banner

Koristite li Android telefon?

Je li to Samsung uređaj? Ili Nexus možda?

Jeste li umorni mjesecima gledati na istom zaslonu?

Želite li da bi vaš početni zaslon za Android izgledao bolje ili barem pojednostavljen?Ako je odgovor na bilo koje od tih pitanja bio: Da, onda je dječak ovaj članak za vas.

Sada kada smo ponovno uveli marketinške taktike od 50-ih, prijeđimo na stvarnu aplikaciju.

Themer radi upravo ono što predloži. Tema je vaš Android pokretač i samo pokretač. To se razlikuje od Cyanogen Mod ili MIUI teme.

anker soundcore 2 vs jbl flip 4

Tolika visina stara je koliko i sam Android. Android je otvoren, Možete učiniti bilo što s njim. nešto, Naravno, to ima svoj set problema, ali zarad prilagodbe, recimo da je to dobra stvar. To znači da možete u potpunosti promijeniti način na koji Android izgleda i kako se ponaša. Između ikona, animacija, pozadina i widgeta možete pokušati puno različitih stvari.

U stvari, prilagođavanje izgleda Androida toliko je popularno da za to postoje namjenske zajednice, podređeni dijelovi i web stranice. Jedna od najboljih web stranica za prilagodbu Androida, MyColorScreen odlučio je da mogu učiniti više od samo prikazivanja kreacija svojih korisnika i stvorio je 40 minuta YouTube isječaka koji pokazuju kako vaš početni zaslon izgleda kao Google Now. Ukratko, prilagodba Androida stvorila je vlastiti ekosustav.

Odlučili su da mogu izvući nogu iz cijelog procesa tematiziranja za koji je potrebno bezbroj besplatnih i plaćenih aplikacija (ponekad i do desetaka) i napraviti ih u nešto što čak i iPhone korisnik može učiniti. Samo preuzmite temu i prijavite se, to je to.

Koristim Themer već duže vrijeme. Ashish je već napisao sjajnu recenziju Themera, tako da ovo neće biti druga recenzija. Od pregleda, Themer je ažuriran nekoliko puta, ali još uvijek živi u beta verziji. Dodala je prijeko potrebnu značajku koja korisnicima omogućuje prebacivanje paketa ikona. Pro prilagoditelji će cijeniti ovu značajku.

Ovo je zbirka svih sjajnih tema na koje sam naišao tijekom svog putovanja s Themerom. Ako tek započinjete s Themerom, evo 10 tema koje su lijep za gledanje i funkcionalan, Samo potražite imena s ovog popisa u aplikaciji Themer da biste ih preuzeli i primijenili.

1. Proširite

2. Pozdrav

3. Vinil

4. Slojevi

alternativa utorrentu

5. Izbornik kruga

6. Android Wear

7. Achome

8. Sada 3

9. Android 7.0

10. N5

Prilagođavam tipove domova otkad sam stekao Android telefon. Prvo je to što me privuklo prema Androidu. To i činjenica da je iPhone bio preskup za prvi telefon.

U svakom slučaju, poanta je u tome što sam godinama istinski volio postupak pronalaženja resursa, miješanja istih i izrade početnog zaslona. Bilo je to poput umjetnosti za dijete koje nije moglo crtati. Bio je to ponosan osjećaj napraviti nešto vrijedno. Ali brzo se stara.

Themer nije za sve. Nisu sve teme dobre i ne možete imati fleksibilnost koju biste sami prilagodili.

Ali Themer čini da moj Android telefon izgleda puno zanimljivije, a da ja ne moram provoditi sate uređujući i preuzimajući različite aplikacije. A za većinu ljudi to je zaista dovoljno dobro. Kao i Android, iOS i sam život, Themer nije savršen niti je uistinu lijep. Ali dolazi vrlo blizu. Isprobaj.

Slike širokog zaslona putem Themera.