banner

Prije nekoliko dana pokušavao sam snimiti video s Adobe Sparks. Iako je to vrlo svestran alat s puno mogućnosti, vodeno obilježje me pomalo preziralo. Tako je započela moja potraga za video editorom. Glavni su mi kriteriji bili spremnost bez preuzimanja, kvačica u svim okvirima i dolazi bez dosadnih vodenih žigova na dnu.

U ovom se trenutku možete tvrditi da je bolje nabaviti besplatni besplatni softver za uređivanje videa. Nisi sasvim u krivu. Međutim, ne bih htio pokrenuti veliki softver samo da bih napravio kratke smiješne videozapise. Želite nešto lagano, po mogućnosti na mreži. Također, ponekad je jednostavno i bolje.

Dakle, evo nekoliko najboljih besplatnih internetskih uređivača videozapisa, na dnu kojih nema neugodnih vodenih žigova.

1. Online Movie Maker

Movie Maker Online jednostavan je internetski alat koji omogućuje spajanje fotografija i videozapisa u jedan video. Slijedi poznati stil većine internetskih alata. Opcije dodavanja slika, glazbe i videa nalaze se na vrhu, dok su druge opcije poput filtera, tekstualnih formata i glazbe na dnu.

Izrada videozapisa prilično je izravna stvar s ovim alatom. Samo prenesite fotografije ili videozapise i prilagodite njihov redoslijed. Izmjene teksta i filtera mogu se izvršiti pri dnu zaslona.Njegova glazbena biblioteka prilično je velika i omogućava vam odabir od rock glazbe do slatkih melodičnih tonova. Kada to učinite, pritiskanje gumba Make video trebalo bi učiniti trik.

Movie Maker Online vam poslužuje dobar dio oglasa kao i svaki drugi besplatni mrežni alat. Nećete moći koristiti ovaj alat s blokatorom oglasa. Dakle, ako je ovo kompromis koji ste spremni napraviti, vrijedi ga pokušati.

Idite na Online Movie Maker

2. Clipchamp

Clipchamp može ponuditi mnogo toga, uključujući napredno sučelje. Osim toga, u njemu se nalazi velika knjižnica slika. I to je bilo dovoljno da se zaljubim u to. Nažalost dionice su dostupne samo u plaćenoj verziji.

svi kontroler

Izrada videozapisa pomoću Clipchamp-a jednostavna je kao i šetnja parkom. Sve što morate učiniti je prenijeti fotografije kao i video zapise i smjestiti ih na vremensku traku. Najsigurnije klađenje je slijediti redoslijed - prenesite video i audio, a slijede naslov i pozadinska slika.

Postoje neke značajne značajke ovog alata. Na primjer, u videozapise ili slike možete dodati pojedinačne filtre. Osim toga, možete istovremeno kontrolirati ekspoziciju i zasićenost filma.

Značajno ograničenje je da besplatna verzija omogućuje preuzimanje samo SD (480p) videozapisa.

Idite u Clipchamp

3. Videozapis o hipponu

Sljedeći alat na našoj listi je Hippo Video. Da, kunem se da je to ime! Srećom, sučelje nije toliko zabavno kao ime. Čist je i gladak i ujednačen je s Clipchampom. Sjajna stvar ovog internetskog alata je to što možete dodavati glazbu bilo s Google diska ili s računala.

najbolji android video editor 2015

Ljepota Hippo videa je u tome što je sam po sebi gotovo pun paket. Možete uvesti videozapis s računala ili snimati izravno s web kamere. Nadalje, možete odabrati razlučivost videozapisa prije nego što započnete s uređivanjem videozapisa.

Hippo Video podržava samo nekoliko formata datoteka, uključujući MP4, MKV, FLV, 3GP i MPG. Uz to, videozapis ne smije biti veći od 500 MB.

Ranije je imala mogućnost izrade video zapisa s dijapozitiva. Međutim, to je prekinuto.

Idite do videozapisa Hippo

4. Video Toolbox

Daleko je Video Toolbox najkompliciraniji uređivač videa u usporedbi s gore navedenim alatima. Ali ne brinite, to nadoknađuje niz naprednih značajki. Za prvo, možete pretvoriti svoje datoteke u bilo koji od popularnih video formata kao što su MKV, MOV, MP4, itd.

Povrh toga, oni mogu uvesti videozapisima veličine čak 1500 MB. Dakle, ako nemate videozapis napravljen pomoću DSLR-a, to bi trebao i završiti vaš posao.

Osim gore navedenog, Video Toolbox omogućuje vam obrezivanje, spajanje i rezanje video datoteka. Štoviše, možete dodati vlastite vodene žigove ili ripati zvuk iz videa. Možete snimati videozapise iz video emisija i web kamere svog računala.

Prije nego što to možete učiniti, prvo se morate registrirati na web mjestu. Nakon što se aktivira vaš račun, možete započeti uređivati ​​svoje videozapise.

Idite na Video Toolbox

kako tekst učiniti transparentnim u gimp-u

5. Video rezač

Iako nije poseban uređivač video zapisa, pogodan je za manje obrezivanje ili obrezivanje. Minimalno sučelje omogućuje vam prijenos videozapisa s računala, pa čak i njihovo grabljenje s drugih web mjesta kao i s Google diska. To je super.

Idite na Video Cutter

Također na Guiding Tech

Kako lopati YouTube videozapise na Androidu (i drugim cool trikovima)

Čitaj više

Ispričaj svoju priču

Besplatni mrežni video uređivači ograničeni su na više načina. Na primjer, potrebna vam je izvrsna brzina prijenosa i preuzimanja. Međutim, ako ne želite uređivati ​​duge i velike datoteke s videozapisima, bilo koja od spomenutih web lokacija trebala bi raditi za vas.

Inače, uvijek možete u trenu napraviti kratke, ali zgodne videozapise.

Koji mi je bio najdraži? Pa, za sada imam pogled na Clipchamp. Ako mene pitate, softver za izradu izvanmrežnih videa nikad nije bila moja stvar.