banner

Prodornost aplikacija za chat poput WhatsApp-a možda vas je navela da vjerujete da je SMS (ili tekstovi) na rubu izumiranja. To može biti dijelom točno u razvijenom svijetu, gdje je pristup internetu na vašem telefonu gotovo sveprisutan (tim aplikacijama treba Internet za komunikaciju, u slučaju da niste znali). Ali u svijetu u razvoju (koji je u većini svijeta) razmjena tekstualnih poruka i dalje igra vitalnu ulogu u svakodnevnom životu većine korisnika mobitela.

Dugo sam bio prikačen na aplikaciju Go SMS na svom Androidu. U tome su mi puno pomogli ne samo njegove osnovne funkcije slanja poruka, već i dodane značajke kao što su okvir privatnosti i zakazivanje SMS-a. Doista je diktirao kako upravljam tekstovima na svom uređaju. Volio sam to, ali budući da sam majstor koji jesam, također sam žudio za promjenom.

Želio sam aplikaciju za podržavanje geste koja se temelji na karticama za upravljanje porukama na mom Androidu koje nude značajke slične onima Go SMS-a. U Trgovini Play postoji mnogo aplikacija koje ispunjavaju neke od tih kriterija, ali čini se da samo jedna ima sve. To je nova i obećavajuća aplikacija za razmjenu poruka za Android pod nazivom EvolveSMS. I to je bio savršen odgovor za sve što sam tražio.

EvolveSMS

Prije početka provjerite da li ste ga instalirali. Kad prvi put pokrenete aplikaciju nakon instaliranja, ona će vam dati mogućnost arhiviranja starih poruka koje imate u pristigloj pošti. Aplikacija ima svoju značajku arhiviranja pomoću koje pohranjuje sve stare poruke u zasebnu bazu podataka tako da je ne mora učitavati svaki put kada je inicijalizirana, čime aplikacija postaje brža u usporedbi s drugima.

najbolji android Photo editor 2017Prvo što ćete primijetiti je prekrasan izgled aplikacije. Aplikacija će automatski otvoriti prvu SMS nit na popisu razgovora i možete prstom povući udesno da biste otvorili cijeli popis. Korisnik samo treba taknuti razgovor da bi napravio prelazak. Kao i drugi takvi alati, lista započinje s posljednjim primljenim / poslanim SMS-om, a posljednji primatelj s kojim ste komunicirali ostaje na vrhu.

Da biste poslali novu poruku, samo gurnite karticu kontakta udesno i dodirnite ikonu nove poruke. Jedna stvar koja mi se sviđa kod aplikacije je mogućnost pretraživanja poruka. Samo dodirnite gumb za pretraživanje i upišite svoj upit. Aplikacija će pretraživati ​​sve kartice, a također će vratiti i sve djelomične podudarnosti ako se pronađu.

Značajke EvolveSMS

Pogledajmo različite značajke koje aplikacija pruža u postavkama. Međutim, trebali biste znati da nisu sve značajke dostupne u besplatnoj verziji. Aplikacija nudi mogućnost kupnje u aplikaciji za aktiviranje naprednih značajki. Paket tema dostupan je za 0,99 dolara, dok su napredne značajke dostupne za 1,49 dolara.

Korisnici mogu povećati veličinu teksta u porukama za poboljšanje čitljivosti. Aplikacija također podržava skočne obavijesti i prilagođena upozorenja o vibracijama i melodijama.

Iako aplikacija nudi i neke sigurnosne postavke, mogućnost postavljanja pojedinačnih razgovora kao privatnih dostupna je samo nakon kupnje paketa značajki. Za slobodne korisnike, međutim, postoji opcija stavljanja svih poruka pod zaštitu obrazaca besplatno.

Aplikacija također sadrži značajku sigurnosnog kopiranja i vraćanja zajedno s arhivskom značajkom o kojoj smo razgovarali. Sve ove značajke mogu se pristupiti iz Napredne postavke kartica.

Zaključak

Sve u svemu, EvolveSMS je obećavajuća alternativa aplikaciji za razmjenu poruka. Aplikacija je nova i programer je ažurira vrlo često kako bi bio iz dana u dan još bolji. Ako ste netko koji preferira konvencionalnu (i pouzdaniju) tekstualnu poruku nad new age alatima za razmjenu poruka, onda bi vam se sigurno svidjelo što ova aplikacija može ponuditi. Provjerite.