banner

LG će možda raditi na novoj manjoj varijanti svog LG G6 flagship-a koji dolazi s omjerom 18: 9 za prikaz.

aplikacija za dijeljenje popisa

Prema izvještajima, LG možda telefon ne naziva LG G6 Mini, ali bi ga mogao odlučiti nazvati LG Q6. Glasine su se razvukle nakon što je LG poslao događaj i poziva na pokretanje Q6 u Poljskoj. Izvještaji također sugeriraju da bi pametni telefon mogao biti službeno predstavljen 11. srpnja.

Iako nema izravnog nagovještaja poziva o odnosu telefona prema LG-u G6, očekuje se da će novi Q6 dobiti isti omjer slike kao G6, ali s manjim zaslonom.

Više u vijestima: 5 značajki LG G6 zbog kojih je superiorniji u odnosu na LG G5

Glasine poprimaju značaj jer nedavna izvješća ukazuju i na to da Samsung nakon dužeg vremena planira mini verziju Samsung Galaxy S8. S5 Mini je bio posljednji takve vrste koji je proizveo Samsung.

U pogledu specifikacija, iPhone 7-ti Samsung Galaxy S8 Mini očekuje se s 32 GB interne memorije, Qualcommovim Snapdragon 821 procesorom i 4 GB RAM-a, što je slično Google Pixelu. S8 Mini će također imati 5,3-inčni zaslon od ruba do ruba ili beskonačnosti u usporedbi s 5,8-inčnim Samsung Galaxy S8.Vraćajući se LGQ6, još uvijek nije jasno koju će veličinu tvrtka odabrati za zaslon. Što se tiče ostalih specifikacija, za Q6 se očekuje da dolazi s 3 GB RAM-a, što je manje od LG G6 koji ima 4 GB RAM-a.

Što se optike tiče, Q6 može sadržavati jedinstvenu jedinicu od 13 megapiksela. To jednostavno znači da će LG malo smanjiti specifikacije kako bi se proizveo pristupačniji model.

Ranije je kompanija objavila model LG G6 + kao i da bi privukla premium korisnike. LG je također objavio i verziju G6 od 32 GB, što je za neke potrošače malo pristupačnije.

Glasine također sugeriraju da je u tijeku i HTC U11 mini.