banner

Mjesec listopad je ovdje, a mi smo spremni s još jednim popisom novih i besplatnih Android aplikacija koje ćete moći provjeriti. Slično kao u svim prethodnim izdanjima, i ovaj mjesec popis sadrži uzbudljive alate pogodne za produktivnost. Pa da, upravo od modernog klijenta e-pošte do čitačke aplikacije s bogatim značajkama, imamo ih sve.

Dakle, što čekamo? Započnimo.

Također na Guiding Tech

Najboljih 7 aplikacija za Android fontove za Instagram priče i postove

Čitaj više

1. Vivaldijeva preglednica Beta

Vivaldi je učinio prilično obilježen na sceni pretraživača s nizom inovativnih značajki. Obuhvatno smo pokrili ovaj alat. A uz Vivaldi Browser Beta, ovaj preglednik proširuje te značajke i na Androidov svijet.

kako zaustaviti Firefox od otvaranja posljednje sesije

Jedna od značajki koja mi se najviše dopala bila je značajka Notes. Ova značajka Bilješke korisna je ako radite većinu svog istraživanja na mreži i bilježite bilješke u tom procesu.

Upotreba je jednostavna kao pita i ne morate prebacivati ​​između više aplikacija da biste zapisali bilješke. Trebate dodirnuti gumb Notes.Osim toga, postoji gomila vrhunskih značajki. Kao prvo, možete sinkronizirati zaslon s preglednika na telefon, slično Microsoftovom Edgeu. Drugo, možete upravljati karticama bez napora, jer Vivaldi sve otvorene kartice postavlja u lako razumljiv format.

Uz to, postoje značajke kao što su Screenshot i Brzo biranje, što doprinosi iskustvu. A kontrolni izbornik na dnu znači da je jednostavnije koristiti jednom rukom.

Dakle, hoćete li preći s Google Chromea?

Preuzmite beta verziju preglednika Vivaldi

2. GCA pokretač

Jeste li dosadni tradicionalnim Android pokretačima kao što su Nova Launcher i Lawnchair? Tražite li lagani Android pokretač? Ako je odgovor na oba pitanja potvrdan, možda biste trebali pokrenuti GCA pokretač.

Dizajniran od strane XDA člana Nx Biotic, jedinstven je pokretač koji crpi malo inspiracije iz Pixel Launchera, iako s drugačijim dodirom.

Među ostalim ima jedan početni zaslon i nekoliko značajki kao što su Favoriti na policama, Prečaci aplikacija i Prilagodljivi ladica aplikacija. Priključak aplikacije nalazi se pri dnu, a slijedi Google tableta za pretraživanje. Kad prelazite prstom prema gore, vidjet ćete ladicu aplikacija s vrhunskim aplikacijama koje se najčešće pristupaju na vrhu. Super, zar ne

Uz to, traka za pretraživanje omogućuje vam pretraživanje aplikacija i u Trgovini Play i na Googleu. Osim toga, postavkama se može pristupiti putem kartice za pretraživanje ili klizanjem otvorite lijevi izbornik.

Međutim, značajke koje su mi se najviše pokazale korisnima bile su praktične kartice Rad. Omogućuje vam da svoje radne aplikacije razdvojite na zasebnu karticu tako da budu lako dostupne.

Preuzmite GCA Pokretač

3. Dvije ptice

Twobird je novi klijent e-pošte u gradu, a prema svom metaforičnom nazivu, dizajniran je za rješavanje dva pitanja istovremeno. Ova aplikacija okuplja sve vaše poruke e-pošte pod jednim krovom i omogućuje vam stvaranje bilješki i podsjetnika u letu. I ne samo to da ove bilješke možete priložiti i na e-poštu.

Da biste zabilježili bilješku, dodirnite okvir s malim bilješkama na dnu zaslona.

Osim toga, ova aplikacija za e-poštu razvrstava e-poštu prioriteta od visoke do niske. Osim toga, sučelje je jednostavno i lako razumljivo. Uz to, postoji nekoliko opcija oblikovanja teksta.

Ova je aplikacija u ranom pristupu, pa biste mogli naći problem ili dva.

Preuzmite Twobird

Također na Guiding Tech

#Android aplikacije

Kliknite ovdje da biste vidjeli stranicu sa člancima za Android aplikacije

4. Beskonačnost za Reddit

Infinity for Reddit je aplikacija za vas ako tražite doživljaj Reddita bez oglasa. Ima jednostavno sučelje gdje su sve popularne niti postrojene na lijevoj kartici, dok su ostale na desnoj strani.

Osim toga, možete pretraživati ​​određene teme ili možete odabrati neku od tema poput Nove, Slučajne ili Sporne putem ikone na vrhu.

No, značajka koju ćete zavoljeti je Lazy Mode, koji vam omogućuje automatsko kretanje kroz postove bez pomicanja prsta. Osim toga, ako niste zadovoljni zadanim vremenom, možete postaviti svoj vlastiti prema vlastitim željama.

Preuzmite Infinity za Reddit

5. Svijetli um

Ako redovno čitate postove naših aplikacija u mjesecu, možda znate da često uključujemo aplikaciju za pažljivost i digitalno blagostanje. Ne samo da vam ove aplikacije pomažu da se bolje fokusirate, već vam pomažu i da se opustite. A ovojesečna aplikacija za pažnju je Brightmind.

Ako morate znati da je Brightmind već duže vrijeme u App Storeu, a prošlog mjeseca je debitovao i u Google Play Storeu.

Aplikacija vam pomaže da izvodite vođene meditacije prilagođene vašim željama, interesima i ciljevima.

Korištenje ove aplikacije je jednostavna afera. Sučelje je jednostavno i prilično vas vodi kroz cijeli postupak postavljanja.

zvjezdani zidni papir

Preuzmite Brightmind

6. Klavir Yousician

Danas učenje glazbenog instrumenta na telefonu nije raketna znanost. Dobivate detaljan vodič koji možete koristiti u svoju korist. Osim toga, možete jednostavno uključiti slušalice i vježbati u sadržaju svog srca bez uznemiravanja susjeda.

Ako planirate naučiti klavir, možete isprobati aplikaciju Piano by Yousician. Možete krenuti s osnovnog ili se odlučiti za posrednički tečaj.

Najbolji dio je to što su tipke u boji. To je prikladno za početnike poput mene, koji uglavnom vježbaju pomoću palca i kažiprsta.

Yousician ima i plaćene i besplatne planove. Dakle, ako ste zadovoljni lekcijama i povratnim informacijama, uvijek možete nadograditi na plaćene.

Preuzmite glasovir Yousician

Također na Guiding Tech

6 cool Androidovih aplikacija za učenje klavira i glasovirskih nota

Čitaj više

7. Izrežite naljepnicu Photo Editor

Pa, ime prilično govori o čemu se radi u programu Cut Editor Photo Editor. Ova slika lako uklanja pozadinu sa slika, omogućujući vam tako da automatski prebacite pozadinu.

Najbolji dio je što automatski otkriva predmete. To znači da se ne morate brkati s rubovima i drugim elementima. Korištenje aplikacije je jednostavno i jednostavno. Jedino je pitanje što postoji nekoliko oglasa između njih.

Preuzmite Izreži zalijepi Photo Editor

8. Bonus App: Blob Live Wallpaper

Želite li povećati prikaz svog telefona? Ako je odgovor da, pokušajte sa aplikacijom Blob Live Wallpaper. Napravio isti programer koji je dizajnirao popularnu aplikaciju za pozadinu Betta Fish, ovaj dolazi s mrljicom u boji koja se polako kreće po zaslonu.

Postavke su izravne, a ako želite više značajki, uvijek ih možete platiti za otključavanje pune verzije.

Preuzmite Blob Live Wallpaper

Začinite svoj telefon

Ovo su neke od novih i besplatnih Android aplikacija objavljenih u posljednjih nekoliko mjeseci. Koju ćete od ovih aplikacija dobiti prvo? Da sam na vašem mjestu, dao bih svoj prvi snimak aplikaciji Twobirds. Super je, vjerujte mi!

kako spremiti veze na facebook

Sljedeće: Propuštena kompilacija besplatnih Androidovih aplikacija prošlog mjeseca? Ne brinite, pročitajte post u nastavku da biste ih pronašli.