banner

Slike su privlačne i to ih čini intrigantnijim u odnosu na tekst. Boje vidljive na slici povećavaju njihov sjaj. Ponekad boja prisutna na fotografiji ne odgovara cijeloj auri slike. U ovakvim vremenima možete obojiti slike. Srećom, postoji nekoliko web stranica koja vam omogućuju da besplatno promijenite boju slike.

Zamjena boje na slici može se koristiti za promjenu boja pozadine proizvoda. Također možete koristiti koncept bojenja slika za promjenu boje neba, odjeće, očiju i sličnih stvari.

Odabrali smo 5 web stranica koje vam omogućuju da besplatno zamijenite boje na svojim slikama. Provjerimo ih.

1. Lunapic

Lunapic, jedan od najboljih internetskih urednika fotografija, ne razočara kad radi na zamjeni boja u slikama. Omogućuje vam odabir ciljne boje klikom na nju na slici, što cjelokupni zadatak čini jednostavnim. Jednom kada se generira konačna slika, tada možete podesiti prag boje. Dakle, za to možete koristiti ovu web stranicu da promijenite boju očiju.

Da biste promijenili boju slike pomoću programa Lunapic, slijedite ove korake:Korak 1: Pokrenite web stranicu Lunapic.

Posjetite Lunapić

Korak 2: Kliknite Učitaj i na sljedećem zaslonu odaberite datoteku.

3. korak: Nakon što dodate sliku, kliknite gornju alatnu traku Prilagodi, a potom Zamijeni boju.

4. korak: Odaberite okvir koji želite dodati svojoj slici u okviru palete boja pokraj Nove boje.

5. korak: Na slici kliknite boju koju želite zamijeniti bojom odabranom u koraku 4.

Korak 6: Dobit ćete svoju sliku s promijenjenom bojom. U slučaju da želite prilagoditi prag boje, koristite klizač na vrhu. Na kraju kliknite na Primjeni boju.

Korak 7: Upotrijebite gumb Spremi na dnu za preuzimanje slike na svoje računalo.

Ako se želite više igrati s zamjenom boja, Lunapic nudi dodatne značajke kao što su nijansa boje, mrlje na boji i okvir boja. Sve ćete ih pronaći pod Adjust.

Pros:

 • Jednostavan za korištenje
 • Dostupan je izbor boje
 • Dodatne značajke kao što su kutija u boji i nijansa boje
Također na Guiding Tech

Kako promijeniti pozadinsku boju slike u bijelu pomoću internetskog uređivača

Čitaj više

2. IMGonline

Zamislite bilo koji zadatak manipulacije fotografijama, a IMGonline bi bila spremna sa svojim mogućnostima uključujući zamjenu boja. Kada je riječ o promjeni boje, iako ne nudi izravan alat za odabir boje sa slike, pruža više mogućnosti za istu. Možete odabrati najbližu duginu boju, pisati u šestnaestom obliku ili odabrati paletu boja. Iste opcije su dostupne za konačnu boju.

Nažalost, ne možete pregledati slike ili ih promijeniti. Ako vam konačne boje nisu po volji, morat ćete početi ispočetka i prilagoditi intenzitet i prijelaze samo na prvoj stranici.

Evo koraka za zamjenu boja na IMGonline-u.

Korak 1: Otvorite web stranicu IMGonline.

Posjetite IMGonline

Korak 2: Pročitajte upute navedene na web mjestu da biste ih bolje razumjeli. Zatim prenesite svoju sliku gumbom Odaberi datoteku.

3. korak: U drugom okviru odaberite svoje boje i odaberite izlazni format. Ostanite druge mogućnosti takve kakve jesu. Kliknite OK (U redu) za pokretanje postupka.

4. korak: Neće vam se prikazati pregled. Kliknite ili otvorite ili preuzmite obrađenu sliku kako biste je pogledali.

Evo konačnog rezultata:

Pros:

 • Dobar udžbenik
 • Šesterokutna boja dostupna

Cons:

 • Nema pregleda

3. Pixlr

Starija verzija Pixlra podržava zamjenu boja. Za to nudi posvećen alat koji dobro radi s objektima koji imaju obris. Umjesto odabira boje, novu boju morate obojiti na postojeću boju. Alat otkriva obris zadržavajući boju samo u sebi.

Evo kako to riješiti:

Korak 1: Pokrenite web stranicu Pixlr.

Posjetite Pixlr

Bilješka: Morat ćete omogućiti Java u vašem pregledniku da biste koristili ovu web stranicu.

Korak 2: Dodajte svoju sliku s računala ili s URL-a.

3. korak: Na lijevoj bočnoj traci kliknite alat Zamijeni boju.

4. korak: Odaberite željenu boju klikom na okvir boja na dnu.

5. korak: Počnite četkati potrebno područje. Možete prilagoditi veličinu četke i razinu tolerancije na vrhu.

Korak 6: Upotrijebite datoteku> Spremi da biste preuzeli sliku.

Pros:

 • Dobro prepoznavanje kontura

Cons:

 • Ručno morate obojiti sliku
Također na Guiding Tech

#foto efekti

Kliknite ovdje da vidite našu stranicu s člancima o efektima

4. Mnogi alati

Za razliku od gore spomenutih web-mjesta koja vam omogućuju promjenu jedne boje, web-lokacija Many Tools omogućuje vam promjenu tona boje cijele slike. To je jednostavno web mjesto na koje trebate prenijeti sliku i odabrati boju. Možete testirati različite boje prije spremanja konačne slike. Također, dobivate mogućnost promjene kontrasta slike.

Evo kako promijeniti boju:

Korak 1: Pokrenite web mjesto Mnogo alata.

Posjetite Mnogo alata

Korak 2: Kliknite Odaberi datoteku da biste odabrali sliku.

3. korak: Pomaknite se prema dolje i odaberite boju koju želite primijeniti. Možete prilagoditi kontrast i odabrati između načina Duotone, Multiple i Screen.

4. korak: Kliknite na Preuzmi da biste spremili konačnu sliku.

Pros:

 • Boje izgledaju stvarno na završnoj slici

kontra:

 • Ne može se odabrati boja

5. Phixr

Druga web stranica koja vam omogućuje promjenu boje cijele slike je Phixr. Zanimljivo je da čak možete odabrati područje za promjenu njegove boje. Nažalost, web mjesto ne nudi odgovarajuće alate za odabir točnog odabira. Dobivate samo pravokutni / kvadratni izbor.

Nadalje, ne dobivate odgovarajuću boju za konačnu boju. Morat ćete prilagoditi različite klizače u boji za konačnu boju.

Korak 1: Pokrenite web mjesto Phixr.

Posjetite Phixr

Korak 2: Kliknite gumb Start i prenesite svoju sliku.

Windows 10 obljetnica ažuriranja mogućnosti

Step 3: U slučaju da želite promijeniti ton boje za cijelu sliku, kliknite ikonu balansa boja s lijeve bočne trake. Međutim, ako želite odabrati područje, držite i povucite tipku miša da biste nacrtali potreban okvir za odabir. Zatim kliknite na ikonu balansa u boji.

4. korak: Iz skočnog prozora ravnoteže boje prilagodite boju za potrebnu boju. Na kraju, pritisnite gumb Execute na dnu.

Korak 5: Preuzmite sliku pomoću opcije Preuzimanje / spremanje pri dnu. Ovdje možete odabrati format u koji želite spremiti svoju sliku. Dostupni formati uključuju PNG, PDF, GIF i JPEG.

Pros:

 • Područje se može odabrati

Cons:

 • Gusta za upotrebu
 • Višestruki načini štednje
Također na Guiding Tech

Najbolje 5 besplatnih internetskih alata za uklanjanje pozadine koje možete koristiti

Čitaj više

I imamo još

U slučaju da posebno želite promijeniti pozadinu slike, za to postoji namjenski alat iz knjižnice Sodhana. Automatski prepoznaje boju pozadine koja se zatim može zamijeniti novom bojom.

Gore spomenute web stranice pružaju osnovne metode zamjene boje. Ako želite zaroniti duboko u obnavljanje svojih slika, pokušajte s Photopea. Nudi sve značajke Photoshopa u pregledniku. Konačno, ako želite isprobati nešto vrhunsko, provjerite značajku prepucavanja u BeFunkyju.

Dalje gore: Želite li dodati emocije na svoje slike? Pokušajte dodati emojije u njega. Provjerite web mjesta koja vam dopuštaju dodavanje emojisa.