banner

Pozadine igraju veliku ulogu u procesu prilagođavanja Androida. To je ono na što ćete gledati kada stoput pedeset i šesti put toga dana pritisnete tipku za uključivanje da biste vidjeli koliko je sati. To je ono što ćete gledati kada se ne možete odlučiti koju će aplikaciju za čitanje vijesti pokrenuti te večeri (svi smo bili tamo ... u redu, pa, barem budale poput mene).

Rekli smo vam o tri cool aplikacije za pronalaženje nevjerojatnih visokokvalitetnih pozadina, aplikacija koje sadrže biblioteku od 1000 tisuća fotografija. Ali u ovom članku koristimo kuriraniji pristup, žrtvujući količinu za kvalitetu.

Ako pogledate web ili iOS 7 ili čak Android Kitkat, jasno je da je to vrijeme koje treba ići stan i minimalan, Pogledajte ovih 5 aplikacija koje pružaju isti tretman za pozadinu.

1. Muzeji

Ne možete pričati o pozadinama bez da govorite o Muzei. Uvijek toliko proširiva aplikacija razvojnog programera DashClock-a koja vam omogućuje dodavanje različitih izvora za automatsku izmjenu pozadinskih slika s vremena na vrijeme.Da bi posao bio još slađi, slike su zamagljene i zatamnjene (dajući im minimalan izgled). Možete prilagoditi ljestvicu u postavkama, ali to daje malo dubine vašem početnom zaslonu. Ikone iskaču i jasno su vidljive umjesto da se stapaju s pozadinom.

Već smo vam rekli o prvih 10 dodataka za Muzei. Svakodnevno će vam pružati nove nevjerojatne pozadine. Ali ako i dalje tražite više, slobodno pretražite Play Store.

Bonus: Pogledajte dodatak Muzei: androidwallpape.rs koji donosi fantastične pozadine s web stranice androidwallpape.rs.

2. Minimalne pozadine

Kada su u pitanju doista minimalne pozadine, Minimal Wallpapers najbolja je aplikacija za Android. To je besplatna aplikacija s podrškom za oglas koja vam omogućuje spremanje samo jedne slike (spremanje nove slike prebrisuje prethodnu), ali kolekcija pozadina doista je impresivna.

Pregledajte pozadine pomoću alata za odabir na dnu zaslona. Kao nešto? Samo pogodi Postavljanje pozadina, Spremi pozadinu će kopiju poslati u galeriju.

3. Ravne tapete

FlatWallpapers je aplikacija prilagođena za Android 4.4 Kitkat. Sama aplikacija je ravna i lijepa.

Ovdje su pozadine minimalne, ali ne u strogom smislu. Nisu pretjerano svijetli ili blistavi (glasni, neki bi mogli reći), ali su istovremeno puni boje i osobnosti. Svi su pozadine 2048 px, tako da će na vašem Nexusu 10 izgledati kao kod kuće, onoliko koliko i na vašem Nexusu 5. Čak i logotip aplikacije čini dobru pozadinu. (Dodatak Muzei isporučuje se s aplikacijom)

Razmislite o iOS-u 7. Ova aplikacija njeguje ekvivalent pozadine iOS 7.

4. Pozadina za uzorke

Pozadina za uzorak (da se ne brka s drugom aplikacijom koja se zove Uzorak pozadine) donosi uzorke zvijezdanih očiju na vaš početni zaslon Android.

Zamišljeno živite u prošlosti? Želite da proizvođači tepiha iz 17. stoljeća iz istočne Europe dizajniraju vaš Android početni zaslon? Imate sreće

5. Paranoični Android

Nekoliko mjeseci unatrag, kada sam krenuo u prilagođenu ROM avanturu, isprobavajući različite ROM-ove po veličini, zaljubio sam se u Paranoid Android iz više razloga. Skupljene pozadine bile su samo jedna od njih.

Da, pozadine se gotovo ne mogu uzbuditi u prilagođenom ROM-u koji nudi fantastične značajke poput Pie Launchera. Ali kada ROM toliko vremena i kreativne energije uloži u dizajn nevjerojatnih pozadina za njihov ROM, znate da ih stvarno zanima, Drago mi je što su i dalje snažni.

Bočna napomena: Paranoid Android ponovno izumljava PA 4.0, a pozadine za izlog dolaze iz aplikacije koja se zove Facets. To je plaćena aplikacija (0,99 USD), ali pozadine su doista veličanstven,

Što se tiče pozadina, ovdje ih je samo devet. Ali svaki od njih je umjetničko djelo. Nothing is Real (slika na vrhu) možda nije moja omiljena pozadina svih vremena.

sinkronizirajte krom s firefoxom

Možete preuzeti pozadine s bilo kojeg mjesta na internetu, ali ako to želite dobiti original osjetite, idite s aplikacijom. Nakon instaliranja aplikacije, dugo pritisnite na početnom zaslonu i odaberite ParanoidWallpapers da biste pregledali kolekciju.

Vaš zid

Što je trenutno oslikano na vašem Android zidu? Javite nam u komentarima u nastavku.

Gornja slika preko Benjamina Kaisera