banner

Već smo razgovarali o web lokacijama za gledanje utakmica svjetskog kupa uživo putem interneta i dodatkom za Google Chrome kako biste bili u tijeku sa svjetskim kupom. Ako više volite desktop aplikacije i želite da jedan prati svjetski kup, čitajte dalje.

Južna Afrika 2010 je stolna aplikacija sa više zadataka za Svjetsko prvenstvo 2010. Možete pregledati raspored utakmica, spremiti konačne rezultate, graditi i izvoziti statistike utakmica i učiniti mnogo više. Rezultat se automatski ažurira putem interneta.

Preuzmite i instalirajte aplikaciju na svoje računalo. Kada pokrenete aplikaciju, vidjet ćete četiri kartice. Sve kartice na interaktivan način prikazuju podatke koji se odnose na podudaranja. Na kartici 1 prikazuje održane utakmice i rezultate prema skupinama. Možete kliknuti na abecede (naziv grupe) s lijeve strane da biste se prebacili na nju.Tablica 2 prikazuje utakmice drugog kruga. Da biste ažurirali tablicu stupnja 2 °, morate unijeti rezultate svih utakmica. Ako nema dovoljan broj odigranih utakmica, tada nije moguće ažurirati ovu tablicu. Uvijek možete ažurirati rezultate na mreži.

Tablica 3 prikazuje statistiku. Sve detalje utakmice 32 tima možete vidjeti u interaktivnom grafikonu. Postoji mogućnost izvoza podataka u tekstnom i HTML formatu. Možete se prebaciti i na stupanj od 2 ° sa 1 ° podudaranja.

Kartica 4 prikazuje raspored utakmica, lokaciju mečeva zajedno s rezultatima prethodnih utakmica.

lastpass ne ispunjava lozinku

Značajke

  • Desktop aplikacija za praćenje i praćenje svjetskog nogometnog kupa 2010.
  • Prikazuje kompletan kalendar mečeva (filtrira se po fazi, grupi, timu).
  • Rezultati se automatski ažuriraju putem weba.
  • Grafička vizualizacija grupa i stupanj od 2 °.
  • Mogućnost postavljanja vašeg geografskog područja za provjeru datuma i vremena u skladu s vašom lokacijom.
  • Funkcija 'kopiranje podataka' za lijepljenje podataka podudaranja u proračunsku tablicu ili Word dokument.
  • Izvezite statistiku u HTML ili tekstualnom obliku.
  • Podržava proxy poslužitelje.

Preuzmite Južnoafričku Republiku 2010 da biste ostali ažurirani za FIFA Svjetski kup 2010 (putem Life Rocks 2.0)