banner

Google Dokumenti de facto su predvodnici kada je riječ o internetskim dokumentima, posebno u sektoru malih poduzeća i obrazovanja. Zašto ne? Softver za obradu teksta besplatan je za upotrebu. Internet je temeljen na mreži, tako da nema problema s dostupnošću. Dijeljenje i suradnja u stvarnom vremenu također su bešavne. Iako je pun funkcionalnosti, pravo je blago upakirano u predloške. Morate ih savladati da bi postali produktivniji korisnik Google Dokumenata.

Za početak tvrtka nudi neke uvjerljive mogućnosti. A Internet je prepun pojedinačnih dizajnera koji stvaraju predloške za određenu upotrebu.

Kao što možda znate, Google dokumenti dostupni su na Androidu, iOS-u i Webu. Njihove mobilne aplikacije obavljaju posao, ali funkcionalnost predložaka najbolje se poslužuje na webu.

U ovom postu govorit ću o jedanaest najboljih predložaka Google Dokumenata koji bi vam mogli pomoći na jedan ili drugi način. Kategorizirat ću ih na temelju posebne namjene. Bez obzira jeste li student, vlasnik restorana, freelancer ili vodite tvrtku, siguran sam da ćete s donjeg popisa pronaći nešto korisno.

Bilješka: Da biste preuzeli predloške sa popisa, otvorite ga u pregledniku, idite na Datoteka> Napravi kopiju i spremite na svoj račun na Google disku. Sada ćete moći uređivati ​​u njemu.

Preuzmite Google dokumente za AndroidPreuzmite Google dokumente za iOS

1. Pisati poslovna pisma stilom

Krenimo od zadanih. Dolaze trenuci kada želite stvoriti poslovna pisma profesionalnog izgleda za određene svrhe. Geometrijski predložak poslovnog pisma donosi ne samo stil i supstancu, već i dodaje pravu količinu zrelosti koja se traži u poslovnom pismu.


Nabavite geometrijski predložak poslovnog pisma

2. Podijelite recept za kuhanje

Prošla je 2019. i ne biste trebali dijeliti recept za kuhanje putem WhatsApp poruke ili poziva. Možete koristiti predložak recepta koralj u Google dokumentima i dodati relevantne detalje. Možete integrirati sliku jela s nazivom recepta, potrebnim sastojcima, uputama za kuhanje i savjetima.

Kao bonus možete dodati i dodatne informacije kao što su vrijeme kuhanja, stečene kalorije i broj ljudi kojima ćete jelo poslužiti.

Nabavite predložak za koralje za recept

Također na Guiding Tech

Kako resetirati postavke Google dokumenata

Čitaj više

3. Pošaljite prijedloge projekata

Ovaj je posao neophodan za slobodnjake, influencere i vlasnike malih poduzeća. Vaši klijenti mogu zatražiti vremensku traku projekta prije nego što vam dodijele posao. U takvim scenarijima možete koristiti predložak prijedloga projekta za pisanje elegantnog izgleda kako biste impresionirali klijente.

Može se dodati logotip tvrtke, adresa, naziv projekta i dati kratki uvod projektu. Evo kako ga koristim. Nakon razgovora s potencijalnim projektom s klijentom, izrađujem prijedlog s pojedinostima, tjedni pregled troškova i sva ostala manja zapažanja u vezi s projektom.

Dobijte predložak predloženog metra prijedloga projekta

4. Pošaljite nove podatke o proizvodu

Priopćenje za javnost općenito je službeni način uvođenja novog proizvoda u medije. Predložak proizvoda brošure od strane Google Docs-a savršen je način za to brzo.

Možete dodati pregled proizvoda, nacrte, specifikacije, podatke i još mnogo toga. To je uredan način predstavljanja svojih nadolazećih proizvoda na tržištu.

Nabavite predložak proizvoda brošure

5. Dizajnirajte čiste biltene

Bilteni su još uvijek stvar 2019. Oni i dalje ostaju dobar način za izravno dijeljenje vrijednih uvida s odabranom skupinom pretplatnika.

ios 7 iphone4

Tvrtke ih koriste za dijeljenje najnovijih ažuriranja kao što su dostignuća, spajanja, statistike i još mnogo toga. Predložak šljive za bilten iz Google Dokumenata jednostavan je, ali dojmljiv način da podijelite napredak svoje tvrtke sa svijetom.

Dobijte predložak šljive za bilten

6. Napravite bilješke o studiju

Studenti, prijavite se. Ovaj je za vas. Tijekom nastave možete voditi bilješke za određeni dan. Ovaj zadani predložak Google Dokumenata omogućuje vam da ih podijelite prema datumu i klasi. Podijelite ga s drugim prijateljima koji nisu mogli prisustvovati predavanju. Vidio sam nastavnike kako dijele važne primjedbe o razredu s učenicima na Dokumentima.

Kao što sam već rekao, Google dokumenti popularni su u obrazovnom sektoru. Nadam se da će tvrtka dizajnirati više predložaka za studente u budućnosti.

Nabavite igračke predloge za bilješke klase

Također na Guiding Tech

Zoho Docs (Writer) vs Google dokumenti: Koji je alat bolji u upravljanju dokumentima

Čitaj više

7. Impresionirajte svog poslodavca klasičnom fakturom

Pa, možete se odlučiti za namjenskog proizvođača računa na webu i mobilnom uređaju ili možete koristiti predložak fakture u Google dokumentima.

Predložak Klasična faktura uredan je način dijeljenja podataka o naplati sa svojim poslodavcem. Možete dodati logotip svoje tvrtke, adresu, podatke poput bankovnih podataka, stavke, opis, cijenu, popust i još mnogo toga.

Gornji popis spominje zadani predložak Google Dokumenata. Ovaj je predložak treće strane dizajniran od autora.

Nabavite klasični predložak fakture

8. Dizajnirajte Yummy izbornik hrane

Ne treba vam posvećeni grafički dizajner kako bi se izdvojio izbornik vašeg restorana. Uz gotov predložak Google dokumenata, lako možete kreirati otvorene menije restorana u nekoliko minuta.

Predložak je izravno povezan s Google crtanjem. Dvaput dodirnite za uređivanje i otvorit će se program za crtanje da bi se omogućile promjene. Možete dodati stavke izbornika, promijeniti fotografije, označiti cijenu, detaljne sastojke i još mnogo toga.

Nabavite predložak izbornika za hranu

9. Dodijeliti potvrde

Ako vodite tečajeve treniranja ili imate nevladinu organizaciju s mnogim volonterima, predložak certifikata možda bi vam odgovarao.

Pomoću ovog Google Doc predloška lako se mogu stvoriti lijepi certifikati o priznanju koji prepoznaju doprinos člana. Dodajte logotip tvrtke, promijenite relevantne detalje i datoteka je spremna za ispis.

Preuzmite predložak certifikata

10. Napravite čvrst prvi dojam

Hej, tragači za poslom, vaš životopis je način da se predstavite i napravite solidan prvi dojam. Regrutori se većinom odlučuju na temelju nečijeg životopisa.

Ovaj predložak proizvođača proizvođača životopisa može biti vrhunski alat za dobivanje posla. Možete dodati svaki detalj poput imena, osobnih podataka, vremenskog rasporeda rada i prethodnog posla, vještina, strasti i još mnogo toga. Sve to u lijepo dizajniranom predlošku s puno grafike.

Dohvati predložak za nastavak

11. Potvrdite isporuku

Račun za dostavu spreman je za predložak za vlasnike tvrtki. Uredno je dizajniran s opcijom dodavanja svih relevantnih podataka. Možete potvrditi dostavu detaljima tvrtke i robe kao što su opis, količina, težina i još mnogo toga. Potpišite predložak i podijelite ga s drugima.


Nabavite predložak primitka

Također na Guiding Tech

#Google dokumenti

Kliknite ovdje da vidite našu stranicu s člancima google dokumenata

Master Google dokumenti

Popis gornjih predložaka samo je vrh ledenog brijega. Softver za obradu teksta pun je sjajnih savjeta i trikova. Uz pravilno korištenje predloška, ​​brzo se možete upoznati s mogućnostima Google Dokumenata. Ako naiđete na bilo koji jedinstveni predložak treće strane s interneta, podijelite ih u odjeljku s komentarima u nastavku.

Sljedeće gore: Znate li da možete izravno umetnuti Google crteže u Google dokument. Pročitajte post u nastavku da biste vidjeli više pojedinosti.