banner

Malo tko može dovoditi u pitanje nenadmašnu popularnost i uspjeh League of Legends. Multi-igra i visoka strategija za više igrača, koja svakog mjeseca vidi više od 100 milijuna aktivnih igrača, u posljednjih jedanaest godina prerasla je u samu legendu.

Svi znamo da igranje ove igre nije samo tako jednostavno kao pokupiti igračku kontrolu i pritisnuti gumb za pokretanje. Ova igra ostaje uz vas!

pangu ogledalo preuzimanje

Dakle, ako ste netko tko se uzbuđuje zbog najmanjeg spominjanja League of Legends, sastavili smo fantastičan popis HD pozadina za obožavatelje u vama.

Bilješka: Da biste preuzeli ove slike, desnom tipkom miša kliknite sliku po vašem izboru i kliknite Spremi sliku kao. Alternativno, koristite linkove za preuzimanje ispod svake da biste ih dobili u punoj razlučivosti.

1. Fiora - Veliki duelist

Jeste li znali da je Fiora postala voditeljica kuće Laurent, nakon što je ubila oca u smrtonosnom dvoboju u dvorani Noža?

Preuzmite ovu pozadinu u punoj kvaliteti2. Saga o čarobnjacima i demonima

Oživite akciju koja ispaljuje adrenalin League of Legends pomoću ove cool pozadine, gdje se najmoćniji junaci u svemiru bore protiv jednog od divljih morskih čudovišta. Vrlo motivirajuća pozadina, zar ne? Ubijte demone dok oni dolaze.

U slučaju da niste znali, u ovoj je igri pet vrsta zmajeva - oblak, pakao, planina, oceanski zmajevi i stariji zmajevi.

Preuzmite ovu pozadinu u punoj kvaliteti

3. Pridestalker

Nebesko zvjezdano nebo, veliki mjesec i najstrašniji lovac na cijelom Valoranu, ova pozadina snima tajanstvenog Rengara u onome što najbolje radi - skačući iz sjene.

Preuzmite ovu pozadinu u punoj kvaliteti

4. Legende

Riot Games, tvrtku koja stoji iza League of Legends, osnovali su Marc Merrill i Brandon Beck. Merrill i Beck bivši su poslovni studenti na Sveučilištu Južna Kalifornija.

zidni plug wifi ekstender

Preuzmite ovu pozadinu u punoj kvaliteti

5. Thresh, upravitelj lanca

Jeste li znali da Thresova kosa može formirati privez s prvim neprijateljem i može ih omamiti oko 1,5 sekundi?

Preuzmite ovu pozadinu u punoj kvaliteti

6. Malo sunca

Tko je rekao da se pozadine za igre moraju vrtjeti samo oko glavnih likova. U većini slučajeva pozadine i animacije su previše lijepe da bi ih se mogle zanemariti. Evo jednog poznatog podrijetla iz League of Legends koji će vam olakšati računalo.

Preuzmite ovu pozadinu u punoj kvaliteti

7. Janje i vuk

Ako volite pozadinu radne površine u bijelim nijansama i na sebi purpurnu ljubičastu boju, evo jedne koja savršeno odgovara računu - eterični bijeli strijelac (janjetina) i njezin obožavani ljubičasti vuk.

Jeste li znali da su ova dva lika jedan od rijetkih prvaka koji rade u paru? 'Nikada jedno ... bez drugog' je ono što se zaklinju.

Preuzmite ovu pozadinu u punoj kvaliteti

8. Vatreni vjetrovi

Ova pozadina bilježi samu sumu League of Legends - divlji, ludi i vrući poput vatre. Jesam li spomenuo nedodirljiv?

Preuzmite ovu pozadinu u punoj kvaliteti

9. Čuvaj duha

Iako je bilo mnogo živopisnih predaja snaga Duhovne garde, smatram da je ova slika zaista očaravajuća. Plavkasto nijansa očiju i zadimljena crno-siva pozadina čine solidnu kombinaciju. Ovo je za vas ako želite vidjeti Spirit Guard Udyr u svoj svojoj slavi.

Preuzmite ovu pozadinu u punoj kvaliteti

10. Priče o zmajevima i ratnicima

Čini se da svijet (još uvijek) ima čudnu fascinaciju zmajevima i njihovim vatrenim stavom. Ako se sjećate, obično većina predstava i igara koje se vrte oko srednjovjekovne ere imaju temu zmaja.

novi 2ds xl pokeball

U svijetu League of Legends, zmajevi su moćna čudovišta i obično ih se nalazi u blizini Summoner's Rift-a.

Preuzmite ovu pozadinu u punoj kvaliteti

11. Sudac

Koje su stvari koje tražite u igračkoj pozadini? Boja, glavni lik ili njihove nadljudske moći?

Ako mene pitate, više volim suptilnu kombinaciju sve tri. A ti?

Preuzmite ovu pozadinu u punoj kvaliteti

12. Njihove oči

Jeste li znali da je League of Legends postigao svoj prvi glavni korak (100 000 istodobnih igrača) u prva dva mjeseca od pokretanja?

Preuzmite ovu pozadinu u punoj kvaliteti

Spremni ste za probleme?

Igre, bilo da je igra za više igrača ili offline igra s zagonetkama, siguran su način preobražavanja u svijet mašte. Ako mene pitate, ja sam all-in za jedan igrački dan (molim samo strateške igre). A ti?