanje Hillary.

Web stranica je izrađena u listopadu 2016. i relativno je nova za otisak kao pro-Trumpova web stranica. Čitateljima se savjetuje diskrecijsko pravo jer na ovoj web stranici može biti prikazana samo jedna strana novčića.