banner

Proljeće je za nas i ako me pitate, nema boljeg vremena za obnovu i pomlađivanje duša i naših lijepih staništa. I dok vi završavate s proljetnim čišćenjem, kako bi bilo da se preobrazite ovom lijepom vašem prebivalištu? Internet se može usporediti s neprestanim labirintom ideja, a kad je riječ o dizajnu kuće i inspiracijama za dekor, on nikad ne uspije impresionirati.

android tipkovnica s rednim brojem

A čudesna stvar ovih web stranica je da ne trebate bacati grozan moolah da biste ušli u Instagram vrijedan dekor. Sve što treba je malo ideje da biste dobili potreban potisak, potragu za kreativnošću i možda trunku „uradi sam“ i dobro idete.

Danas smo sastavili popis od 15 fenomenalnih stranica za uređenje doma i dizajna, napunjene točnim dozama „ideja“ (opet) i nadahnućima.

Također pročitajte: Kako pametni kućni pomoćnici ubijaju vašu privatnost.

1. Houzz

Postoji vrlo malo mjesta koja se mogu slagati s impresivnom kolekcijom kojom se Houzz može pohvaliti. Kako Mashable ispravno navodi, 'Houzz vam pomaže da kuću učinite domom', i to na lijep način. Od soba i ormara do garaža i šupa, njegova nevjerojatna baza podataka može bez problema obraditi sve čvorove vaše kuće.Iza fantastičnih slika, postoji i kutak za vodiče koji će vas voditi pravilnim kanalom osvjetljenja, oblikovanja i slaganja (da, i to je dekor).

Nadalje, možete spremiti svoje omiljene ideje u Ideabook kako biste ih koristili za kasnije preporuke.

2. Svijetli bazar

Bright Bazaar, dijete Williama Taylora, Alladinova je špilja raskošnih boja i suvremenog dizajna. Ovaj samozvani gospodin u koji se čvrsto vjeruje bež je dosadna, ima prilično zanimljiv spoj boja i dizajna kako bi prostor izgledao svjež i čist.

Štoviše, čak možete kupiti neke od proizvoda koji su navedeni na web mjestu. I kao da web mjesto nije dovoljno inspiracije, postoji čak i tvrdi uvez koji ide pod nazivom Svijetli bazar: Prihvatanje boje za stil make-up-osmijehadostupno na Amazonu.

3. Coco Lapine Design

Nisu svi voljeli glasne i raskošne zidove i namještaj, a za one ljude Coco Lapine Design savršeno je utočište. Napravljena od belgijske dizajnerice Sarah Van Peteghem, Coco Lapine unosi mekane, minimalističke i umirujuće ideje za dekor u predsoblje i dječaka, da li se snalazi u tome.

Dama se rukuje s tamnim nijansama i pastelima poput profesionalaca, a opet donosi veseli izgled. Nije sve potrebno da se boja istakne.

4. Stil Emily Henderson

Kad biste samo mogli dublje ući u stil ...

Stil, stvoren od strane ugledne stilistice, TV voditeljice i autorke Emily Henderson, unosi prekrasne svježe dizajne u okviru proračuna. Dakle, bez obzira na dizajn koji tražite - plave nijanse, more pastelno ružičaste ili bujnu kolekciju okvira - imali biste sve na dohvat ruke.

USP je da su proizvodi lokalno dostupni, bez da morate ispružiti novčanik kako biste zavladali u dizajnu.

Dizajni su stilski i vredni drolje, a sljedeće što znate je da već naručujete knjigu stola za kavu.

5. Martha Stewart

Martha Stewart i uređenje doma idu ruku pod ruku. Ova je stranica eklektičan spoj makeovera, dizajna i dekora. Od najjednostavnije ideje o najboljem načinu organizacije kuhinje do nacrta glavne spavaće sobe, ova web stranica zadovoljava svaku ćudljivost koju se možete sjetiti.

Pripremite se za blagdane svojim očima prije i poslije pokusa i obimnim šminkama - sve do kupaonice. Uz to, postoji Martha Stewart kolekcija u kojoj možete kupovati proizvode navedene na web mjestu.

6. Istočna obala Desi

Što je s miješanjem mnoštva suvremenog indijskog dekora u vaša draga boravišta? Istočna obala Desi nastoji učiniti upravo to. Izradio dizajner interijera Shruthi 2016. godine, ovo se web mjesto pakira na etnički indijanski jezik umjetnički objekt s modernim dodirom.

Stoga se nemojte iznenaditi ako nađete tradicionalne bakrene pločice koje trljaju ramena šik stolnom svjetiljkom.

7. Nora Schneider

Kažu da s pravom mješavinom predmeta i položaja možete skalirati planinu dekora. A Nora Schneider to dokazuje nesumnjivo. Iako je dizajnerska tvrtka u pravom smislu, njihova web stranica sadrži mnoštvo očaravajućih slika koje vas uistinu mogu natjerati da odmah pokrenete projekt uređenja.

A ako ste na mjestu, ljetni dom u Ženevi mora se vidjeti.

8. Dizajn škriljevca

Web-mjesto koje kombinira prekrasne, ugodne dizajne koristeći najniže dodatke, Ardesia Design odvodi dizajne kuće u drugačija minimalistička nebesa. Na web mjestu se nalaze najudobnije i ambijentalnije postavke u kombinaciji s toplom rasvjetom u pozadini.

Štoviše, neke od inspiracija za dizajn možete preuzeti u PDF obliku iz odjeljka za tisak. Označite ovu web lokaciju ako ste u potrazi za pojednostavljenim namještajem modernog izgleda.

Govoreći PDF, naučite razliku između DjVu i PDF-a.

9. Dom i dizajn

Deas na našem popisu je Dom i dizajn. Web mjesto za potragu za amaterskim ukrasiteljem, ima sve, od uređenja okoliša do dizajna popločanih vrata. Ansambl je jednostavno sjajan i to je, blago rečeno, jednostavno.

android 9.0 stopalo

Označite web mjesto za nevjerojatne ideje za osvjetljenje i nikad ne znate, možda biste ga tek započeli samostalno graditi. Dizaji kuća nisu previše loši ... samo ako su slike visoke rezolucije.

10. Apartmanska terapija

Terapija apartmanom nije djelomična prema manjim prostorima. Bez obzira da li je vaše svetište veličine 500 četvornih ili 2000 četvornih metara, on ima uredne ideje za svaki kutak i prostor. Budite spremni za zadivljenje dok pregledavate ideje i inspiracije te slike prije i poslije.

Najbolja stvar na ovoj web lokaciji je to što ćete se moći tako dobro povezati s aspektima preuređenja, nakon što svi ne žive u vilama i bungalovima.

Posebno se spominje iznajmljivanje rješenja koja dolaze prepuna sjajnih hakova kako bi iskoristili najviše svog unajmljenog mjesta. Ako mene pitate, rješenja bez bušenja moraju umrijeti!

11. Južni život

Kuća nije dom, sve dok joj niste dodali malo osobnog dodira. Možda obiteljska slika ili gaćica prikupljena tijekom putovanja? DIY dio Southern Livinga obavezno će vas ostaviti čarolijom svojim raznolikim projektima uređenja i natjerati susjede da zavide vašem domu i vrtu.

I je li netko upravo rekao Spring? Pregledajte opsežni popis ideja za proljetni dekor koristeći svježe cvijeće. I da, potpuno su izvedivi.

12. Amber Interijeri

Za dizajnera koji živi i diše dizajn enterijera, Amber Interiors je blog za svakog zaljubljenika u uređenje. Amber predstavlja elegantne i elegantne dizajne koji nisu na vrhuncu i potpuno su izvedivi.

Baš kao i terapija apartmanima, dizajni nisu samo koncentrirani na velike projekte preuređenja, već nabrajaju jednostavne i brze izmjene.

Možda, najistaknutiji aspekt je odjeljak Get The Look koji opisuje dizajn, kao i mjesto gdje možete kupiti isti.

13. Luk i linija

Lark & ​​posteljina je izvrstan spoj ukrasa za dom, uradi sam i savjete i trikove sve spojene u jedno. Od eklektičnih naglaska do velike elegancije, Jacquelyn Clark siguran je kako postići savršenu ravnotežu u dekoru kuće.

Ako se nađete na ovoj stranici, pazite na odjeljke savjeti i trikove i drolovere otkriva klijent, posebno onu llprojectfaith,

PS: L&L također sadrži recepte za ispiranje usta.

14. Jungalov

Jungalov trik je boemski dekor, a opisivanje pristupa kao lijepog, bilo bi samo ponizno. Od prekrivača obojenih u božanskom indigu do zidova obasjanih raznobojnim afričkim košarama, dizajni su šareni, ali ugodni za oko.

Štoviše, ako istražite oko web mjesta, naći ćete riznicu udžbenika. Justina Blakeney također je autorica bestselera o dekoru pod nazivom The New Bohemians: Cool and Collected Homes.

ispis prijateljski za android

15.Remodelista

Bez sumnje, povući ukusno izveden projekt uređenja doma lakše je nego učiniti. U takvim scenarijima, Remodelista je idealno web mjesto koje vam može pomoći u povlačenju štosa (čitaj preinaku). Bez obzira na to je li vam od pomoći pri odabiru odgovarajuće slavine u odabiru ispravnih svjetala, stranica će vas vješto voditi kroz cijeli postupak.

I da, oni također pružaju dugotrajan opis uređaja samo da ne pristanete na pogrešan uređaj.

Dakle, kada počinjete?

Dok Juan Montoya kaže: 'Soba nikada ne smije dopustiti da se oko smjesti na jednom mjestu. Trebalo bi vam se nasmiješiti i stvoriti fantaziju '. Dakle, naprijed i jazz svoj dom, i prije nego što to znate, imat ćete potpuno novo svoje mjesto. Pa zašto čekati ... izvadi gurua dizajna u tebe.