banner

Gotovo svi vrhunski Android uređaji podržavaju 3D igre s bogatim grafičkim sadržajem. Ali uređaji koji su blagoslovljeni četverojezgrenim procesorom i dodatnom pratećom jezgrom, uglavnom Tegra grafičkim čipovima, to čine mnogo bolje u usporedbi s drugima. Neki od poznatih Tegra uređaja koji su trenutno prisutni na tržištu su HTC One X, Asus Transformer i Nexus 7.

Ako ste Tegra korisnik, možda već znate činjenicu da nisu podržane sve igre za ove čipove, a postoje neke koje trebaju popraviti prije nego što možete uživati ​​u potpunoj grafici. No, postoje mnoge igre koje su posebno dizajnirane za Tegra uređaje koji pružaju vrhunsku grafiku u usporedbi s uobičajenom 3D Android igrama.

Pogledajmo neke od najboljih igara koje su trenutno dostupne za ove uređaje.

Plaćene igre

Riptide GP

Riptide je jedna od mojih najdražih igara koje često igram na svom HTC One X. Riptide je jednostavna vodena trkačka igra sa izvrsnom grafikom. Uz podršku procesora Tegra, igra pruža vrlo životnu sličnost s vodom, odrazom, sjenom, teksturama i srodnom fizikom. Riptide se može smatrati trkačkom igrom, ali umjesto kotača i puteva, to je mlazno nebo i kanali.

kako provjeriti ps vita firmwareKao natjecatelj, ne morate se samo natjecati protiv svojih protivnika na mlaznom skijanju, nego ćete i pokazati neke u zračnim kaskade da biste osvojili dodatne bodove. Igra također podržava vanjske Bluetooth i USB kontrolere. Ako ste osoba koja voli povremene igre i posjeduje snažni Tegra uređaj, Riptide je najbolja igra koju možete preuzeti i uživati. Igra košta 1,99 dolara.

Samuraj II: Osveta

Po imenu Samurai II: Osveta, većina vas je mogla zamisliti obučenog nindža sa samurajskim oštricama koje se bore protiv horde neprijatelja. Ako ste zamislili nešto slično, apsolutno ste u pravu. Igra je o legendarnom samuraju koji nema gospodara i osveta je jedina snaga koja pokreće njega i njegove lopatice.

Igra se odnosi na borbe noževima, komboje i probijanje kroz opasne zamke. Zlikovci će vas tijekom igre mnogo puta zasmetati i tada morate pokazati svoje kombinovane vještine i osigurati napone. Igra ima zadivljujuću grafiku s detaljima i kontra zvukom. Vjerujte mi, mogu o tome nastaviti bez pauze. Volim to!

Tako izoštrite svoje lopatice, poboljšajte svoje reflekse i preuzmite igru ​​da se danas borite poput samuraja. Za ovo ćete morati izdvojiti malo više - 2,99 dolara.

Grand Theft Auto III

Grand Theft Auto ne treba uvoditi i ako ste igrač, to već morate znati. Igra je stvorila mjerilo u doba računalnih igara, a Grand Theft Auto III nastavlja naslijeđe na Android uređajima. Igra je prenesena iz računalne verzije koja je izašla oko 2001. godine, ali i dalje ima jednu od najkvalitetnijih grafika i vrhunski gameplay.

Igra podržava zaslonske kontrole, ali najbolji je način za uživanje u igri pomoću vanjskih kontrolera koji su na mreži dostupni po maloj cijeni. Igra je o avanturama, strategiji, pucanju trećih osoba i nesmotrenoj vožnji automobilom. Koliko vjerujem, igra nikad ne završava, a uz toliko misija i mnoštvo dodatnih sporednih zadataka, vrijedi cijenu od 4,99 dolara.

Bilješka: Igra kao sadržaj za odrasle i ne preporučuje se djeci mlađoj od 16 godina.

kako spremiti sliku na Google pogon

Besplatne igre

Sada se pripremite za besplatnu poslasticu!

Heroes Call

Poziv heroja (AŽURIRAJ: Ova igra više nije dostupna) igra je povezana s ratnicima i tamnicama, a optimizirana je za uređaje Tegra za pružanje proširene grafike. Igra me podsjeća na Diablo, vrlo poznatu igru ​​za Windows platformu zbog sličnosti u oružju i neprijateljima.

kako spriječiti keylogging

Igra je igra uloga (RPG) i jedna je od najboljih u svom žanru za Tegra uređaje. Ima puno elemenata za istraživanje i nikad nećete imati osjećaj da se stvari ponavljaju. I naravno, najbolja stvar u igri je ta što je besplatna.

MRTVI OKIDAČ

Dead Trigger nije jedna od mojih najdražih igara, a jedini razlog za to je taj što je povezan sa zombijima. Mrzim bilo što i sve što je povezano s pojmom zombija, bilo da se radi o filmovima poput Resident Evil ili igrama poput ove. Ali hej, to sam ja, i nema razloga zašto bih previdio njegovu popularnost i ne uvrštavao ga na ovaj popis.

Ako osjećaj o zombijima nije obostran, zasigurno će vam se svidjeti Dead Trigger igra. Igra je nevjerojatna, a odgovor na reflekse je brz. Zbog poboljšanja Tegra 3, sve izgleda tako živo i životno…. griješiti mrtvo.

Zaključak

Isprobajte ove igre na Android uređaju na kojima se radi Tegra čips. Ako ste zbunjeni koji od njih biste trebali prvo isprobati, Riptide GP je moj osobni favorit na listi i mogli biste to kupiti za početak. Ne zaboravite podijeliti koji je vaš.