banner

WhatsApp je sada započeo s uvođenjem vlastitog skupa emojisa u posljednjem beta ažuriranju za svoju aplikaciju - verziji 2.17.364. Ljudi koji su prijavljeni u beta program WhatsAppa vidjet će novi set emojisa nakon ažuriranja aplikacije na najnoviju verziju.

Iako izvješća drže da ovi emojiji jako podsećaju na emojise na iOS-u, oni su još uvijek u beta fazi i mogu se razlikovati kada budu ugrađeni u stabilnu građenu.

proširenja inkognito za krom

Emojis na WhatsApp-u razvijao se tijekom određenog vremena, a aplikacija im daje posvećenu emoji tipkovnicu integriranu s opcijom pretraživanja za pronalaženje emojija.

v10 vs v20

Nakon posljednjeg ažuriranja koje uključuje emojije, korisnici sada mogu jednostavno napisati ime emojija, poput 'pivo', 'pas', mačka, i još mnogo toga, a emojiji će se pojaviti u prijedlozima.

Više u vijestima: WhatsApp zabranjen u Kini: Izloge koji proširuju cenzuru

WhatsApp jedna je od najvećih platformi za razmjenu poruka s mrežom s više od 1,3 milijarde mjesečnih korisnika, a s vremenom su emojis-i postali sastavni dio komunikacijskog iskustva na usluzi.

google pushbullet trolovi

Prošli mjesec otkriveno je i da WhatsApp testira značajku upravljanja pohranom pohrane na WhatsApp-u u beta verziji aplikacije. Značajka je dostupna iOS korisnicima već neko vrijeme.

Pomoću značajke upotrebe prostora za pohranu korisnici će sada moći vidjeti količinu prostora koji se koristi u razgovorima sa svakim od njihovih kontakata pojedinačno, uključujući tekstualne poruke i bilo koji oblik medija.

Više u vijestima: Apple izbacuje nove emojije kao Google pristiže ponude zbogom ovaj svjetski dan emojija

Ranije su korisnici mogli izbrisati samo čitave razgovore zajedno s medijskim datotekama, ali sada će moći izbrisati svaki od njih zasebno. Po sebi želite izbrisati tekstualni razgovor, ali želite zadržati medij ili obrnuto - što je i sada moguće.