banner

Svi znamo da je Google najpopularnija pretraživačica na internetu, a koristi ih velika većina internetske populacije, ali Microsoft pokušava svoju razinu najbolje iskoristiti za pokretanje Binga naprijed, a sada nagrađuje ljude za upotrebu njihove tražilice.

Microsoftov Nagradni program, koji u SAD-u živi od 2011. godine, sada je također pokrenut u Velikoj Britaniji.

Britanski korisnici interneta koji sada pretražuju u pretraživaču Bing ili u trgovini sa Windows, Xbox i Microsoft trgovinom - iako su prijavljeni na svoje Microsoftove račune - dobit će bodove na temelju svojih akcija.

Te prikupljane bodove mogu se otkupiti u zamjenu za popularne igre, filmove, aplikacije, darovne kartice, skype kredite i druge događaje. Čak dobivate priliku donirati neku od partnerskih dobrotvornih organizacija.Također pročitajte: Znajte kada Microsoft završava podršku za Windows 7, 8 i 10.

'Uz Bing Rewards, članovi su izloženi svim sjajnim značajkama koje Bing može ponuditi dok zarađuje kredite koji se mogu iskoristiti za nagrade', objavio je Microsoft.

Kako djeluje program nagrađivanja Binga?

Korisnici dobivaju 3 boda po upitu za pretraživanje na Bingu i 3 bonus boda za one koji to rade putem preglednika Microsoft Edge - ukupno 6 bodova - ali samo do 15. kolovoza.

Svaki jedinstveni korisnički račun može prikupljati najviše 60 bodova dnevno (koristeći Edge) putem pretraživanja i može sudjelovati u kvizovima za dobivanje dodatnih bodova.

Svaki kilogram koji korisnik potroši u Microsoft UK Store nagradit će ih i 1 bodom, a ovo još nije kraj.

Wondershare pdf editor

Ako uspijete osvojiti više od 500 bodova u mjesecu, naletjet ćete na drugu razinu programa nagrađivanja koji vam omogućuje zarađivanje maksimalno 150 bodova dnevno.

Pročitajte i: Top 5 buntova buketa koje su hakeri platili Microsoft, Google i Facebook.

Čini se da je Microsoft Bing nagrada dobitna situacija i za korisnike i za tvrtku jer prvi uvijek traži besplatne stvari, a drugi želi proširiti svoje poslovanje.

Microsoft Nagrade su trenutno dostupne samo u Velikoj Britaniji i SAD-u, ali uskoro će biti pokrenute u Kanadi, Francuskoj i Njemačkoj.