banner

Imam problema s buđenjem rano ujutro i znam da nisam jedini ovdje. Svi volimo ležati u svojim krevetima dugo nakon što smo alarmi ponovili ... opetovano. Ali tu je posao koji treba obaviti, a lijenost vas neće odvesti daleko u život.

S obzirom na tu pomisao, počeo sam upotrebljavati drhtave i glasne zvukove dok je zvuk alarma mislio da će me izvući iz sna. Ubrzo sam shvatio da ima negativan učinak i pretvorio me u neugodnog tipa. Dakle, ovaj put sam odlučio pronaći blage zvukove kako bi me umjesto toga probudio i u procesu pronašao neke stvarno cool aplikacije. Provjeri ih.

1. Nježno buđenje

Prvo je nježno buđenje koje će simulirati izlazak sunca povećavajući svjetlinu zaslona vašeg telefona, a ptice cvrkuću u pozadini. Prilično dobar način da se probudite. Zaslon će se ugasiti i navečer će postati grimizno crveni.

Dobivat ćete svoje dnevne vremenske prognoze s pristojnim efektima animacije. Tonovi alarma su mekani i prirodni s blagim osjećajem prema njima. Ostale značajke uključuju odbrojavanje vremena, višestruko drijemanje vibracijama, način rada sata i napon.

Pro verzija ima strmih cijena od $ 38,99 i nudi više zvukova poput sova i vodopada te budućih ažuriranja i mogućnosti. Da vidimo možemo li pronaći nešto, greške, jeftinije!Preuzmite nježno buđenje

Također na Guiding Tech

Najbolje web stranice s mrežnim budilicom

Čitaj više

2. Spavanje ciklusa alarma

Ciklus spavanja koncept je praćenja vaših pokreta tijekom spavanja kako bi se utvrdilo koliko ste dobro spavali tijekom noći. Pomoću tih podataka aplikacija Sleep Cycle odredit će najbolje vrijeme za buđenje.

U idealnom slučaju, dublja faza spavanja, manje će se vaše tijelo kretati. Buđenje je tada lakše ako se alarm ugasi kada ste u fazi laganog spavanja i kada se više krećete. Dobrodošli u novi pametni svijet AI.

Svaki put kad bih se kretao u svom krevetu, okomite crte na gornjoj snimci zaslona pomicale su se u tandemu. Aplikacija će te podatke koristiti s 30-minutnim prozorom kako bi vas probudila blagim i nježnim zvukom alarma koji bi vam trebao pomoći da ustanete i krenete u bilo kojem trenutku.

Imajte na umu da ćete morati napuniti telefon preko noći, jer će aplikacija raditi cijelu noć. Pro verzija, s cijenama od $ 29,99 / yr, ponudit će više zvukova iz prirode, napredne statistike, pohranu u oblaku i pomoć pri spavanju. Posljednja će puštati meke melodije kako bi vam pomogla da brže zaspite. Ciklus mirovanja dostupan je i na iTunes-u.

Preuzmite sat spavanja budilice

3. Zen zvona

Što je tako pogrešno sa zadanim budilnikom koji dolazi uz vaš droid? Ništa. Sigurno da nema sva zvona koja smo vidjeli ranije, ali još uvijek djeluje kako je namijenjeno i mnogi ga vole koristiti. Jedino što nedostaje je izbor melodija.

Zen Melodije zvona nisu budilice, ali dolaze s nizom melodija zvona koje su umirujuće, opuštajuće i dobro, kao u zenu. Samo preuzmite aplikaciju i melodije zvona. Zatim ih možete postaviti kao svoj alarm unutar aplikacije budilice ili čak Zen zvona.

gumb za isključivanje zvuka s kromiranom karticom

Aplikacija je besplatna za korištenje, ali podržana oglasima što i nije velika stvar jer ionako je nećete mnogo koristiti.

Preuzmi Zen Melodije zvona

4. Nježna Alarm

Unesite najmoderniju aplikaciju za sat budilice za Android. Aplikacija mi je omogućila da promijenim pozadinu, boje, pa čak i vrstu i veličinu slova u znaku aplikacije. Sada će vam budilica ne samo zvučati nježno, već će i izgledati dio.

Za ljude poput mene koji se teško probuditi postoji značajka matematičke zagonetke koja mi neće dopustiti da isključim alarm dok ga ne riješim. Znam da to zaslužujem.

Umjesto korištenja teorije ciklusa spavanja u kojoj se prate vaši pokreti tijekom spavanja, Gentle Alarm dolazi s funkcijom pre alarma. Svirat će mekanu melodiju male glasnoće koju biste idealno čuli samo ako lagano spavate.

Ako duboko spavate, to nećete ni čuti što vam omogućuje da se probudite kad vaše tijelo bude spremno. Zvuči realističnije jer znam ljude koji se mogu puno kretati čak i kad duboko spavaju.

Postoji prikovan modul za stolni i noćni način za isključivanje obavijesti i poziva. Možete reproducirati nježnu glazbu koja će polako izblijedjeti i zamijenjena vibracijom koja će se povećati u skladu s tim. Konačno, postoji podrška za Tasker koji će vam omogućiti da prilagodite heck iz aplikacije.

Za aplikaciju koja ima toliko značajki, korisničko sučelje je stvarno datirano i dosadno, ali sve dok aplikacija radi, ne bi trebalo biti problema. Dostupna je probna verzija, ali morat ćete nadograditi za 1,99 dolara.

Preuzmite nježnu uzbunu

5. Progresivni budilnik

Jeste li ikada čuli prekrasan zvuk tibetanskih pjevačkih zdjelica? To je izvan ovoga svijeta. Dok većina nježnijih alarma nudi prirodne zvukove, Progressive Alarm Clock će svirati tibetansku pjevačku glazbu koja će se polako povećavati i u glasnoći i u učestalosti.

Postoji pet različitih obrazaca za izbor, svaki sa svojim rasporedom i učestalošću. Postoji više načina za istraživanje ovog jedinstvenog iskustva u aplikaciji s pretpostavkama.

Aplikacija ima sigurnosnu kopiju gdje će reproducirati glasan i drhtav zvuk, znate kad se ne uspijete nježno probuditi. Osim toga, aplikacija je jednostavna i nema puno toga za ponuditi. Dostupne su redovne značajke kao što su odgoda i način pristajanja.

Aplikacija je bez oglasa i koštat će samo 0,99 USD u App Storeu.

Preuzmite progresivni budilnik

tj. zaštita od praćenja

Uspon i sjaj

Budilice su odavno dio našeg života. Još uvijek imam klasični stolni budilnik s okruglim kotačićem. Ustajanje iz ranih jutra zaista vam može pomoći da ostanete produktivniji i postignete više stvari. Osim toga, dobro je za zdravlje.

Sljedeće: imate li instalirane Philips Hue svjetla? Ispod je jednostavan vodič kako biste ih automatski uključili kad se probudite.