banner

U svijetu igara u kojem dominiraju internetski žanrovi za više igrača, rijetko smo razmišljali o starim kauč igrama. Igre kauča nisu imale toliko privlačnosti kao što su desetljeća prošla, ali podižu napred.

Iako pogodnost krajolika internetskih igara čini ga popularnijim, internetske igre za više igrača jednostavno ne mogu ponoviti neusporedivi osjećaj okupljanja s prijateljima u jednoj sobi, crtanja zavjesa, uključivanja kontrolora i igranja natjecateljskih i kooperativnih igara jedni s drugima satima na kraju

A razgovor osobno razgovarati naprosto je mnogo zadovoljnije nego što to kažete kroz grupni chat.

Zbog ove stalne podrške za višestruke igre kauča, neki programeri nastavili su stvarati igre ugodnije s grupama prijatelja zajedno. Donji popis sadrži igre ovog stila, dizajnirane na način da ih igranje u sobi punoj prijatelja čini zabavnijom ili zabavnijom nego igranjem na mreži.1. Uzašašće na Tower

Programer: Mattmakesgames

Cijena: 14,99 dolara pare, 14,99 dolara Xbox Live, 14,99 dolara Playstation Store

Igrači Preporučujemo: 2-8 * (igranje 5-8 igrača zahtijeva samostalnu igru, Towerfall 8 Player)

TowerFall Ascension je brza borbena igra streličarstva, kombinirajući oštru platformu s natjecateljskim borbama za streličarstvo.

Borba je žestoka i napumpavanje adrenalina s mogućnošću davanja strelica i hvatanja strijela, pružajući aspekt igre jednostavan za naučiti, ali teško savladati. U igri se pokušavate dodvoravati i tkati kroz strelice svojih prijatelja i ubijati ih svojim.

Postoji mnogo načina da igrate i TowerFall. Postoje četiri različita načina igre (Last Man stoji, Deathmatch, Team Deathmatch i Co-op val način preživljavanja), 16 različitih karata s vlastitim jedinstvenim setovima strelica i stilova igre i preko 50 različitih ugrađenih modova koji mogu dodajte dodatni okus šibici.

Ove promjene održavaju igru ​​svježom i zanimljivom, jer svaka različita karta i mod mijenja igru ​​na svoj jedinstveni način.

Ako i dalje smatrate da želite više od TowerFall Ascension, TowerFall: Dark World (9,99 USD na svim platformama) je DLC za proširenje koji dodaje:

  • Alternativne kože za sve likove
  • Četiri nove razine za mečeve i četiri nove razine za zadrugu, svaka sa svojom jedinstvenom bitkom za šefa
  • Nove strelice i varijante strelica

Dark World je odličan DLC ako tražite više TowerFall sadržaja. Kupnja je neophodna ako ćete igrati TowerFall redovito.

Također pročitajte: Najboljih 5 tehničkih ponuda za igrače

2. Pazite

Programer: Powerhoof

Cijena: 14,99 dolara para, 14,99 dolara Xbox Live, 14,99 dolara Playstation Store, 14,99 dolara Nintendo Store

Preporučeni igrači: 2-4

Crawl je asimetrična igra puzanja iz tamnice, koja igra jednog junaka, kojeg igrate vi ili prijatelj, protiv svih ostalih u utrci za bijeg iz tamnice.

Naoružan samo malim nožem i sposobnošću da se kotrlja, prvi igrač koji igra heroja mora se kretati iz sobe u sobu, boreći se s ostalim igračima na svakom koraku. Svi oni koji ne igraju heroja mogu se pozvati kao čudovišta iz klase koju mogu odabrati na početku igre.

Nakon ubijanja heroja, igrač koji zada ubojiti udarac postane heroj, a zatim se mora suočiti s ostalim čudovištima u sobama. To se nastavlja sve dok igračev heroj nije dovoljno visok da bi se mogao suočiti sa konačnim šefom, kojeg kontroliraju svi ostali igrači odjednom.

Ako junak može ubiti šefa, pobjednik meča je igrač koji ih kontrolira. Ako budu poraženi, na minimum će se vratiti u tamnicu i moraju nastaviti tražiti vrata za sljedeću borbu sa šefom.

Iako Crawl ima jedan način igre koji se svaki put izvodi na isti način, zabava leži na različitim načinima na koje možete izgraditi svog heroja i čudovišta.

Sa 11 različitih klasa u igri, svaka sa svojim setom od 3 miniona koje treba nadograditi, ne nedostaje mogućih strategija za pobijediti svoje prijatelje.

Postoji mnogo načina igranja svakog junaka, kao i različito oružje i sitnice mogu se kupiti zlatom koje dobijete od ubijanja čudovišta, dajući vašem karakteru različite prilike.

Crawl uspijeva pretvoriti uobičajeni žanr za puzanje jednog igrača u tamnici u zabavno iskustvo za 2-4 igrača.

kako koristiti google zadatke
Također pogledajte: Top 7 videoigara pretvorenih u filmove

3. Smrtonosna liga

Programer: Team Reptile

Cijena: 13,99 dolara para, 14,99 dolara Xbox Live, 14,99 dolara Playstation Store

Preporučeni igrači: 2-4

Smrtonosna liga je svađalačka akcijska igra sa zaokretom - umjesto da pokušavate napasti svoje prijatelje i nokautirati ih iz arene, u miks se dodaje igra Dodgeball u stilu dok svi pokušavate baciti loptu oko terena kako biste kucali vanjski protivnici.

Postavljen u urbani soundtrack, Lethal League kombinira platforming, dodging i visoko oktanski pong jer lopta povećava svoju brzinu dok svaki igrač smiri loptu po terenu dok jedan igrač ne ostane u položaju.

Lopta se tada resetira, svaki igrač koji je umro u prethodnom kolu izgubi život, a započne novo kolo. Nakon što igraču ponestane života, oni se eliminiraju iz utakmice, a konačni igrač koji je ostavio stojeće pobjeđuje.

Lethal League ima 3 različita načina igre - Besplatno za sve, Team Deathmatch i Strikers (pomalo poput košarke).

Postoji 6 različitih likova, svaki sa svojim jedinstvenim stilovima pokreta, kutova udaranja i super potezima. 7 različitih razina imaju vlastitu dobro osmišljenu umjetnost, glazbu i postavku koja, unatoč tome što su pravokutne arene, daje drugačiji osjećaj svakoj igri kad igrate.

Smrtonosna liga miješa visoko oktanski natjecateljski igra s jednostavnom mehanikom igre i neophodna je za beskrajnu zabavu s prijateljima.

Također pročitajte: Najboljih 5 nogometnih ili nogometnih igara za Android uređaje

4. SpeedRunners

Programer: DoubleDutch igre

Cijena: 14,99 dolara para, 9,99 dolara Xbox Live, 9,99 dolara Playstation Store

Preporučeni igrači: 2-4

SpeedRunners je natjecateljski platformer u kojem igrači prelaze razinu platforme koja sadrži različite prepreke i zamke u pokušaju da nadmaše svoje protivnike.

Karta se nastavlja sve dok igrač ne zaostane toliko da ih više nema na ekranu, zbog čega ih se eliminira. Od tog trenutka nadalje, zaslon se polako sužava, što otežava vodećim igračima da vide što dolazi, a težim igračima u stražnjem položaju da ostanu na ekranu.

To se nastavlja sve dok jedan igrač ne eliminira sve protivnike i ne osvoji krug. Igra se zatim resetira i svi su igrači krenuli još jednom. Prvi igrač koji je osvojio 3 runde pobjeđuje meč.

Svaka od 15 različitih karata SpeedRunnersa može ponuditi nešto drugačije što igru ​​čini zanimljivom. Steam verzija igre čak ima mogućnost igranja razina koje je stvorila zajednica, što omogućava još više jedinstvenog igranja.

8 pojačanja koja se mogu odabrati u igri pružaju trkačima Mario Kart supermoći koji mogu preokrenuti utakmicu. Ukupno 21 znak koji se može otključati tijekom igre i 8 dodatnih znakova koji se mogu kupiti iz DLC paketa.

Zbog zanimljivog i zabavnog sadržaja, uske kontrole platforme i dobro dizajniranog igranja koji omogućava natjecateljske utakmice s prijateljima, SpeedRunners izvrstan je dodatak nečijoj knjižnici kauč igara.

Ako niste previše sigurni u ovom, možete igrati Steam Demo prije kupnje.

Čitaj više: Igrajte Tetris i druge klasične, skrivene igre na Mac računalu

5. Tricky Towers

Programer: WeirdBeard

kako uploadati sliku na facebook

Cijena: 14,99 dolara pare, 14,99 dolara Xbox Live, 14,99 dolara Playstation Store

Preporučeni igrači: 2-4

Tricky Towers je natjecateljska puzzle igra u kojoj se igrači natječu u nekoliko načina igre. Tricky Towers kombinira blok fiziku Tetrisa s power-upsima partijske igre i lukavim načinima igre.

U tipičnoj igri Tricky Towers, igra će se kretati kroz različite vrste igara, što onemogućuje svladavanje. Svako kolo će imati igrače koji se utrkuju do cilja visine, pokušavajući graditi bez gubitka blokova ili pokušavajući staviti što više blokova ispod određene visine.

Sve se to događa dok igrači sabotiraju svoje prijatelje nasumičnim čarolijama koje su pokupili na svom putu. Nakon završetka runde, igrači dobivaju bodove na temelju mjesta na kojem su se plasirali u posljednjem kolu. Nakon što se postigne određeni postavljeni cilj bodova, igrač koji postigne cilj okrunjen je pobjednikom meča.

Tri različita načina igre koji čine utakmicu Tricky Towers jedinstveni su.

  • Način trke uključuje pokušaj izgradnje tornja višeg od cilja, ali je također dovoljno stabilan da ostane iznad crte 3 sekunde. Igrači dobivaju dodatnu snagu dok puštaju priliku, dopuštajući šansu da napunite svoje strukture ili iritiraju prijatelja.
  • Način preživljavanja uključuje pokušaj izgradnje čvrstog tornja jer svaki igrač ima samo 3 života koja izgube kada blokovi padnu s tornja. Igrač kojem ponestane života eliminira se.
  • U puzzle način, igrači moraju složiti što više blokova na svoje baze, držeći svoj toranj ispod određene linije. Pobjeđuje igrač s najviše blokova ispod linije.

Tricky Towers je zabavna zabava na igrama u stilu Tetris, što ga čini savršenim za postavljanje kauča za više igrača jer svi već znaju kako ga igrati. Pripremite se za neke velike topove i naizgled nemoguće strukture.

Nema odmaranja na ovom kauču

Ovaj set igara zasigurno će svako lokalno igranje za više igrača okupiti eksploziju za sve. Uključite se i pokupite nekoliko za svoj sljedeći susret!

Koja vam je igra kauča najdraža? Javite nam dolje u komentarima.