banner

Samsungov novi Galaxy Active 2 pametni sat izgleda prilično impresivno. Ovaj novi pametni sat nadogradio se na karakteristikama svog prethodnika uz istovremeno ugradnju novog vitkijeg profila. Samsung ga je učitao s nekoliko nadograđenih značajki - bilo da su to poboljšani senzori i GPS ili inovativni digitalni okvir.

Ako ste ga kupili nedavno ili ga planirate nabaviti u ovoj blagdanskoj sezoni, evo nekoliko sjajnih savjeta i trikova kako najbolje iskoristiti Samsung Galaxy Active 2. Provjerite ih.

Kupiti

Samsung Galaxy Active2

Kupite Samsung Galaxy Active2 na Amazonu ako još niste kupili ovaj sjajni uređaj.

1. Aktivirajte okvir

Gore spomenuto, Galaxy Active 2 ima inovativni digitalni okvir na ivicama. Dakle, pokrenite prst na vrhu crne obrube kako biste se kretali po stranicama i izbornicima.

Međutim, sučelje pametnog sata ne omogućuje ga prema zadanim postavkama. Trebat ćete ga aktivirati. Da biste izvršili promjene, otvorite izbornik Postavke i pomaknite se prema naprijed. Dodirnite dodirni okvir i uključite prekidač. To je to.

Sada, sve što trebate učiniti je nježno prijeći rubovima. Kul, zar ne?

2. Pozdrav, moj stil!

Moj stil jedna je od novih značajki Galaxy Active 2. Ova opcija omogućuje vam stvaranje sata sata na temelju boje vašeg odijela. Dakle, ako nosite ružičastu boju, jednostavno morate uzeti fotografiju svog odijela, a pametni sat će vam pružiti nekoliko opcija pametnog uzorka.

Da biste omogućili ovo lice sata, otvorite aplikaciju Samsung Wearable i idite na karticu Watch lica i dodirnite opciju My Style u odjeljku Wallpaper. Zatim dodirnite gumb Prilagodi na vrhu. Sada će vam aplikacija pružiti nekoliko opcija u pozadini.

Dakle, dodirnite ikonu Kamera, odaberite uzorak s dostupnog popisa i to je sve. Za svako odijelo imate novo lice gledatelja.

Jedini ulov je da morate žrtvovati druga lica informativnog sata. Ovaj nalikuje analognom satu. Da biste vidjeli broj koraka ili broj otkucaja srca, morat ćete prebaciti vrstu sata. Naopako je lice sata vrlo realistično.

Whatsapp izbrisati poruku

3. Preuredite widgete

Kao što možda znate da se widgeti razlikuju od aplikacija, sat dolazi s pregrštom njih. Dok su neki korisni, drugi mogu biti malo iznad vrha.

Na primjer, ovaj pametni sat dobio sam isključivo radi praćenja razine aktivnosti i radi praćenja rada srca. Stoga mi widgeti poput kalendara ili vremena (telefon ima, zar ne?) Nemaju nikakvu važnost za mene.

Srećom, možete dodati widgete (i aplikacije) i čak ih ukloniti. Također, možete ih preurediti prema vlastitim željama.

Za to otvorite početnu stranicu programa Wearable i odaberite widgete s popisa. Dodirnite sićušnu ikonu za uklanjanje pored widgeta koji želite ukloniti.

Slično tome, da dodate svoje omiljene widgete, pomaknite se prema dolje i dodirnite ikonu Plus. Da biste preuredili ikone, dodirnite ikonu dvostruke strelice s desne strane i povucite ih da biste promijenili redoslijed.

Ako pogledate moj položaj widgeta, naći ćete sve najčešće korištene widgete u prvoj polovici, a slijede ih rijetko korišteni.

4. Pozadinski stil

Sviđa li vam se crna pozadina izbornika vašeg sata? Ako je odgovor da, možete prijeći na sljedeći savjet. Ali ako ih želite obojiti u različitim nijansama boja, zavirite u opciju Background Style.

Za sada možete prebacivati ​​između 10 različitih pozadina. Od tamnoplave do duboke ljubičice, postoji mnogo opcija.

Da biste unijeli promjene, otvorite postavke zaslona na satu i pomaknite se prema dolje dok ne vidite pozadinski stil. Odaberite onaj koji odgovara vašem stilu i nekoliko puta pritisnite tipku za povratak da biste vidjeli čari.

Savjet stručnjaka: Omogućite način dobre noći kroz izbornik Brzi postavke prije nego što zaspite.
Također na Guiding Tech

Kako spojiti Galaxy Buds na Galaxy Watch

Čitaj više

5. Aktivirajte Uvijek na zaslonu

Always on Display (AOD) je zadivljujuća značajka koja dolazi s većinom Samsungovih vodećih brodova kao što je Galaxy Note 10. Sada krasi Galaxy Active 2. Kao što ime sugerira, ne morate podizati zglob ili dodirnuti dodir ekran da se probudi telefon. Zaslon ostaje osvijetljen.

Sasvim prirodno, to ima utjecaj na vijek trajanja baterije. No značajka je previše sjajna da bi je mogla onemogućiti.

Da biste ga aktivirali, zakrenite svoj put do Postavke> Zaslon> Gledaj uvijek uključeno i uključite prekidač. Možete je, osim toga, omogućiti i iz Brzih postavki.

Nakon što učinite, lice vašeg sata ostat će upaljeno poput analognog sata. Kul, zar ne?

Bilješka: Ova značajka ne radi ako sat ne može otkriti otkucaje srca ili kada ste omogućili način dobre noći.

6. Način zaključavanja vodom

Ovaj sat automatski otkriva i započinje snimanje vaše aktivnosti dok plivate. Međutim, ima tendenciju registrirati lažne dodire kad je ponekad pod vodom, a može biti i neugodno.

U takvim je okolnostima najbolja opklada aktivirati način rada Water Lock. Kad je omogućeno, onemogućuje geste buđenja i Uvijek prikazano. Tu postavku ćete pronaći u Napredne postavke> Način zaključavanja vodom.

Super savjet: Zabrinuti zbog prolaska vode u rešetke zvučnika? Pa, ovaj pametni sat ste pokrivali. Nakon plivanja, dodirnite opciju Izbacivanje vode pod Water Lock. Svira zvuk koji oponaša ispiranje unutarnje vode.

7. Držite ometajuće obavijesti na zaljevu

Kad sam počeo koristiti Galaxy Active 2, bombardirali su me obavijestima iz oko 11 različitih aplikacija. I da, situacija je bila kaotična. Telefon je vibrirao čak i kad sam primio neki glupi WhatsApp naprijed. Za to postoji jednostavno rješenje - onemogućite pristup obavijestima nevažnim aplikacijama.

Za to otvorite aplikaciju Nosivi i dodirnite Obavijesti. Ako želite potpuno smanjiti pristup obavijesti, isključite ga.

Ako ne, trik ovdje je prilagoditi postavke obavijesti tako da primate samo one prioritete. Da biste odabrali aplikacije, dodirnite prvu mogućnost na kojoj piše 'Aplikacije da biste dobili ...' i odaberite aplikacije po vašem izboru.

U isto vrijeme otvorite Napredne postavke obavijesti da biste dodatno prilagodili te postavke. Smart-rele je jedna od najljepših značajki. To je pametna značajka koja otvara aplikaciju na vašem telefonu na temelju obavijesti.

Na primjer, ako dobijete obavijest o kalendaru na sat, navedena će se aplikacija otvoriti na vašem telefonu kad je podignete.

Također na Guiding Tech

#smartwatch

Kliknite ovdje da biste vidjeli našu stranicu s pametnim satima

8. Pomagajte gumb Home

Ako niste žarki Bixbyjev obožavatelj, možete pritisnuti gumb za početno mjesto da biste pokrenuli radnje poput Dialer, Calendar i Find My Phone.

Da biste to učinili, zakrenite svoj put do Postavke> Napredne postavke> Dvaput pritisnite Home tipku. Odaberite jednu od opcija na popisu i to je to.

Gumb će biti ponovno podešen. Ako vam je teško pronaći opcije s sata, pomoću ovih izmjena možete upotrijebiti aplikaciju Wearable.

Zasad držim gumb Home kao okidač za stvaranje podsjetnika. A ti?

9. Slušajte svoje omiljene pjesme

A evo i najzanimljivijeg. Vaš novi Galaxy Active 2 također se izdvaja kao mini glazbeni uređaj. Na njega možete staviti nekoliko svojih omiljenih pjesama, upariti bežične slušalice i prošetati. Nema potrebe nositi telefon.

Najbolji dio je to što je dodavanje pjesama vrlo jednostavan postupak. Otvorite aplikaciju i pomaknite se prema dolje Dodajte sadržaj svom satu> Dodajte pjesme i odaberite pjesme. Imajte na umu da prijenos može potrajati.

Ali na kraju dana možete pohraniti samo ograničeni broj izvanmrežnih pjesama. Srećom, Galaxy Active 2 također vam omogućava streaming pjesama s usluga poput Spotifyja. Dakle, ako želite ići na jutarnje trčanje slušajući svoje omiljene zapise (minus telefon), pogledajte post u nastavku.

Također na Guiding Tech

Kako spojiti Spotify Premium na Samsung Galaxy Watch

Čitaj više

Pazi!

Galaxy Active 2 donosi nekoliko praktičnih značajki na stol. Automatsko praćenje omogućuje vam da pratite trčanje i šetnju bez ikakvih poteškoća, a pametna strana sata pomaže vam da budete produktivni.

Evo vodiča za savjete za Samsung Galaxy Active2 s našeg YouTube vodiča Tech (English) Channel:

brzi n easy ftp server

Pa, kako ste prilagodili svoj pametni sat?

Dalje gore: Baterija se prerano potroši? Pogledajte članak u nastavku kako biste vidjeli kako uštedjeti trajanje baterije na satu. Uostalom, osnova oba pametna sata je skoro isto.