banner

Ne bi vas trebalo iznenaditi ako sam rekao da su vizualni sadržaji moćniji od riječi. Oni imaju moć prenijeti neku ideju ili emociju koja će trajati dulje i imati veći utjecaj na naš um.

Čak je i Facebook počeo koristiti slike za status. Ova cool Facebook značajka omogućuje vam stvaranje fantastičnih vizualnih slika umjesto prijenosa dosadnog statusa teksta. No značajka nije previše dobra za marke. I nije dostupan na svim platformama.

Zato su nam potrebne aplikacije za izradu plakata. Bez obzira jeste li pojedinac ili marka, pomoću ovih aplikacija možete stvoriti fantastične plakate, transparente, letke i marketinške oglase. Ove aplikacije za izradu plakata posebno su korisne kada trebate napraviti promotivnu grafiku.

Također pročitajte: Top 10 besplatnih aplikacija za uređivanje fotografija za Android u 2017. godini

Dakle, u ovom smo postu izabrali 5 najboljih aplikacija za izradu postera koje možete preuzeti na svoje Android uređaje.

1. Izrađivač plakata, Dizajner letaka, Dizajner stranica oglasa

Aplikacija 'Izrađivač postera, dizajner letaka, dizajner stranica oglasa' nudi sve što vam treba od aplikacije za izradu plakata. Bez obzira želite li stvoriti plakate ispočetka ili koristiti unaprijed dizajnirane postere, aplikacija vam nudi i jedno i drugo.U unaprijed dizajniranim plakatima možete prilagoditi sve slojeve prema vašoj želji. Možete promijeniti font, boje, pozadinu itd. Trenutno dobivate uzorke plakata u tri kategorije - Besplatni dizajni, prodaja i sport.

pjesma ptica ipod

Ako želite stvoriti novi poster, nudit će vam se mnoštvo postavki i opcija. Od početka možete pozadinu odabrati iz više opcija, poput boje, slike, teksture ili uzorka pozadine. Kad se jednom izabere pozadina, tada ste majstor aplikacije.

Aplikacija također nudi širok izbor naljepnica. Možete birati između naljepnica, ponuda banera, vrpci, ukrasa itd. Dobivate i efekte i cool mogućnosti prilagodbe teksta.

Općenito mi se sviđa aplikacija, jer nudi sve značajke potrebne za izradu plakata. Međutim, osjećam da je moglo biti više besplatnih predložaka, poput onih koji su prisutni u sljedećoj aplikaciji.

Preuzmite izradu postera

2. Canva - besplatni alat za uređivanje fotografija i alat za grafički dizajn

S više od 60.000 predložaka, aplikacija Canva ima predložak za gotovo svaku priliku. I ne samo to, već nudi i predloške različitih veličina i vrsta. Na primjer, postoje zasebni predlošci za omote na Facebooku, letake, pozivnice i postove na Twitteru itd.

Nakon odabira predloška, ​​možete ga u potpunosti prilagoditi. Dok aplikacija nudi neke isječke, nedostaju naljepnice. Međutim, u ovu aplikaciju možete dodati više slojeva fonta i slika.

Vjerujte mi, svidjet će vam se ova lijepa aplikacija. To olakšava izradu plakata. Čak i ako ste novak, vaši će prijatelji i suradnici biti iznenađeni vašim radom.

Preuzmite Canva

3. PosterLabs

PosterLabs je vrlo otmjena aplikacija koja vam omogućuje stvaranje profesionalnih banera i plakata. Ne omogućuje vam da krenemo ispočetka, ali nudi prilagodljive predloške. Dobijate tri kategorije predložaka - klasična, stilska i minimalna. Odaberite bilo koji predložak iz tih kategorija i prilagodite slike prema vašoj želji.

Iako aplikacija nudi sjajne predloške, čudno vam ne dopušta da prilagodite tekst. Možete promijeniti nekoliko redaka, ali ne sve. Nešto neprijatno!

Želim da aplikacija dopuni da promijenimo tekst. Dok ne dobijemo tu značajku, morat ćemo živjeti s unaprijed definiranim tekstom.

1polovica na chromebook-u

Preuzmite PosterLabs

4. Digital Flyer & Poster Maker 2018

Ako zanemarite oglase u aplikaciji Digital Flyer & Poster Maker 2018, shvatit ćete da nudi super cool predloške. Opet ne možete pokrenuti prazan predložak, ali možete izmijeniti postojeće predloške.

Aplikacija nudi razne kategorije predložaka kao što su Poslovna, Korporativna, Događaj, Fitnes, Svečano otvaranje, Dio, Restoran i druge. Kad odaberete predložak, prvo možete promijeniti pozadinsku sliku, a potom druge elemente dizajna, koji, na sreću, uključuju tekst.

Iako je to sjajna aplikacija za izradu plakata, osobno smatram da nešto nedostaje u dizajnu aplikacije. Korisnik nije prijatan. Ipak, slobodno ga možete uputi.

Preuzmite digitalni letak i proizvođač postera

5. Desygner: Besplatni grafički dizajn, fotografije, puni urednik

Možete besplatno stvoriti fantastične profesionalne slike pomoću aplikacije Desygner. Ova aplikacija omogućuje vam stvaranje postova na društvenim mrežama, zaglavlja, oglasa, banera, letaka, posjetnica, biltena i gomilu drugih stvari. Ova aplikacija vam omogućuje čak i stvaranje logotipa. Iako su neke predloške dostupne besplatno, možete kupiti ostatak premium predložaka.

Ova aplikacija omogućuje vam prilagodbu čak i sitnih detalja slika. Možete pregledati povijest verzija i promijeniti veličinu slika. Nakon što završite sa stvaranjem svog remek-djela, sliku možete preuzeti ili objaviti izravno na društvenim mrežama.

U redu, ovdje se ne škaklja, ali aplikacija se čini sporo, u usporedbi s ostalim aplikacijama. I dalje ćemo vam preporučiti da provjerite ovu aplikaciju jer je moćna aplikacija i u osnovi možete sve učiniti s njom.

Preuzmite Desygner

fujifilm instax sp-3 mobile printer

Neke dodatne mogućnosti

Većina gore navedenih aplikacija omogućuju vam kreativnost sa slikama. Ako želite, međutim, izraditi plakate samo pomoću teksta, provjerite Izrađivač postera, Izrađivač postera i Dizajner plakata i Tekstura.

Sada kada znate Android aplikacije koje biste trebali koristiti za izradu letaka, plakata i banera, pripremite svog unutarnjeg umjetnika za stvaranje vrhunskih umjetničkih djela.