banner

Kad je u pitanju streaming pjesama, nema toga kao što je besplatan ručak. Ili postoji? Naravno, usluge strujanja poput Spotify sada imaju besplatne slojeve, ali oni su opterećeni čestim oglasima, a mobilne su aplikacije ograničene na točku da ne možete čak ni upravljati svojim sada igra red.

Na radnoj površini SoundCloud i Grooveshark dvije su sjajne opcije. Oglasi su besplatni i ne morate se prijaviti za račun da biste puštali glazbu. A ako imate duge DJ setove / mikseve ili elektronsku / trance glazbu, korisnici SoundClouda prenose neke od najboljih glazbe.

Ali što ako želite slušati glazbu u pokretu, kad nemate uvijek vezu? Provjerite dolje navedene aplikacije.

SoundCloud

1. Službena aplikacijaZa streaming pjesama dovoljno je dobra službena aplikacija SoundClouda. To je brz i pouzdan. Možete se prijaviti, snimiti isječak i prenijeti ga na svoj profil, sve iz aplikacije. Popisi za reprodukciju, komentare, lajkove i više podržani su.

Ali aplikacija nema profesionalne značajke poput preuzimanja pjesama. IPhone aplikacija SoundCloud nedavno je ažurirana s prekrasnim sučeljem za ruke, ali ovo ažuriranje još nije učinilo Android.

2. SoundLoader za preuzimanje pjesama

Ako to dopušta učitavač, možete preuzeti pjesme za reprodukciju izvanmrežno. Mnogo je korisnika, posebno službenih računa glavnih umjetnika, ovu mogućnost onemogućeno. Ali lako ćete pronaći glazbu poput cover pjesama, DJ mikseva ili trance pjesama dostupnih za preuzimanje. Kako službena aplikacija više ne podržava preuzimanje, morat ćete potražiti drugdje.

SoundLoader je vaš najbolji snimak. Aplikacija djeluje u suradnji s službenom aplikacijom ili web stranicom. Tako otvorite aplikaciju SoundCloud, pomaknite se do pjesme ili albuma koji želite preuzeti, dodirnite ikonu Udio gumb i odaberite SoundLouder, Sve će se pjesme odmah početi preuzimati u pozadini.

U Udio izbornika, možete postaviti zadane vrijednosti. Dakle, ako odaberete SoundCloud kao Stalno, samo dodirnite ikonu dijeljenja sljedeći put kada započne preuzimanje.

3. Moja kutija za melodiju

Ako iz nekog razloga ne volite službenu aplikaciju ili želite sve upravljati - reprodukciju, prijenos, komentare, preuzimanja - iz jedne aplikacije, isprobajte My Melody Box. Iako aplikacija nije ni približno tako dobra i intuitivna kao službena aplikacija, ipak djeluje.

Grooveshark Streaming

Prije mnogo godina Grooveshark je bio moj strujni medij po izboru. Nudili su mi visokokvalitetne engleske pjesme koje struju besplatno prije nego što su se pojavili Spotify ili SoundCloud. Ali Grooveshark je uvijek bio problem umiješan u jednu parnicu za drugom zbog prava na pjesmu.

aplikacija za CSI igre

Danas je bolje Grooveshark je riješio puno slučajeva i puno je pjesama sada službeno dostupno, ali njegova je bitka još uvijek kraj. To je također razlog zašto u Trgovini Play nećete pronaći aplikaciju Grooveshark. Službena aplikacija uklonjena je prije mnogo godina, a neke strašne aplikacije treće strane nedavno su odbačene.

Ali zahvaljujući Androidovoj otvorenosti, i dalje možete slušati Grooveshark-ovu biblioteku na svom telefonu. Sve što trebate učiniti je omogućiti Nepoznati izvori iz Privatnost postavke i instalirajte aplikaciju.

Član XDA gaspariperez tematizira Dood's Music Streamer, jednu od originalnih aplikacija Grooveshark i nadogradio je stil do Holo dizajna. Odobreno, već smo na korisničkom sučelju Cards i sad dizajniramo materijal, ali ova aplikacija Grooveshark ne izgleda loše. I što je najvažnije, djeluje.

Počinjete s traženjem pjesme ili izvođača. Dodirivanjem pjesme jednostavno se dodaje u red. Idi na Red karticu za početak reprodukcije. Također možete pregledavati popise i popise za reprodukciju ili stvoriti svoju radio stanicu.

Nakon što se prijavite na web mjesto, možete uvesti popise za reprodukciju Grooveshark. Aplikacija je potpuno bez oglasa, ali preuzimanje pjesama nije podržano.