banner

Rastuća popularnost TikToka (ranije poznat kao Musical.ly) i dalje privlači mladu generaciju olujom. Izvorno u Kini, tvrtka se zove ByteDance, aplikacija se pokazuje da je i u Indiji prilično popularna. Čak i u SAD-u, TikTok se postepeno učvršćuje nalik Instagramu i Snapchatu.

Snimanje videozapisa u trajanju od 15 sekundi s različitim elementima stila, glazbom, memima i smiješnim izrazima najnoviji je način dijeljenja video sadržaja na webu.

tema snježnog leoparda

Pregledavajući katalog u aplikaciji, naići ćete na smiješan ili jedinstven videozapis za dijeljenje na drugim platformama. Slijedeći vodič u nastavku, možete lako preuzeti bilo koji videozapis na TikTok-u na iPhoneu i poslati ga prijateljima i obitelji. Napravili smo sličan post za preuzimanje Tiktok videa na Android platformi.

Preuzmite TikTok za iPhone

Započnimo.Odricanje: Preuzimanje tuđih videozapisa bez njihovog pristanka može se smatrati neetičkim ili se može smatrati stalnim.

1. Koristite Spremi video opciju

Po zadanom, aplikacija daje opciju 'Spremi video' za većinu videozapisa. Dok se videozapis automatski reproducira, jednostavno pritisnite gumb za dijeljenje i odaberite Spremi video s izbornika za dijeljenje. Video će se odmah preuzeti u aplikaciju Fotografije za iPhone. Također, aplikacija Photos stvorit će zaseban album pod nazivom TikTok za pohranjivanje svih videozapisa preuzetih iz aplikacije Tiktok.

Također na Guiding Tech

4 najbolje Android aplikacije za uređivanje videozapisa TikTok poput profesionalca

Čitaj više

2. Što ako nema opcije 'Spremi video'

Možete otkriti videozapise bez ikakve izravne opcije 'Spremi video'. Postoji poteškoće za spremanje takvih videozapisa na uređaj. Ali prvo, morate preuzeti Instagram i stvoriti račun ili se prijaviti tamo.

Sada pritisnite gumb za dijeljenje da biste preuzeli videozapis i dodirnite opciju 'Instagram Stories'. Aplikacija će vas odvesti do sučelja za Instagram priče. Odatle možete pritisnuti gumb za preuzimanje i otkazati postupak prijenosa na Instagram. Uostalom, tko bi želio objaviti takve slučajne videozapise na svom Instagram feedu?

3. Spremite kao gif

Ako vam se zvuk u videozapisu ne sviđa, možete ga spremiti i kao Gif. Da biste preuzeli video kao gif, dodirnite gumb za dijeljenje i na donjem izborniku odaberite 'Spremi kao gif'. TikTok će ga pretvoriti u gif i spremiti ga u biblioteku slika.

Gif možete podijeliti izravno s drugim aplikacijama poput WhatsAppa, Twittera i Facebooka. Zapamtite, nećete naći mogućnost spremanja kao gif opcije uz svaki videozapis. Tako da ćete za preuzimanje videa morati koristiti trik spomenut u prethodnom odjeljku.

4. Spremi kao Live Photo

Predstavljena još u 2015. godini, funkcija Live Photo bilježi nekoliko sekundi scene i sprema je kao mali videozapis na uređaju. TikTok je integrirao funkcionalnost video zapisa uživo. Jedna od prednosti spremanja videozapisa kao žive fotografije jest to što ga možete postaviti i kao pozadinu. Niste sigurni zašto bi itko to želio učiniti, ali svejedno to možete učiniti.

Da biste videozapis spremili kao fotografiju uživo, dodirnite gumb za dijeljenje, pomaknite se do desne opcije i na kraju ćete vidjeti opciju fotografije uživo. Pritisnite gumb za fotografiju uživo, a aplikacija će video pretvoriti u Live Photo i spremiti ga u galeriju fotografija.

Krenite na aplikaciju za fotografije, pronađite najnoviju sliku i od tamo je možete postaviti kao zadanu pozadinu.

Također na Guiding Tech

#socijalni mediji

Kliknite ovdje da vidite našu stranicu s člancima o društvenim medijima

5. Koristite Total App

Također možete koristiti programe treće strane za preuzimanje videozapisa TikTok na iPhone. Jedna takva ponuda je aplikacija koja se zove Total. Sada slijedite korake u nastavku za spremanje videozapisa.

Preuzmite Total datoteke za iPhone

Korak 1: Otvorite TikTok i reproducirajte bilo koji videozapis da biste ga testirali.

Korak 2: Odaberite gumb za dijeljenje i odaberite opciju veze kopiranja.

3. korak: Otvorite Total i dodirnite ikonu globusa u donjem desnom kutu.

4. korak: Zalijepite vezu u traku za pretraživanje i pritisnite tipku idi na tipkovnici.

Korak 5: Započnite video dodirom na gumb za reprodukciju.

Korak 6: Aplikacija će reproducirati videozapis, a postojat će opcija za preuzimanje videozapisa.

Korak 7: Odaberite lokaciju za preuzimanje videozapisa i pritisnite gumb 'Gotovo'.

Možete dijeliti videozapise iz aplikacije Total ili prvo spremiti preuzete videozapise u aplikaciju za fotografije, a zatim ih tamo podijeliti.

Savjet stručnjaka: Korištenjem gornjeg trika s aplikacijom Total, također možete preuzeti Twitter videozapise na iPhone.
Također na Guiding Tech

Top 10 TikTok (Musical.ly) savjeti i trikovi za aplikacije

Čitaj više

Najfleksibilniji način?

Naravno, zadani način za preuzimanje videozapisa iz TikTok-a je upotreba funkcije 'Spremi video'. Ali što ako nema opcije 'Spremi video'? U tom slučaju imate na raspolaganju dva puta. Ako koristite Instagram, onda je opcija 2 put. A ako ste netko tko redovno preuzima videozapise s aplikacija za društvene mreže, tada je aplikacija Total najcjelovitiji način za preuzimanje TikTok videa.

Sljedeće: Pitate se koju aplikaciju trebate koristiti - TikTok ili Tiktok Lite? Usporedimo obje aplikacije Tiktok da bismo utvrdili koja bi bila najbolja za vas.