banner

Ako postoji jedan žanr igara koji je izdržao test vremena, to su definitivno zagonetke. Počevši od Tetrisa na legendarnom Game Boy-u, puzzle igre su bile sinonim za prijenosnike i prenosivost. Stoga ne čudi da je s dolaskom iPhonea, iPod touch-a i drugih sličnih prijenosnih uređaja žanr jednostavno eksplodirao, posebno imajući u vidu mogućnosti dodira ovih Apple uređaja i ostalih pametnih telefona.

Što je još bolje: Ove iste dodirne mogućnosti stvorile su zaista originalna i jedinstvena zagonetka, a sve ih možete preuzeti i uživati ​​dok ovo čitate.

Ali s toliko mnogo puzzle igara na iPhoneu koje možete odabrati, koje biste trebali preuzeti?

izbornik mac usluga

Pa, što je započeti s ovih pet najboljih naših odabira? Svi oni nude sjajna iskustva i dolaze besplatno.

Pogledajmo ih.Bejeweled Blitz

Stvoreno u PopCap-u, ovo visokotlačno brze preuzimanje klasične formule za igru ​​Bejeweled savršeno se uklapa u iPhone i odlično igra s samo jednom rukom.

Imate samo minutu za slaganje dragulja u tri ili više linija, što bi vam trebalo dati do znanja koliko je lud tempo ove igre. Igra također ima sportske uspjehe i integrira se s Game Centerom, omogućujući vam igru ​​s bilo kojim drugim prijateljem koji ima primjerak.

Kontrole su jednostavne i fleksibilne i definitivno pomažu da vas uvedete u brzi tempo igre.

Ispusti 7

Razvijen od strane bilo koga drugoga, osim popularnog majstora iOS-a Zynga, Drop 7 donosi ogromnu dozu razmišljanja ovoj iPhone puzzle igri. U njoj kontrolirate obojene kuglice koje se spuštaju na ploču s brojem na njima. Taj je broj broj drugih susjednih kugli koje moraju biti pokraj prve da bi nestale.

Na papiru, mehanika zvuči jednostavno, ali kad smatrate da morate voditi računa o cijeloj ploči prije nego što se napuni, stvari mogu postati zaista izazovne.

Turnacle

Od svih zagonetki na ovom popisu, Turnacle je možda najizvornija. U njemu morate uskladiti susjedne boje rotiranjem diskova na rešetki i pokušavanjem da ih uskladite (sa svih strana) da biste dovršili razinu.

Kada započnete s dva ili četiri diska, igra je relativno lagana, a ipak krenite prema naprijed i uskoro ćete pronaći zaslon prepun raznobojnih diskova na kojima svaki potez može promijeniti cijelu mrežu.

oneplus 5 mogućnosti

Prilično ovisnost o ovom. Zabavi se!

Koja je riječ

Riječ je mala, smiješna puzzle igra s jednostavnom premisom: upotrijebite četiri slike za nagađanje riječi i upotrijebite slova koja su vam data za pisanje te riječi. Jednostavno kao to. Naravno, kako igra napreduje, riječi postaju sve dulje, a koncepti slika postaju dvosmisleniji i, stoga, teže pogoditi ispravno.

Ipak, to čini vrlo zanimljivu zagonetku i definitivno jednu od najboljih ako želite poboljšati svoj vokabular.

Bez protoka

Ova šarena zagonetka Flow provodi na mreži veličine 5 × 5 s parovima obojenih kugla. Vaš cilj u igri je uskladiti jednobojne kuglice crtajući mostove preko njih. Igranja ostaje jednostavna, ali kako napredujete kroz igru, crtanje tih mostova postaje sve škakljivije, zbog čega razmišljate puno više nego što ste mislili na početku.

savjeti za pokretanje nove

I to je to za danas. Obavezno isprobajte svih ovdje prikazanih pet igara i javite nam u komentarima koja vam se najviše svidjela!