banner

Nekoć su audio urednici bili domena ozbiljnih audiofila. Ali sada ti, ja i Jane možemo samostalno dijeliti i uređivati. To je zahvaljujući stisku korisničkih audio alata koji su nam dostupni i koji žele da postanu „zvučni inženjeri“, ali shvatit ću to samo u mjeri u kojoj je moguće osnovno uređivanje MP3 ili Wav datoteka. Za ovaj jednostavan posao slobodan, ali sposoban Wave Editor zvuči kao pravi alat.

Wave Editor dizajniran je od početka do kraja, kako bi bio učinkovit, brz i bez krivulje učenja. Besplatni uređivač zvuka može rezati, kopirati, lijepiti i brisati dijelove zvučne datoteke (MP3, WMA, ili WAV), odabrano mišem ili unošenjem vremena početka i završetka audio zapisa. Odabrani isječak možete spremiti kao WAV ili MP3, Maksimalna podržana veličina datoteke je 2 GB.

Ako je glasnoća na sve strane, Wave Editor može normalizirati datoteku. Možete i pojačati razine ako je preniska ili visoka. Nestati u i Izblijediti podržane su funkcije. Povećavanje i povećavanje uvelike su osnovne funkcije uređivanja zvuka ako se želite približiti valnim oblicima radi neke precizne prilagodbe. Možete ući u postavke i promijeniti boju podataka o valovima.Možete urediti zvučnu datoteku i reproducirati je ... nestruktivno uređivanje omogućava vam da napravite simulirane promjene na audio zapisu bez prepisivanja izvorne datoteke.

Wave Editor se integrira s dodatnim alatima koji su dostupni kao plaćena preuzimanja. No, po cijeni besplatnog, Wave Editor je lako razumljiv, besplatan audio program.

epub čitač ios

Wave Editor (ver. 3.2.0.6) preuzima 1,09 MB i podržava ga u sustavima Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista i Windows 7. Hvala Robertu na savjetu!