banner

Reći da su igre sjajne pod stresom bi bilo ponizno. Izvrsna stvar u mobilnom igranju je da se možete početi igrati bilo gdje. Sve što trebate je dobra internetska veza (koja previše ponekad) i dragocjena količina vremena i dobro je ići.

S obzirom da Play Store obično prima stotine igara svakog mjeseca, filtrirali smo najbolje igre za vas. Igre koje ovaj put uključuju uključuju ovisnost pucanja, stvaranje sjajnih strategija i probijanje kroz uzbudljivu među galaktičku avanturu

Ove Android igre objavljene su u posljednjih nekoliko mjeseci i sigurno će zasigurno doživjeti vašu veljaču 2018. godine.Također pročitajte: 5 jednostavnih, ali opet zahtjevnih besplatnih igara za Android kako biste izoštrili mozak

1. ShadowBreak Tom Clancyja

Ubisoft je poznat po mnogim igrama poput Far Cry, Assassin's Creed Origins, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands. ShadowBreak Tom Clancy je Tom Clancy je vrlo popularan za ove popularne igre.

Jedna od najiščekivanijih igara 2018. godine, ShadowBreak je klasična PvP snajperska igra. Ovdje lov protivnika nije vaša jedina misija, također biste trebali izgraditi svoj tim.

Igra je nevjerojatna, a kontrole su glatke. Nažalost, ShadowBreak nije dostupan na Play Storeu u svijetu. Međutim, možete koristiti ApkPure da biste dobili ovu igru ​​slijedeći korake navedene u nastavku.

Korak 1: Preuzmite aplikaciju Apk Pure na svoj uređaj i potražite ShadowBreak.

kako staviti iphone 5 u način oporavka

Korak 2: Nakon što završite, dodirnite gumb za preuzimanje i pričekajte da se instalacija završi. Samo provjerite je li omogućena opcija Instalacija iz nepoznatih izvora.

Ako želite, možete deinstalirati APK Pure sa telefona nakon ovoga.

aplikacije za putne troškove
Vidi također:5 impresivnih medijskih aplikacija za Android koje nisu dostupne u Google Play trgovini

2. Pravila časti: CS Survival

Ako volite igrati Counter-Strike, zasigurno će vam se svidjeti Pravila časti: CS Survival. To je visoko-grafička igra pucačina prve osobe s jednostavnim kontrolama.

Kretanjem strijelca upravljaju se kontrolama lijevog dodira, dok desna ploča preuzima komandu nad oružjem.

Vidi više: 7 najboljih izvanmrežnih igara za Android

3. Beskrajno bojište

Endless Battleground je mobilna strateška igra koja ima prekrasnu grafiku. Cilj igre je jednostavan - potpuna dominacija na karti dok uspostavite nepobjedivo carstvo.

Igranje je lako naučiti. Što je više? Svoje trupe možete natjerati da formiraju obrambene linije praveći geste na ekranu.

Super savjet: Za jednostavne nadogradnje vojnika, najprije odigrajte lakše bitke.

4. Fieldrunners napad

Druga strateška igra supercoola je Fieldrunners Attack. Slično gore opisanoj igri, morat ćete izgraditi bazu s materijalima opljačkanim od vaših neprijatelja. Znam da zvuči pomalo tužno, ali tako su stvari u ovoj igri.

Fieldrunners Attack je kompletan paket s odličnom grafikom i dobrim igranjem.

Fieldrunners Attack je kompletan paket s odličnom grafikom, dobrim igranjem i brzim misijama. Nadalje, kontrole nisu jednostavne.

U početku će vas igra provesti kroz brzi vodič nakon kojeg biste trebali moći uskočiti pravo u bitku. Sveukupno, možete reći da je ta igra slađa verzija Clash of Clansa.

5. Puhanje loptica

Igranje lopti Blast je apsolutno blaženstvo. Ovdje je vaš lik sićušan objekt poput svemirskog broda i vaš je zadatak pucati u šarene kuglice. Da, dobro ste pročitali.

To je stvarno zabavna igra i trebali biste pucati po mrljicama prije nego što padnu na zemlju.

Super savjet: Uključenja ne traju dulje od pet sekundi. Dakle, pobrinite se da postignete maksimalni rezultat tijekom kratkih vremenskih razdoblja.

6. Vozač prsta

Ako ste Ketchapp obožavatelj, morate biti svjesni kako zabavne i zarazne Ketchapp igre mogu biti. Finger Driver jedna je od novih igara koje će se pridružiti svojoj ovisnosti.

Pravilo igre je jednostavno. Vozite automobil bez skretanja sa staze. Daju vam volan i to je stvar. Zvuči lako? Pa, lakše je reći nego učiniti!

Trebalo mi je više od 5 pokušaja prije nego što sam uspio proći prvi zavoj. Vidite, to kolo nije servo upravljač.

Kada govorimo o automobilima, evo povijesti električnih vozila od 1900-ih do danas

7. Kapetan Tom Galactic Putnik

Zahvaljujući neobjašnjivom naslovu, do sad ste već mogli zaključiti o čemu se radi u vezi s kapetanom Tomom Galactic Putnikom. Igra ima izvrsnu crno-bijelu grafiku, a dolazi i s odličnim zvučnim zapisima.

slikajte 3d prečace

Kontrole nisu mnogo - dobivate strelicu prema naprijed i natrag te mlazni mlaz. Što je više? Ako završite faze, čak možete i zumirati susjedne planete. Uredno, zar ne?

Vidi više: Najboljih 5 nogometnih ili nogometnih igara za Android uređaje

Koja je vaša omiljena igra?

Eto, ovo je bio naš kratki popis nekih besplatnih i fantastičnih Android igara za veljaču 2018. Jesmo li propustili uvrstiti vašu omiljenu novoobjavljenu igru? Javite nam se u odjeljku s komentarima u nastavku.

Pogledajte sljedeće: 6 Awesome Besplatne igre puzzle za testiranje Vaših vještina u boji