banner

Massive Entertainment uživao je u uspjehu Tom Clancyjeve igre Divizija 2016. Ove godine, programer je objavio Diviziju 2, koja se odvija nekoliko mjeseci nakon građanskog rata u Washingtonu, dok je igra otvorenog svijeta nadrealna, neki se moji prijatelji žale na pad sustava 2 na radne površine pod operativnim sustavom Windows 10.

Dok Windows 10 službeno podržava Division 2, moglo bi doći do drugih čimbenika koji uzrokuju pad sustava. Pogledajmo neka potencijalna rješenja koja će vratiti ravnotežu u vašu igraonicu.

Započnimo.

1. Zahtjevi sustava

Iako je svaka igra jedinstveno razvijena, većina njih zahtijeva minimalne sistemske zahtjeve za hardver i softver. Provjerite konfiguraciju vašeg računala kako biste bili sigurni da ispunjava minimalni zahtjev Division 2. Viša je bolja.

  • OS: 64-bitni Windows 7 SP1 do Windows 10
  • CPU: AMD FX-6350 / Intel Core i5-2500K
  • RAM-a: 8 GB
  • GPU: AMD Radeon R9 280X / Nvidia Geforce GTX 780
  • VRAM: 3 GB
  • DIREKTNI X: 11/12

2. Ažurirajte Windows

Vjerni čitatelji GT-a znaju da je ovo prvi i najosnovniji korak za popravljanje većine grešaka ili pad sustava. Pritisnite tipku Windows + I da otvorite Postavke i kliknite Ažuriranje i sigurnost.fifa 17 totw

Provjerite ima li ažuriranja i ako ih ima, odmah ih preuzmite i instalirajte.

Nakon instalacije ažuriranja ponovno pokrenite računalo.

3. Ažurirajte igru

Također je moguće da je dostupna nova verzija ažuriranja / zakrpa u igri. Ova ažuriranja obično nose i nekoliko ispravki programskih pogrešaka i zakrpa. Provjerite ima li igra ažuriranja na čekanju.

Također na Guiding Tech

(Brzi savjet) Spor laptop? Prvo provjerite mogućnosti napajanja

Čitaj više

4. Ažurirajte grafiku

Svaka grafička kartica zahtijeva upravljačke programe kako bi bili sigurni da vaš OS može koristiti grafički hardver. Možda postoji ažuriranje koje će popraviti pad sustava 2 na radnoj površini. Otvorite Upravitelj uređaja i potražite naziv ili davatelja grafičke kartice.

Dvaput kliknite na adaptere za prikaz da biste ih otvorili i pronašli upravljačke programe za vaše grafičke kartice. Desnom tipkom miša kliknite na nju da biste odabrali Ažuriraj upravljački program. Ako je potrebno, ponovno pokrenite računalo.

5. Promijenite rezoluciju

Nekoliko je korisnika otkrilo da je pokretanje igre u nižoj rezoluciji. Desnom tipkom miša kliknite bilo gdje na radnoj površini da biste odabrali Postavke zaslona. Pomaknite se malo da biste pronašli rezoluciju zaslona. Sada će se vrijednosti razlikovati ovisno o vašoj konfiguraciji, ali trebali biste odabrati razlučivost ili vrijednost nižu od trenutne razlučivosti.

Ponovo pokrenite igru. Ako i dalje ne radi, vratite se na preporučenu ili prethodnu razlučivost.

6. Onemogućite optimizaciju cijelog zaslona

Optimizacije preko cijelog zaslona mogu biti odgovorne za zaostajanje igara, a potom i rušenje radne površine. Pročitajte naš vodič o tome kako onemogućiti optimizaciju preko cijelog ekrana i shvatite treba li pokretati igre koristeći to.

7. Uplay Postavke

Ovdje su dvije postavke za koje se zna da uzrokuju pad sustava 2 na radnoj površini. Na kartici Općenito onemogućit ćete prekrivanje u igri za podržane igre i omogućiti minimiziranje Uplay-a na sistemskoj traci kad se zatvori prozor aplikacije.

Onemogućite bilo koji drugi sloj kao što je Discord aplikacija koju trenutno upotrebljavate da biste vidjeli ima li razlika. S druge strane, ako se igra često minimizira umjesto ruši, možete onemogućiti opciju Minimize to tray.

Također na Guiding Tech

6 osnovnih programa za višestruko monitor i igre na širokom zaslonu

Čitaj više

8. Nabavite DirectX 11 ili 12

Koristite li DirectX 12 i Nvidia grafičke kartice? To je poznato pitanje u kojem se njih dvoje ne igraju dobro jedno s drugim. Nvidia radi na rješenju, ali do tada vam je bolje s DirectX-om 11. U međuvremenu, DirectX 12 je kompatibilan sa nazad, što znači da možete prelaziti s te na prethodnu verziju pomoću postavki igre. Microsoft ima jednostavan vodič za provjeru verzije DirectX-a instalirane na vašem računalu.

kako instalirati fontove na android

Preuzmite DirectX 11

9. Lako protiv varanja

Jedan od najčešćih protu-varalskih softvera u svijetu predinstaliran je odjelom 2. Međutim, postoji problem. Neki su korisnici otkrili da je sklonost postavljena pogrešno. Otvorite upravitelja zadataka klikom desne tipke miša na programskoj traci i pod karticom Detalji pronađite Easy Anti Cheat.

Desnom tipkom miša kliknite na nju da biste postavili afinitet i na popisu odaberite CPU 1. Ako tamo vidite više od jednog CPU broja, ipak bih vam preporučio da odaberete CPU 1.

10. Izbrišite DLL datoteku

Postoji određena DLL datoteka koja uzrokuje puno problema u podjeli 2. Iako je nekoliko korisnika izvijestilo da brisanje datoteke rješava problem. No, preporučam da uzmete sigurnosnu kopiju datoteke prije nego što je izbrišete. tobii_gameintegration_x64.dll datoteka bi se trebala pojaviti u mapi za instalaciju igre.

 C:  games  Tom Clancy's Division 2  tobii_gameintegration_x64.dll

Datoteka je povezana sa sustavom protiv varanja koji sprečava igrače da varaju u igri. Stoga uzmite sigurnosnu kopiju te datoteke, izbrišite je iz mape za instalaciju igre i ponovno pokrenite svoje računalo. Ako to ne riješi problem za vas, vratite datoteku u mapu s igrama.

11. Stranica datoteke

Možete i pokušati promijeniti postavke datoteke datoteke na računalu sa sustavom Windows 10. Datoteka stranice je virtualna memorija koja djeluje kao produžetak fizičke RAM-a. Zakreće se u akciju kad je RAM preopterećen, što dovodi do pada na radnoj površini grešaka jer nema mjesta na stranici. Evo kako možete promijeniti postavke datoteke datoteke na vašem računalu:

Korak 1: Otvorite upravljačku ploču i kliknite na Sustav u odjeljku Sustav i održavanje.

Korak 2: Kliknite Napredne postavke sustava koje će otvoriti novi skočni prozor pod nazivom Svojstva sustava.

3. korak: Sada kliknite karticu Postavke. Ovo će otvoriti mogućnosti izvedbe.

4. korak: Na kartici Napredno kliknite na promjenu.

Tu možete postaviti virtualnu memoriju. U idealnom slučaju trebalo bi ga postaviti na veličinu upravljanja sustavom.

Nakon toga ponovno pokrenite računalo i pokušajte ponovo pokrenuti igru ​​Division 2.

Igra uključena

Frustrirajuće je kad se spremate očistiti razinu ili prevladati prepreku kada igra iznenada padne na radnu površinu. Morate početi iznova. Jedno od gore navedenih rješenja trebalo bi ovo pitanje riješiti jednom zauvijek. Ako ste uspjeli riješiti grešku pada sustava The Division 2 pomoću drugog trika, podijelite s nama u komentarima u nastavku.

Sljedeće: Vidite li 100% grešku u korištenju diska u upravitelju zadataka? Poznata je greška zbog koje Windows 10 može zaostajati. Kliknite vezu u nastavku kako biste je naučili riješiti.