banner

Kada je riječ o 4K televizorima ili Full HD televizorima, sigurno je reći da pružaju jedno od najboljih kinematografskih iskustava. Ovi visokokvalitetni televizori približavaju precizno reprodukciju boja i jednako imerzivno iskustvo zvuka, kao i pametne značajke. Tako svi dobivaju najbolje od većine svjetova, ako ne i svih. Naravno, morat ćete prilagoditi postavke po vašoj želji.

Ako ste na tržištu za Full HD i 4K pametne LED televizore, došli ste na pravo mjesto. Ovdje su neke od najboljih televizija u Indiji.

Također na Guiding Tech

5 najboljih Wi-Fi kućnih sigurnosnih kamera u Indiji

Čitaj više

1. Sony Bravia 32-inčni Full HD LED pametni televizor (KLV-32W672F)

Kupiti

Smart Bravi LED televizor Sony 32-inčni 32-inčni (KLV-32W672F)

Sonyjeva Bravia linija seže odavno. Ovi su televizori općenito poznati po izvrsnom audio-vizualnom izlazu, a ni ovaj Full HD LED Smart TV nije ništa drugačiji. Donosi jasnu kvalitetu slike i Dolby Digital Plus uz mješavinu, a podržavaju je zvučnici od 30 W i ugrađeni subwoofer.

Štoviše, ovaj 32-inčni TV ima HDR i ima brzinu osvježavanja od 50 Hz. Budući da ovaj model Sony TV-a nije zasnovan na Androidu, nema Play Store. Umjesto toga, zasnovan je na Sonyjevom ukusu Linuxa i dolazi s VEWD trgovinom aplikacija. Dakle, mogli biste se suočiti s problemima pri pokretanju nekih aplikacija. Srećom, TV dolazi napunjen aplikacijama poput Netflixa i YouTubea.Korisničke recenzije prilično su dobre za ovaj televizor, korisnici hvale izvrsnu kvalitetu slike i kvalitetu zvuka.

bujica na chromebook-u

S više od 68% pozitivnih recenzija na Amazon, ovaj televizor omogućuje izvrsnu kupovinu ako tražite televizor u skromnom proračunu. Međutim, imajte na umu da ne podržava Bluetooth.

2. LG 43-inčni 4K UHD LED pametni televizor (43UK6360PTE)

Kupiti

LG 43-inčni 4K UHD LED pametni televizor (43UK6360PTE)

S podrškom za HDR formate poput HDR10 Pro i HLG Pro, LG 4K UHD LED Smart TV donosi vrhunsku jasnoću zabavnom sadržaju. Ako morate znati, samo Netflix, YouTube i Prime Video omogućuju vam pristup HDR10 sadržaju u Indiji. Osim toga, ovaj televizor ima rezoluciju 3840 x 2160 piksela sa frekvencijom osvježavanja od 50Hz.

Povrh svega, za glasovnu pretragu možete koristiti Google Assistant. Ova je značajka korisna kad ne želite kucati dugačka imena filmova i TV emisija.

Televizor dolazi s LG Magic Remote koji ima minimalan dizajn i može ga se koristiti iz bilo kojeg kuta sobe.

LG-jev TV model ne pokreće Android. Umjesto toga, operativni sustav izgrađen je na LG-ovoj vlastitoj webOS platformi. Iako je polirani OS i besprijekorno radi, ograničen broj aplikacija može predstavljati problem. Dobra vijest su da su aplikacije za Amazon Prime, YouTube i Netflix unaprijed instalirane. I posljednje, ali ne najmanje bitno, zvuk je dovoljno dobar za sobu srednje veličine.

Također na Guiding Tech

5 najboljih proračunskih LED televizora koje možete kupiti u Indiji

Čitaj više

3. Samsung pametni televizor od 49 inča Full HD (UA49N5300AR)

Kupiti

Smart pametni LED televizor od 49 inča Samsung (UA49N5300AR)

Moguće je da Samsung čini jedan od najboljih zaslona. Zato se Samsung Full HD LED televizor ne razlikuje. Rezolucije je 1920 x 1080 piksela s punim HDR-om, a kombinira ga s 40-vatskim zvučnicima i Dolby Digital Plus. Sve to kombinira se kako bi vam pružilo duboko iskustvo.

kako koristiti ar naljepnice pixel 2

Radi na Samsungovom Tizen OS-u koji osim mnoštva pametnih funkcija, osim uobičajene podrške za popularne streaming usluge, donosi i niz pametnih značajki.

Korisničke recenzije za sada su nevjerojatne za ovaj televizor. Ima više od 66% pozitivnih kritika s oko 4,4 zvjezdice ocijenjene kvalitetom slike. Korisnici su ovaj TV pohvalili zbog njegovih uglova gledanja, prikaza i, naravno, njegove kvalitete zvuka.

Kad je u pitanju okov, on ima dva HDMI ulaza nakon čega slijedi jedan USB priključak.

4. Mi LED Smart TV 4X Pro

Kupiti

Mi LED Smart TV 4X Pro

Srž Mi Mi 4K televizora je njegova cijena. Ovaj 4K televizor cijene samo rupiju sramežljiv od cijene od 40.000 Rs. Međutim, po svojoj cijeni, njegove performanse su izuzetno dobre. Za jednu, ovo je televizor s Googleovim certifikatom. To znači da ćete dobiti i Play Store i njegov udio aplikacija. Uz to, ima ugrađeni Chromecast za izravno gledanje televizora i pjesama iz podržanih aplikacija s vašeg telefona na televizor.

Kvaliteta slike je oštra, živopisna i daje precizne boje, zahvaljujući 10-bitnom HDR zaslonu. Međutim, suočili smo se s nekim problemima sa zadanim postavkama svjetline. Srećom, možete prilagoditi svjetlinu po Vašoj želji iz izbornika postavki.

Također, možete strujati 4K sadržaje izravno s YouTubea ili vanjskih izvora. Pojačanje je također prilično impresivno. Nadalje, možete se prebacivati ​​između dva sučelja - jedno je korisničko sučelje PatchWall a drugo je zadani Google UI.

I posljednje, ali ne najmanje bitno, 20-vatni zvučnik proizvodi pristojan zvuk i čini se dovoljnim za sobu srednje veličine.

5. TCL 139,7cm (55-inčni) ultra HD (4K) LED Smart TV (L55P2US)

Kupiti

LED pametni televizor Ultra HD (4K) TCL 139,7 cm (55 inča) (L55P2US)

TCL 4K LED Smart TV podržava HDR i temelji se na Android Marshmallow OS-u. Zaslon je oštar, a boje su udarne i živopisne. Naravno, nije toliko dobar kao oni Samsung, LG ili Sony, ali po cijeni je prilično sposoban.

Dolazi s tri HDMI priključka i dva USB priključka za povezivanje drugih perifernih uređaja. Jedini problem ovog televizora je to što ima vlastitu trgovinu aplikacija.

pretvoriti riječ u powerpoint 2010

Iako je trgovina aplikacija prilično pristojna, ima prilično ograničen broj aplikacija. Osim toga, sporo je. Međutim, ako imate streaming stick poput Amazon Fire TV-a, on će riješiti svrhu (i istodobno pobijediti svrhu pametnog televizora).

Unesi pamet

Prednosti kupnje pametnog televizora su mnoge. Za početak možete igrati igrice ili strujati omiljeni sadržaj samo jednim pritiskom na gumb. Uz to, sa značajkama kao što su Chromecast i Miracast, ne morate brinuti o povezivanju telefona putem žica za prikaz sadržaja. Hoćete li vjerovati starim brandovima ili ćete ići s novim imenima?

Pa, koji ćete TV dobiti?

Sljedeće: Tražite nove aplikacije za Android TV? Pročitajte sljedeći članak kako biste otkrili neke od najboljih.