banner

Nesumnjivo je da je tržište Androidom ogromno i svaki mjesec izlazi znatan broj aplikacija i igara. Iako bi vam moglo biti teško voditi karticu pri svakom novom izdanju, napravili smo naporan posao za vas i sastavili popis najboljih besplatnih Androidovih aplikacija od prošlog mjeseca.

Usporedba usporedba s kamerom

I nikad ne znate, možda biste na kraju mogli ukrcati nekoliko ljudi. Dakle, pogledajmo ih.

1. Baterija baterije

AccuBattery je liječnik baterije vašeg telefona. Rečeno je da telefon ne bi trebao biti idealno napunjen preko 80%, jer svaka sesija punjenja uzrokuje malo habanja. Dakle, preporučuje se punjenje telefona samo do 80%.
Pa kako to postići? AccuBattery nudi jedinstvenu ideju postavljanja alarma za sesiju punjenja, tako da čim napunjenje dosegne 80%, oglasi se alarm.Osim alarma za bateriju, aplikacija se udružuje s korisnim značajkama. Od prikazivanja preostale količine soka do prikazivanja količine soka koju konzumiraju aplikacije, ovaj sjajno strukturirani liječnik preuzima statistiku o baterijama poput stručnjaka.

Što je još, možete čak provjeriti brzinu punjenja / pražnjenja i zdravlje baterije. Kladim se da će sučelje učiniti stalnim domom na vašem uređaju.

2. Keyper Mapper

Ako želite prijeći uobičajene funkcije hardverskih tipki vašeg telefona, onda će Map Mapper biti idealan izbor. Ponovno uređuje hardverske navigacijske tipke i omogućuje im dodijeliti neke određene radnje. Na primjer, jednostavnim dodirom na početni gumb preusmjerit ćete se na početni zaslon, dvostrukim dodirom otvoriti će program kalendara, a dugim pritiskom otvorit će se zaslon za navigaciju.

Trenutno ova aplikacija podržava samo tri gumba - Početna, Recents i Natrag; nažalost su tipke za glasnoću izostavljene. Keyper Mapper će vam omogućiti konfiguriranje oko dvije radnje po gumbu.

Navedena aplikacija funkcionirala bi na telefonima s hardverskim tipkama, tako da ako posjedujete Samsung uređaj ili uređaj Motorola, ovu aplikaciju možete preskočiti.

Probati Button Mapper koji prepravlja glasine.

3. Voli - Pomicanje tipki glasnoće

Jer upotreba rockera za glasnoću samo za kontrolu glasnosti je tako uobičajena. Pomoću Volkey Scroll pomičite se pomoću tipki za pomicanje po stranici. Ova će se aplikacija pokazati korisnom ako koristite svoj uređaj samo jednom rukom.

Sve što trebate učiniti je odabrati aplikacije za koje biste željeli imati ovu funkciju, osim postavke i voila, gotovi ste! Postoji čak globalna aktivacijasklopka koja će omogućiti funkcionalnost svih instaliranih aplikacija.

A ako dođe do sukoba interesa, primjerice kada želite smanjiti glasnoću dok ste na jednoj odabranoj aplikaciji, možete samo spustiti obavijest i deaktivirati aplikaciju.

4. Meteor - Test brzine aplikacije

Meteor je test brzine s laganim zaokretom. Ne samo da će vas prosvijetliti brzinom podataka na vašem kraju, već će vam dati i informaciju što možete očekivati ​​od aplikacija tom brzinom. Rekao bih da su brzine od loših do nevjerovatnih, ovo je siguran način da se odredi brzina mreže, rekao bih.

Ima ukupno 16 aplikacija koje možete izabrati, a među njima su najpoznatiji YouTube, Facebook i Google Chrome. Nadalje, možete vidjeti čak i vašu brzinu mreže na različitim lokacijama i u različitim trenucima.

5. Nougat brze postavke

Sigurno je da je izbornik brzih postavki dovoljno zgodan, ali što ako želite više? Kako o pokretanju aplikacije izravno iz izbornika. Nougat Quick Settings koristi snagu izbornika za brze postavke i omogućava vam mnogo više.

Sve što trebate učiniti je pokrenuti aplikaciju NQS i uključiti je primjena prebaciti na. Nakon toga, prijeđite na Brze postavke (način uređivanja) i dodajte ikonu koja je imenovana kao aplikacija. Odaberite naziv aplikacije i ta-da, prečac aplikacije udobno će se odmarati na izborniku. Uostalom, ne biste željeli poremetiti savršen početni zaslon, zar ne?

Od aplikacija do klizača za glasnoću, na vašem jelovniku možete imati sve. Ostalo, pretpostavljam da ćete biti radoznali sami istražiti. Kao pokazatelj imena, ova će aplikacija raditi samo na Nougatu i iznad.

6. Khabri - vijesti o hindi jeziku

Khabri je za ljude koji su uvijek u pokretu, a ipak želi biti u vrhu svake vijesti. Ova aplikacija omogućuje vam da slušati do vijesti (baš kao i dobra stara vremena) iz udobnosti vašeg pametnog telefona i paralelno dovršite svoj rad na drugoj aplikaciji.

Možda pregledavate Twitter feed?

Dakle, ono što trebate učiniti je postaviti aplikaciju, odabrati jezik (dostupan je i na hindujskom jeziku) i slušati automatski red vijesti. Također možete odabrati članak o vijestima.

Bitovi vijesti su kratki i jasni, a dostupno je mnogo kategorija za pregledavanje. Štoviše, možete stvoriti vlastiti popis za reprodukciju.

7. GlassWire - Privatnost korištenja podataka

GlassWire je aplikacija koja u stvarnom vremenu može nadzirati mrežne podatke i reći vam koja aplikacija je konzumirala podatke u kojem trenutku. Dakle, ako sredinom mjeseca pronađete svoje podatke da rade na nestajanju, sada možete prilično lako uhvatiti krivca.

Koristi informativni graf za prikaz uporabe, koji možete u skladu s tim prilagoditi. I samo u slučaju da aplikacija pokrene mrežnu vezu, o istom ćete biti obaviješteni upozorenjima u nijansi obavijesti.

8. Napadi Titana!

Sada dolaze nove igre koje su pokrenute prošlog mjeseca. Prvo su napadi Titana! Obnovljena verzija popularne arkadne igre Space Invaders zahtijeva od vas da snimaju rojeve stranaca koji čekaju invaziju na zemlju. Kako se krećete prema razinama, vanzemaljci se također dižu u vis i uskoro ćete naići na borbu protiv divovskih bombardera i ogromnih matičnih brodova.

kako ponovno pokrenuti krom

U udaru izvanzemaljskog broda, dobivate bodove koje možete koristiti za nadogradnju svojih brodova. Igra je besplatna, ali sadrži oglase između.

Ono zbog čega se ova igra sjajno postavlja zbog svojih neonskih svjetlosnih efekata i hladnih zvučnih efekata. I dok ste ovisni o igri, budite svjesni padajućeg krhotina.

9. RollerCoaster Tycoon Touch

RollerCoaster Tycoon iz Atarija, upakuje se u nevjerojatnu 3D grafiku i zahtijeva od vas da izgradite i upravljate zabavnim parkom. Igra koja je malo na težini, 172 MB da budemo precizniji, pomoći će vam da ponovo oživite nostalgiju na svom pametnom telefonu.

Ova nova igra obećava bolju optimizaciju memorije i ako ste ljubitelj strateških igara, svakako biste trebali ovo pokušati. Igra je zarazna i zabavna, a sljedeće što znate, već ste joj posvetili sat vremena.

10. Super Mario trčanje

Super Mario Run napokon je debitirao na Androidu i nikad ne možete igrati dovoljno u ovoj igri, jer vodite glavnog protagonista Mario u njegovoj misiji da spasi princezu breskvu iz Bowsera. Ova igra ima više nego samo tipičan gameplay, također možete igrati miting i skupljati krastače u tom procesu.

Otkrijte više tajni Super Mario i kako u potpunosti proširiti kraljevstvo

Pogledajte naš video na ovom

Isprobajte ih!

Dakle, sada dolazi važno pitanje, koje ćete preuzeti? Kladim se da biste bili u iskušenju da nabavite aplikaciju AccuBattery i da, čak su i Nougat brze postavke prava izvrsna aplikacija. Zato isprobajte i javite nam svoje iskustvo.